Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان محیط زیست گفت: در تالاب زریوار نیزارها به عنوان یک پارازیت رشد کرده و مهمان ناخوانده هستند و باید خارج شوند. آفتاب‌‌نیوز : عیسی کلانتری در کارگروه نجات‌بخشی دریاچه زریوار با اشاره به این که در محیط زیست ۴ مسئله مهم از جمله پسماند، ریزگردها، آلودگی هوای کلانشهرها و احیای تالاب در اولویت قرار دارد، اظهار کرد: متاسفانه در گذشته در بحث‌های محیط زیستی مطالعات ناقصی انجام شده و موجب خسارات زیاد و جبران‌ناپذیر در این زمینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که تالاب زریوار هنوز زنده است، گفت: برای احیای تالاب زریوار تکنولوژی‌های جدیدی وجود دارد که با استفاده از آن سریع‌تر می‌توان دریاچه را احیا کرد.
رئیس سازمان محیط زیست با بیان این مهم که در دریاچه زریوار مواد آلی وجود دارد، اظهار کرد: این مواد باعث می‌شود که عمق آب کم شود و نی در تالاب رشد کند. پس باید این مواد را در دریاچه با کمک تکنولوژی بشکنیم.
کلانتری با اشاره به این که نیزار در تالاب یک مهمان ناخوانده است، ذکر کرد: نیزارها در تالاب زریوار پارازیت هستند و باید جمع‌آوری شوند.
وی در ادامه با بیان این مهم که ادارات عضو کارگروه نجات‌بخشی دریاچه زریوار فعالیت‌های خوبی انجام داده‌اند که جای تشکر دارد، گفت: در حال حاضر دیگر فاضلاب ۷ روستای اطراف دریاچه وارد تصفیه‌خانه می‌شود که این مهم در خور اهمیت است و کمک شایانی به احیایی دریاچه می‌کند.
کلانتری با تاکید بر این که آب دریاچه باید زلال و نیزارها خارج شود، خاطر نشان کرد: استان کردستان در خصوص خارج کردن نیزارها از دریاچه از دولت کمک دریافت خواهد کرد، پس نباید نگران تامین اعتبار باشد.
رئیس سازمان محیط زیست در ادامه اظهار کرد: دریاچه زریوار یک مسئله مهم است و امیدواریم تا پایان دولت به حالت سابق بازگردد.
کلانتری با اشاره به این که تالاب زریوار ۳ هزار ۲۰۰ هکتار است، بیان کرد: از این وسعت ۷۰۰ هکتار آن نیزار است که خود استان می‌تواند برای خارج کردن آن مستقیم عمل کند.
به گزارش ایسنا، وی در پایان یادآور شد: دریاچه زریوار هیچ مشکلی برای احیا ندارد و این مهم به سرعت انجام خواهد شد.

کد خبر: ۵۴۸۴۳۰ تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۸

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سازمان محیط زیست نیزارهای زریوار پارازیت تالاب زریوار کردستان عیسی کلانتری دریاچه زریوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست با حضور علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در استان، غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری، نورالله مرادی معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد و سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان و دبیر همایش در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

یاسر پیرعلی درآیین افتتاحیه نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست، تاکید کرد: نتایج برگزاری این همایش‌ها باید برای استان و کشورمان مثمر ثمر باشد و بتوان مشکلات و مسائل را به شکل علمی برطرف کرد.

وی افزود: این همایش محصول تعامل موثر بین دانشگاه شهرکرد به‌ویژه دانشکده‌های کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی با اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان است.

رئیس دانشگاه شهرکرد از وجود سازمان عمومی غیردولتی (NGO) در خصوص محیط زیست در دانشگاه خبر داد که تاکنون اقدامات مهم و مؤثری در راستای حفظ محیط‌ زیست، از جمله پاکسازی محیط زیست، کاشت نهال و... انجام داده‌ است.

پیرعلی خاطرنشان کرد: طبق مذاکراتی که با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط‌زیست کشور انجام شد، انتظار می‌رود راه اندازی موزه تاریخ طبیعی دانشگاه شهرکرد با همکاری اساتید دانشگاه که از جمله الزامات مهم در انجام طرح‌های کلان پژوهشی است، مورد توجه قرار گیرد.

ایشان ضمن قدردانی از دولت سیزدهم برای توجه ویژه به استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: مجموعه دولت سیزدهم از جمله وزارت نیرو و سازمان حفاظت محیط زیست، توجه خوبی در خصوص مسئله انتقال آب داشته‌اند و آرامش خوبی در این خصوص حاکم است.

رئیس دانشگاه شهرکرد، استان چهارمحال و بختیاری را استان گردشگری عنوان کرد و افزود: با توجه به فرهنگ و طبیعت بکر و ظرفیت بالای گردشگری استان که بین دو استان بزرگ صنعتی دیگر مثل خوزستان و اصفهان قرار دارد، باید در حفظ و نگهداری این ظرفیت تلاش کرد.

این مقام دانشگاهی همچنین ضمن قدردانی از عوامل برگزاری این همایش گفت: دبیرخانه دائمی این همایش در دانشگاه شهرکرد راه اندازی می‌شود و با توجه به سیاست‌ها و دغدغه‌های سازمان حفاظت محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی، به‌خصوص گروه محیط زیست دانشگاه از این دبیرخانه حمایت می‌کند.

خبرنگار: رضا طهماسبی

انتهای پیام/

کد خبر: 1227458 برچسب‌ها سازمان محیط زیست کشور سازمان محیط زیست استان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردشگری

دیگر خبرها

  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • سلاجقه: امیدواریم روند بهبود دریاچه ارومیه مستمر باشد
  • سلاجقه: وضعیت دریاچه ارومیه مناسب است
  • تلف شدن تعداد انبوهی ماهی قرمز در دریاچه شورابیل اردبیل
  • بارندگی‌های اخیر جان تازه‌ای به تالاب‌های کرمانشاه بخشید
  • سالانه ۱۰ میلیارد مترمعکب آب از کشور خارج می‌شود
  • کشف و جمع آوری تورهای متخلفین صید غیرمجاز در تالاب نوروزلو میاندوآب
  • شناسایی مرغداری آلوده کننده تالاب انزلی با لاشه مرغ‌های تلف شده
  • مرغ داری آلوده کننده تالاب انزلی به مراجع قضایی معرفی شد