Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@06:01:21 GMT

درمان۳هزار زخم پای دیابتی با لارو مگس

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۵۷۲۹۰

درمان۳هزار زخم پای دیابتی با لارو مگس

رئیس مرکز زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه تا کنون ۳ هزار فرد مبتلا به زخم پای دیابتی با لارو مگس درمان شده اند، گفت: از کشورهای دیگر به این مرکز برای درمان مراجعه می کنند.

به گزارش مشرق، دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید، عضو هیات علمی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران اظهار کرد: پژوهشکده زخم و ترمیم زخم «یارا» توانسته از پتانسیل ها و توانمندی های موجود در کشور، دانش درمان زخم پای دیابتی با لارو مگس را بدست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اوایل کار افراد به صورت آزمایشی با رضایت خود تحت درمان قرار می گرفتند، گفت: اما بعد از مدتی با جواب مثبت گرفتن از نتیجه درمان توانستیم افراد را تحت درمان قرار دهیم که در حال حاضر تعداد افرادی که درمان شده اند افزایش یافته است.

اسماعیلی جاوید با تاکید بر اینکه تعدد درمان ها نشان از پیشرفت خوب در زمینه درمان با لارو بوده است، عنوان کرد: درمان زخم های مزمن و پای دیابتی یک کار تیمی است و می بایست در هر دوره ای از زخم «حذف فشار»، «کنترل عفونت» و روند درمان به خوبی مد نظر قرار بگیرد.

مدیر مرکز ترمیم زخم و ترمیم بافت تاکید کرد: برای زخم پای دیابتی و برخی زخم های مزمن درمان قطعی وجود نداشت اما اکنون به مرحله ای رسیده ایم که از کشورهای خارجی نیز به این مرکز مراجعه می کنند.

اسماعیلی جاوید با بیان اینکه استفاده از لارودرمانی یا ماگوت تراپی روشی رایج در کشورهای توسعه یافته است، گفت: با توجه به شیوع دیابت در کشور که ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت براورد می شود و تقریبا نیمی از این افراد دچار زخم های مزمن می شوند، نیاز است که به این موضوع و درمان توجه ویژه ای شود.

وی عنوان کرد: از این رو می توان گفت بالغ بر یک میلیون نفر می توانند از این روش استفاده کنند که در مرکز ترمیم زخم جهاد بالغ بر ۳ هزار مورد، تحت درمان موفقیت آمیز ماگوت تراپی قرار گرفته اند.

اسماعیلی در خصوص روند درمان زخم های مزمن و پای دیابتی گفت: درمان این بیماران از یک جلسه تا ۸ جلسه بستگی به نوع زخم دارد.

وی با تاکید بر اینکه این تجربه در حال حاضر به پرستاران هم آموزش داده می شود، گفت: در حال حاضر دانش درمان زخم های مزمن و پای دیابتی با لارو مگس به بیمارستان هایی مانند شریعتی و برخی مراکز درمانی در استان ها، بیمارستان های خصوصی و مراکز طب سنتی انتقال داده شده است.

وی با اشاره به حضور افراد غیر ایرانی در مرکز زخم و ترمیم بافت افزود: از آذربایجان، پاکستان و عراق به این مرکز برای درمان مراجعه کرده اند.

اسماعیلی جاوید با بیان اینکه لاروهای مگس هم از شرکت های معتبر تهیه می شود زیرا اگر لاروها در شرایط خاص تهیه نشوند زخم بیمار عفونت پیدا می کند و بیمار به راحتی بهبود نمی یابد.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی هفته دفاع مقدس دیابت سلامت مگس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۷۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین

نسخه ترمیم سند تحول بنیادین توسط شورای عالی آموزش و پرورش تدوین شده است، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی این نسخه پرداخته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی نسخه ترمیم سند تحول بنیادین پرداخته است.

در بخشی از این گزارش آمده است: در نسخه ترمیمی، مواردی از عدم تطابق حرف کلی سند تحول با سیاست‌های نظام و حتی قوانین بالادستی به چشم می‌خورد. به عنوان مثال سیاست نظام در قبال مدارس دولتی، تقویت و در قبال مدارس غیردولتی، مدیریت آن‌ها است. اما در سند دقیقاً نگاهی خلاف این موضوع وجود دارد و با نگاه خوش‌بینانه، پرداختن به موضوع مدارس دولتی و غیردولتی برابر است و با نگاه بدبینانه، کفه ترازو به سمت توجه بیشتر بر مدارس غیردولتی سنگینی می‌کند.

استفاده از نظرات 36 منتقد در بررسی و ترمیم سند تحول بنیادین

در طول بیش از یک دهه‌ای که از تصویب سند فعلی می‌گذرد، نظام آموزشی کشور، معلمان، دانش‌آموزان و دست‌اندرکاران امر تربیت، اتفاقات مهم و اثرگذاری را از سر گذرانده‌اند. انتظار می‌رفت نسخه ترمیم‌یافته نگاهی جامع‌ به این مسائل و چالش‌ها داشته باشد. با این حال به‌نظر می‌رسد بسیاری از این تجربیات از دید نگارندگان نسخه ترمیمی مغفول مانده‌اند از جمله تجربه آموزش مجازی، تعلیم و تربیت کودک، تأمین و تربیت نیروی انسانی.

وضعیت کنونی تعلیم‌وتربیت کشور با وجود بسیاری از مسائل ریز و درشت، دارای چند مسئله و گلوگاه اساسی است که نسبت به سایر موارد اولویت دارند. موضوعاتی مانند مسئله «تربیت معلم»، «وضعیت مدارس دولتی عادی» و... را می‌توان از این قبیل مسائل برشمرد. علی‌رغم اینکه انتظار می‌رود نسخه ترمیم‌یافته خلأها و چالش‌های موجود در نسخه پیشین را با تاکیدات «کافی» و «مناسب» پوشش دهد، اما به نظر می‌رسد این نسخه به قدرکافی و مطلوب به این مسائل توجه نداشته است.

مشروح این گزارش را در اینجا مشاهده کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • جزئیات ترمیم معدل داوطلبان کنکور اعلام شد
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • صفر تا صد تأیید سوابق تحصیلی و ترمیم نمرات داوطلبان کنکور
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم