Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایکنا؛ با اشاره به برگزاری مرحله پایانی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی طی روز‌های آینده در استان گیلان اظهار کرد: جشنواره در سه رده اساتید، دانشجویان و کارکنان طی روز‌های ۱۸ تا ۲۱ مهر ماه در شش بخش: آوایی، کتبی، هنری، فناوری، پژوهشی و ادبی در مجتمع فرهنگی زیباکنار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در طول برگزاری مرحله نهایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی همزمان میزبان حدود هزار نفر شامل متسابقین، کادر داوری، کادر اجرایی، کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، خبرنگاران و تیم‌های رسانه‌ای است.

بحرالعلوم با بیان اینکه قرار است در این مرحله سه آیین اختتامیه برگزار و از ۲۰۰ نفر از برگزیدگان بخش‌های کتبی، پژوهشی و فن‌آوری، ادبی هنری تقدیر شود عنوان کرد: همچنین حدود ۵۰۰ نفر نیز در این سه روز باید در بخش آوایی رقابت‌های خود را برگزار کنند.

وی یادآور شد: در حاشیه برگزاری بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، اجلاس دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشجویی و مذهبی و مدیران قرآنی دانشگاه‌های علوم نیز به منظور ارتقای رشد سطح قرآنی دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

رئیس مرکز قرآن و عترت بیان کرد: پس از برگزاری جشنواره بیست و سوم سعی ما بر این است که مقدمات برگزاری جشنواره بیست و چهارم را آغاز کرده و در زمان بندی مناسب‌تری آن را برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه در برخی از رشته‌ها مانند بخش معارفی شرکت‌کنندگان از سطح بالاتری برخوردار هستند، گفت: اما در بعضی از بخش‌ها مانند رشته‌های آوایی هنوز ضعف‌هایی دیده می‌شود، که سعی با برگزاری دوره‌های ارتقا این ضعف‌ها برطرف شود و فعالان قرآنی رشد بیشتری داشته باشند.

بحرالعلوم ادامه داد: یکی از امتیازات و وجه تمایز جشنواره بیست و سوم، ورود رشته‌های جدید در بخش مسابقات از جمله رشته تئاتر و کمیک استریپ بود.

وی با بیان اینکه در حاشیه برگزاری مرحله نهایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی کشور کارگاه‌های تخصصی برگزار می‌شود یادآور شد: کارگاه مهدویت و آشنایی با جغرافیای مطالعات میان رشته‌ای قرآن و سلامت، کارگاه شیوه‌های نگارش مقالات علمی در حوزه مطالعات میان رشته‌ای، گونه شناسی مقالات میان رشته‌ای حوزه قرآن و طب، آشنایی با شیوه‌ها و فنون تلاوت قرآن کریم از جمله این‌کارگاه‌ها هستند.

بحرالعلوم با اشاره به اعتراض شرکت‌کنندگان به نتایج بخش‌های برگزار شده در این دوره از جشنواره عنوان کرد: در برخی از رشته‌ها داوری به صورت غیر حضوری بوده و این مسأله موجب شد که افراد از کیفیت رقبای خود با خبر نبوده و توانمندی‌های خود را در نظر بگیرند، ما اینجا ساز و کاری را برای اعتراضات در نظر گرفته و مورد بررسی قرار گرفتند، موارد معدودی اعتراضات وارد بوده و اعمال شد و در برخی دیگر وارد نبوده و نتایج به قوت خود باقی ماند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن و عترت سلامت وزارت بهداشت جشنواره بیست و سوم قرآن و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن

بهرام مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در کردستان برگزار می‌شود.

وی افزود: این آزمون ۱۴ اردیبهشت ماه جاری در ۲ شهر سنندج و بانه برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: ۱۹۸ کردستانی برای شرکت در این آزمون تخصصی در سایت تلاوت سازمان دارالقرآن کریم ثبت نام کردند.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: از مجموع شرکت کنندگان ۱۶۴ نفر در حوزه سنندج و ۳۴ نفر نیز در شهرستان بانه در این آزمون قرآنی شرکت خواهند داشت.

مرادی با اشاره به اینکه امسال تعداد بانوان شرکت کننده بیش از آقایان بوده است، افزود: ۱۱۶ نفر از شرکت کنندگان را خواهران و ۸۲ نفر را برادران تشکیل می‌دهند.

وی تصریح کرد: از نوجوانان ۹ ساله تا قاریان بالای ۷۰ سال در این آزمون تخصصی شرکت دارند.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون افراد روشندل و معلول نیز شرکت دارند، اضافه کرد: حضور چنین افرادی در آزمون‌های قرآنی بیانگر عزم و اراده آنها در یادگیری کلام الهی است.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم به صورت کتبی برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در صورت کسب نمره قبولی می‌توانند در مرحله شفاهی نیز شرکت کنند.

کد خبر 6086513

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد
  • مسابقات مرحله استانی قرآن، عترت و نماز در دیلم برگزار شد
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود
  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن