Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش جهان نيوز، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی در زمینه مهاجران در آمریکا نوشت، دولت آمریکا طی هفته‌های گذشته صدها کودک مهاجر را در نیمه شب و در خواب و بیداری آنها با اتوبوسهایی که با چادر شیشه‌های آن پوشیده شده است به همراه یک وعده غذای حاضری و سرپایی، از مناطق مختلف به پناهگاههای چادر که در بیابانهای از تگزاس تا نیویورک منتقل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نیویورک تایمز می‌گوید، اغلب کودکانی که دارای مجوزهای قانونی برا اقامت نبوده‌اند توسط مقامات اداره مهاجرت فدرال آمریکا بازداشت و در این پناهگاهها اسکان داده شده‌اند، جاییکه هر دو یا سه نفر از آنها در یک چادر نگهداری می‌شود. این روزنامه آمریکایی در ادامه گزارش داد، در عین حال این کودکان تحت آموزش هستند و وکلای یا نمایندگان قانونی آنها به این کودکان دسترسی دارند.

این گزارش افزود، در چادرهایی که در شهر مرزی تورنیلو در تگزاس در کنار هم ردیف هستند کودکان 10 تا 20 ساله براساس جنسیت تفکیک شده و در تخت خوابهایی در این چادرها می‌خوابند. در آنجا هیچ مدرسه‌ای نیست، به بچه کتاب درسی داده میشود اما هیچ الزامی به انجام تکالیف درسی ندارند و دسترسی به خدمات حقوقی و قانونی نیز محدود است. 

نیویورک تایمز در ادامه نوشت؛ این سفرهای نصف شبی در سراسر کشور در جریان است چرا که دولت واشنگتن به دنبال یافتن جا برای 13 هزار کودک مهاجر بازداشت شده در سرتاسر آمریکا است.

براساس این گزارش، این بیشترین تعداد کودکان بازداشت شده در آمریکا در تاریخ این کشور است که نسبت به سال گذشته 5 برابر افزایش یافته است.براساس گزارش وزارت بهداشت و بهزیستی آمریکا، میانگین زمان بازداشت این کودکان طی یک سال گذشته بین 34 تا 59 روز بوده است که نسبت به سال گذشته دو برابر شده است. 

براساس این گزارش، هر هفته صدها کودک از مناطق مختلف به شهر چادری در غرب تگزاس منتقل میشوند که تا کنون بیش از 16000 نفر جمعیت آن تخمین زده شده است. 

کمپ کودکان تورنیلو که در 35 مایلی شهر الپاسو در مکزیک واقع شده است یک شهر کوچک چادری است و مثلا دارای توالتهای قابل حمل است.  این کمپ در ماه ژوئن به مدت 30 روز برای نگهداری 400 کودک ایجا شد، در ماه سپتامبر به منظور اسکان 3800 نفر توسعه داده شد و اکنون انتظار می‌رود حداقل تا آخر سال 2018 باقی بماند. 

سخنگوی وزارت بهداشت و بهزیستی آمریکا میگوید که شهر چادری معمولا برای نظامیان استفاده می‌شود و هدف ما این است که از این تسهیلات موقتی فقط تا زمانی که واقعا نیاز باشد استفاده کنیم. وی افزود: نیاز به چنین شهری نشان میدهد که سیستم مهاجرت ما چقدر با مشکل مواجه است. همچنین تعداد خانواده ها و کودکان تنها و بدون همراه نشانه مشکلات بزرگتر و حتی یک سیستم مهاجرتی معیوب است. این سفرهای کودکان که بدون همراه انجام می‌شود آنها را مستعد قاچاق انسان، استثمار و سوء استفاده از آنها می‌کند.

نیویورک تایمز در پایان نوشت، تا کنون حدود 100 پناهگاه چادری برای اسکان کودکان مهاجر که بازداشت می‌شوند اختصاص یافته است.بعضی از افرادی که در این پناهگاهها کار می‌کنند از عدم آموزش به کودکان و شرایط بد انتقال و همچنین احتمال فرار کودکان در طول مسیر انتقال خبر داده‌اند.

اخبار مربوط به بازداشت کودکان مهاجر طی ماههای گذشته باعث انتقادات زیادی در زمینه مسائل حقوق بشری از دولت دونالد ترامپ شده است. 

ترامپ در ماههای گذشته بزرگسالانی که قصد دارند وارد آمریکا شوند را بازداشت کرده و آنها را روانه بازداشت‌گاه‌های موقتی کرده است. از آنجا که در آمریکا بازداشت کودکان به همراه والدینشان ممنوع است، این سیاست به جدایی کودکان خردسال از والدینشان منجر شده است. سرپرستی کودکان همراه این مهاجران به وزارت سلامت و بهزیستی سپرده می‌شود.

پیش از این تصاویر و فیلم‌هایی منتشر شده بود که نشان می‌داد دولت آمریکا خانواده‌های مهاجران بازداشت‌شده را در قفس‌های بزرگ نگهداری می‌کند.

جدایی خانواده‌های مهاجر بعد از آن جنجالی شد که دولت ترامپ از حدود دو ماه پیش سیاست خود موسوم به «بدون مدارا» را در قبال مهاجران غیرقانونی اجرایی کرد.
سازمان ملل متحد سیاست‌های دولت ترامپ در قبال مهاجران را محکوم کرده و خواستار توقف فوری آن شده است. دولت‌های بسیاری از کشورها، از جمله کشورهای متحد آمریکا هم این اقدام را محکوم کرده‌اند.

ترامپ در مقابل گفته او اجازه نخواهد داد آمریکا به «اردوگاه مهاجران و کارخانه نگهداری پناه‌جویان» تبدیل شود.
 
منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۸۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: بازداشت دانشجویان در آمریکا سرکوب دموکراسی است

سایت رسمی طالبان در واکنش به خیزش دانشجویی در آمریکا اظهار داشت بازداشت گسترده دانشجویان معترض به کشتار و نسل‌کشی مردم غزه، نشانه سرکوب دموکراسی در آمریکا است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سایت رسمی طالبان با انتشار یادداشتی در حمایت از دانشجویان معترض به کشتار و نسل‌کشی مردم غزه، بازداشت گسترده آنان را توسط پلیس نشانه سرکوب دموکراسی در آمریکا دانست.

در بخشی از این یادداشت آمده است: در پی نسل‌کشی در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی که دست آمریکا پشت این جنایات بوده و کمک‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا بدون وقفه به رژیم اشغال‌گر، وحشی و متجاوز جریان دارد، دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف آمریکا دست به تظاهرات و اعتراضات گسترده برای محکوم‌کردن این نسل‌کشی زده‌اند، اما تا به حال صدها نفر‌شان توسط پلیس دستگیر و با آن‌ها بر خورد خشن صورت گرفته است، زنان و دخترانی نیز در میان معترضان بودند که با بدترین رفتار پلیس مواجه شدند.

طالبان تاکید کرد: آمریکا به بهانه تحکیم دموکراسی، آزادی بیان، حقوق بشر و حقوق زنان به چندین کشور لشکرکشی کرده و دهها کشور دیگر را نیز تحریم و تحت فشارهای سنگین قرار داده است، آیا این کشور پرمدعا، آن را در جامعه خودش عملی کرده است؟

بررسی یک سازمان آمریکایی از وضعیت آزادی و دموکراسی در افغانستاندیدبان حقوق بشر: نیروهای آمریکایی در افغانستان مرتکب جنایت شده‌اندبیش از 157 هزار کشته به بهانه برقراری دموکراسی آمریکایی در افغانستان

نویسنده رفتار آمریکا را بیانگر بی‌حیثیت‌بودن دموکراسی و آزادی بیان در این کشور می‌داند و به صراحت می‌نویسد: «طی چند روز اخیر صدها تن، در دانشگاه‌های مختلف آمریکا به جرم اعتراض علیه نسل‌کشی در غزه بازداشت شده‌اند و مورد شکنجه‌ پلیس قرار گرفته‌اند. این عملکرد نشان‌دهنده بی‌حیثیت‌بودن دموکراسی و آزادی بیان در این کشور است که حتی خودشان نیز پای این ادعای حضور ندارند».

الاماره اظهار داشت: «سرکوب اساتید و دانشجویانی که خواستار پایان جنایات در غزه هستند، در آمریکا که خود را مهد دموکراسی جلوه می‌دهد، بی‌نهایت شرم‌آور است. آمریکا با این رویکرد، صدای دموکراسی و آزادی بیان را در گلو خفه کرده است».

این نوشته همچنین با اشاره به مطلب «العربیه» خاطرنشان کرد: بازداشت 2100 نفر از دانشجویان معترض، نمایانگر اوج برخورد نامتناسب نیرو‌های پلیس آمریکا با آن‌هایی است که می‌خواهند صدای خود را از طریق دموکراسی و آزادی بیان، بلند کنند.

این سایت وابسته به طالبان تصریح کرد: جهانیان دورویی آمریکا در قبال آزادی بیان و دموکراسی را درک کند، آنها به قانون خودشان نیز پایبند نیستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «سلین» دومین نقطه پربارش کشور در شبانه‌روز گذشته
  • ثبت ۵۰۰ فقره تصادف در شبانه‌روز گذشته در مشهد
  • واکنش ابراهیم رئیسی به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • وقوع ۳ همسرکُشی در شبانه روز گذشته در مشهد
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • افزایش آمار بازداشت معترضان در دانشگاه‌های آمریکا
  • طالبان: بازداشت دانشجویان در آمریکا سرکوب دموکراسی است
  • مسمومیت ۷ نفر در ایلام طی شبانه‌روز گذشته با گاز مونوکسید کربن
  • چند دانشجو در آمریکا بازداشت شده‌اند؟
  • ریزش برداری در ۳۸ مقطع از محور‌های ایلام انجام شد