Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:مدیرعامل شرکت ملی نفت با تاکید بر این که ایران در حال حاضر به همه پول نفت خود دسترسی دارد، از مذاکره با یک شرکت روسی برای امضا قرارداد IPC خبر داد.

به گزارش خرداد، علی کاردر در مراسم امضای قرارداد ساخت مخازن ذخیره‌سازی نفت خام و تاسیسات جانبی در بندر جاسک به روش BOT بین شرکت مهندسی و توسعه نفت و شرکت پترو امید آسیا با اشاره به قانون منع به کارگیری بازنشستگان گفت: در شرکت ملی نفت تعداد نیروهای بازنشسته بسیار کم است و فقط من بودم که مانده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای سمت من هم در حال پیدا کردن گزینه مناسب هستیم. یک تعداد گزینه مشخص شدند که در حال بررسی هستند و طی دو ماه آینده گزینه مناسب تعیین می‌شود.

وی با اشاره به پروژه‌های شش میلیارد دلاری صنعت نفت در حال صدور اوراق مشارکت هستیم و تاکنون دو مناقصه برای میادین اهواز برگزار شده است. این فعالیت جزو اهداف جدی وزارت نفت است و به زودی جزئیات آن اعلام می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر این که تولید نفت در ایران به طور جدی دنبال می‌شود، گفت: ایران برنامه‌ای برای توقف تولید ندارد.

ایران به همه درآمدهای نفتی خود دسترسی دارد

کاردر در مورد دسترسی ایران به درآمدهای نفتی توضیح داد: ایران به همه درآمدهای نفتی خود به طور کامل و بدون هیچ تغییری دسترسی دارد و میزان درآمدهای نفتی امسال ۴۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. اکثراً به دنبال اسکناس هستند در حالی که اسکناس در دنیا جابه‌جا نمی‌شود. هیچ جای دنیا آن قدر که مردم ایران دنبال اسکناس هستند، نیستند و معاملات بانکی انجام می‌شود. در حال حاضر پول هر نفتی که به فروش می‌رسانیم قابل استفاده است.

وی ادامه داد: راه‌حل‌های مختلفی هم در حال برنامه‌ریزی و طراحی برای اتفاقات احتمالی آینده در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در ادامه در مورد معامله با چین با یوآن و حضور در بورس چین گفت: هنوز چین جدی نیست. ما هم منتظریم بازار فعال شود تا شرکت کنیم. فقط بررسی‌های اولیه صورت گرفته است و باید جوینت‌ونچر تشکیل شود.

کاردر در مورد بیمه محموله‌های نفتی ایران نیز توضیح داد: بیمه‌ها توسط ایران است و ما ریسک آن را کاملا می‌پذیریم.

هندی‌ها پول نفت ایران را به یورو پرداخت می‌کنند

وی در مورد دریافت پول نفت ایران از هند به روپیه گفت: این موضوع هنوز قطعی نشده است و هندی‌ها در حال حاضر پول نفت را به یورو پرداخت می‌کنند.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مذاکره با هندی‌ها برای توسعه میدان فرزاد B ادامه دارد.

IPC بعدی در راه است

کاردر در مورد قرارداد IPC بعدی گفت: برای دو تا سه میدان با یک شرکت روسی در حال مذاکره هستیم که دو پروژه جدید است اما از آنجایی که قبلا با آنها متن همکاری داشتیم اگر مذاکرات فنی تمام شود قرارداد امضا می‌شود.

به گفته وی، مناقصه میدان نفتی آزادگان فعلا متوقف شده است.

برچسب ها: شرکت ملی نفت ایران ، IPC ، ایران

منبع: خرداد

کلیدواژه: شرکت ملی نفت ایران ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان

محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: طوفان و تندباد اخیر بیش از ۸۹۰ میلیارد ریال به زیرساخت‌ها و شبکه برق استان خسارت زد که بیشترین خسارت‌ها با ۵۵۰ میلیارد ریال مربوط به زیرساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم است.

وی افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تامین و توزیع بهینه برق خصوصا در جزیره قشم بهره‎ می‌گیریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در جزیره قشم را حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیر‌های فشار متوسط و فشار ضعیف را ۳۵۳ عدد اعلام کرد.

کریمی گفت: ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و طوفان خسارت دید که نیرو‌های عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان افزود: شهرستان بندرلنگه و سپس مناطق برق ناحیه یک بندر عباس و بندرخمیر هم در رتبه‌های بعدی میزان خسارت شامل سقوط و خسارت پایه و ترانس قرار دارند که بیشتر آن ترمیم و جایگزین شده است.

کریمی گفت: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل به‌ویژه در قشم و بندرلنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

وی افزود: نیرو‌های عملیاتی با مشارکت کم‌نظیر مردم در بندرلنگه در شرایطی سخت و زمینی باتلاقی ۳۰ اصله پایه چوبی نصب کردند و بعد از تلاش ۴۸ ساعته شبکه روستای حسینیه این شهرستان برقدار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع