Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید اوحدی، رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در گفت‌وگو با ایکنا؛ در پاسخ به سوالی مبنی بر اقدامات و برنامه‌های این سازمان در جهت تولید خوراک و محتوای دینی و قرآنی برای استفاده در برنامه‌های فرهنگسراها، گفت: فرهنگسرا‌ها و مراکز تحت پوشش سازمان فرهنگی و هنری شهردای تهران در دو تا سه حوزه مشخص فعال هستند که یکی از حوزه‌های بسیار جدی در این رابطه بحث آموزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حوزه آموزش بیش از ۱۴۰۰ عنوان در اختیار شهروندان تهرانی قرار می‌گیرد که این عناوین به چهار سرفصل تقسیم می‎شود. در این میان یکی از سرفصل‌های جدی ما موضوع معارف، اخلاق و بحث‎های دینی و قرآنی است؛ این موارد نیز خود شامل تفسیر قرآن، قرائت قرآن، تجوید قرآن و آموزش و تبیین نهج البلاغه و همچنین مباحث دینی و مباحث اخلاقی است. همچنین سرفصل‎های دیگر هم شامل مهارت‎های سبک زندگی ایرانی-اسلامی و مهارت‎های جدید و فردی هم از دیگر این موارد است.

اوحدی افزود: امروز از جمله کار‌های ارزشمندی که در حوزه دین و قرآن انجام می‎گیرد، فعالیت ۵ خانه فرهنگ با عنوان خانه فرهنگ و قرآن است که در کنار آن‌ها یک فرهنگسرا هم به صورت ویژه با عنوان فرهنگسرای قرآن فعالیت ویژه دارد؛ اخیراً هم اولین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه سازمان اورژانس کشور با حضور بیش از ۲ هزار شرکت کننده و ۱۵۰ نفر برتر در فرهنگسرای قرآن برگزار شد.

رئیس سازمان فرهنگی و هنری با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که در حوزه توسعه ارزش‎های دینی و قرآنی اقدام کنیم، تصریح کرد: نمونه این اقدامات را در همین ماه محرم و ایام عزاداری تاسوعا و عاشورا شاهد بودید؛ بعد از آن هم اربعین را در پیش داریم داریم که نشان دهنده رویکرد جدید سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به ارزش‎های اسلامی و قرآنی است و امیدواریم که این مسیر هم پایا و ماندگار باشد.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به کاهش بودجه فرهنگی ضعف برنامه‌های دینی و قرآنی را به چه شکل جبران خواهید کرد، گفت: در اساسنامه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، همکاری با تشکل‌های مردم‌نهاد و مشارکت پذیری از مردم ذکر شده است و تلاش می‎کنیم از همین ظرفیت‎ها برای جبران در این حوزه استفاده کنیم.

رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در ادامه و در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر نحوه ارزیابی فعالیت‌های فرهنگسرا‌ها در طول سال و نظارت بر کیفیت برنامه‌های آنان هم به ایکنا گفت: اخیراً حوزه معاونت برنامه ریزی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران یک نظرسنجی را انجام داد که در آن میزان علاقه‌مندی مخاطبان به برنامه‌های ما و همچنین انتقادات که و یا احیانا پیشنهاداتی که برای بهتر شدن برنامه‌ها داشته‌اند صورت گرفت.

وی ادامه داد: در این نظرسنجی ترکیب مخاطبین اعم از بانوان و آقایان و همچنین دانش‌آموز و یا دانشجو در برنامه‌های ما برای استفاده از برنامه‌های فرهنگسرا مورد بررسی قرار گرفت که جزئیات و میزان علاقه‌مندی‌های مردم و مخاطبان در نظرسنجی‌ها آمده است. این نظرسنجی بسیار دقیق است و نتایج بسیار مهمی را از نحوه فعالیت و ارزیابی کارهایمان به ما داد.

تغییرات جدی با توجه به نیاز مخاطبان

 اوحدی با بیان اینکه این نظرسنجی نزدیک به سه هفته پیش انجام شد و ما آن را در جلسه‌ای با حضور همه مدیران فرهنگسرا‌ها و مدیران مناطق با حضور ۱۰۰ نفر ارائه کردیم، گفت: بر اساس این نظرسنجی می‌توانیم تغییرات جدی را با توجه به نیاز مخاطبان داشته باشیم و امیدواریم آثار این نظرسنجی را با توجه به تغییر رویکرد سازمان فرهنگی و هنری شاهد باشیم.

 انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا جامعه سعید اوحدی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۸۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آمون شامگاه سه‌شنبه در نشست با هنرمندان تئاتر استان اردبیل اظهار کرد: تئاتر شبستان با توجه به زیست بوم مناسب استان فرصت کشف استعدادهای هنری و معرفی به جامعه هنری استان را ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح استان به یک شبکه فرهنگی و هنری گسترده تبدیل شده است، افزود: کانون مساجد با وجود ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود می‌تواند گام‌های بزرگی در عرصه هنری استان ایفا کند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با اشاره به اینکه تئاتر شبستان از جمله فعالیت‌های کانون‌‎های مساجد برای مشارکت نوجوانان و جوانان در فعالیت‌های هنری است، تصریح کرد: جشنواره تئاتر شبستان با هدف کشف و پرورش استعدادهای نوجوانان، تربیت هنرمند مومن متعهد و انقلابی، فرهنگ‌سازی با مبانی معرفتی و دینی به زبان هنر و احیای کارکردهای واقعی مساجد پایه گذاری شده و امروز شاهد ظهور و بروز استعدادهای هنری در سطح کانون های مساجد هستیم.

آمون ادامه داد: شورای سیاستگذاری تئاتر شبستان با هدف برنامه‌ریزی در حوزه تئاتر با توجه به زیست بوم منطقه و استان تشکیل می‌شود و امیدواریم تئاتر شبستان نیز با توجه به استعدادهای هنری استان اردبیل که تاکنون به عرصه تئاتر معرفی کرده بتواند گام‌های مهمی بردارد.

وی خاطرنشان کرد: تئاتر، زبان گویایی برای بیان و رفع بسیاری از معضلات و مشکلات است که با استفاده از آن می‌توان به جامعه آگاهی بخشید و زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به زبان هنر را فراهم کرد.

کد خبر 6093560

دیگر خبرها

  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • نویسنده «نون‌خ‌۵» تحقیقات جدی درباره محیط‌زیست و کولبرها انجام داد
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب