Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان چای کشور گفت: برداشت برگ سبز پائیزه از سطح ۲۵ هزار هکتار از باغات چای شمال کشور آغاز شد. ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶ استانها گیلان نظرات

حبیب جهانساز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ برداشت برگ سبز پائیزه از سطح 25 هزار هکتار از باغات چای استان‌های گیلان و مازندران آغاز شده و 98 کارخانه چایسازی شمال نیز برای دریافت و خرید برگ سبز اعلام آمادگی و فعالیت خود را شروع کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان چای کشور در مورد آخرین روند پرداخت مطالبات چایکاران نیز عنوان کرد:‌ تاکنون و در مجموع نزدیک به 139 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران شمالی گیلان و مازندران متشکل از قدرالسهم پرداختی دولت و کارخانجات چایسازی به حساب آنان واریز شده است.

رئیس سازمان چای کشور به روند خریداری برگ سبز چای در باغات شمال اشاره کرد و بیان داشت: میزان برگ سبز چای خریداری شده تا تاریخ 7 مهر 97 روند خوبی داشته و تاکنون حدود 105 هزار و 134 تن برگ سبز چای در مجموع از کشاورزان این مناطق خریداری شده است.

وی نوع برگ سبز تحویل داده شده کشاورزان به کارخانجات چایسازی را نیز برشمرد و در مورد آن عنوان کرد:‌ تا تاریخ 7 مهر 97 حدود ‌39 هزار و 523 تن برگ سبز درجه یک و 65 هزار و 611 تن نیز برگ سبز درجه دو توسط کشاورزان به واحدهای فرآوری تحویل داده شده است.

جهانساز با بیان این مطلب که 38 درصد از چای برداشت شده درجه یک و 62 درصد آن نیز درجه دو است ابراز داشت:‌ کشاورزان گیلان و مازندران تا تاریخ 7 مهر 97 مجموعاً 105 هزار و 134 تن برگ سبز چای را از باغات خود استحصال کرده و به کارخانجات تحویل دهند.

وی میزان افزایش برداشت برگ سبز چای نسبت به سال‌ گذشته را حدود 13 درصد اعلام کرد و اظهار داشت:‌ ارزش ریالی این مقدار برگ سبز چای برداشت شده توسط کشاورزان گیلان و مازندران از سطح باغات چای شمال کشور تا این لحظه 208 میلیارد تومان برآورد می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور از فعال بودن 98 کارخانه چایسازی و فرآوری در شمال خبر داد و خاطرنشان کرد:‌ میزان استحصال و تولید فرآورده چای خشک در سطح کارخانجات چایسازی و فرآوری برگ سبز چای و واحدهای فعال چایسازی شمال تاکنون به میزان 23 هزار و 655 تن رسیده است.

جهانساز مجموع پرداختی مطالبات کشاورزان چایکار توسط سازمان چای کشور را نیز مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد:‌ تا این لحظه در مجموع نزدیک به 139 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران شمالی اعم از قدرالسهم کارخانجات و قدرالسهم دولت پرداخت و به حساب بانکی آن‌ها واریز شده است.

وی میزان پرداختی کارخانجات را نزدیک به 71 میلیارد تومان اعلام کرد و در تشریح این موضوع اظهار داشت:‌ میزان قدرالسهم کارخانجات چایسازی در مجموع 88 میلیارد تومان برآورد شده است که تا این لحظه با توجه به پرداختی‌های انجام شده،‌ کارخانجات همکاری خوبی در این زمینه داشته‌اند.

رئیس سازمان چای کشور قدرالسهم پرداختی توسط دولت را نیز مورد اشاره قرار داد و بیان داشت:‌ سهم پرداختی دولت و سازمان چای به کشاورزان به 68 میلیارد تومان رسیده است که با این وصف در حال حاضر حدود 58 درصد از قدرالسهم دولت به حساب چایکاران واریز شده است.

جهانساز با بیان اینکه روز یکشنبه 8 مهر نیز مبلغ یک میلیارد و 892 میلیون تومان به حساب چایکاران واریز شد افزود:‌ به این ترتیب تاکنون در مجموع چیزی بالغ بر 138 میلیارد و 978 میلیون تومان از مطالبات چایکاران پرداخت و مبالغ مورد نظر به حساب بانکی آنان واریز شده است.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۹۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان شامگاه جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران از واردات موز، انبه، آناناس، نارگیل و … از مرز رسمی باشماق خبر داد.

پیمان اسکندری بیان کرد: مرز رسمی باشماق از جایگاه ویژه‌ای بین مرزهای رسمی کشور برخوردار است که در سال ۱۴۰۱ مقدار ۲۶۴ هزار تن و در سال ۱۴۰۲ مقدار ۲۶۶ هزار تن محصولات کشاورزی از این مرز به کشور عراق صادر شده است.

وی افزود: این روند با توجه به سیاست‌های جهش تولید، تولید پایدار، ایجاد اشتغال، ازر آوری، تنظیم و کنترل قیمت محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در سطح بازار در کشور رو به افزایش است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان یادآور شد: یک حلقه مغفول هم برای واردات محصولات گرمسیری وجود داشت که با توسعه ظرفیت‌های زیر ساختی مرتفع شد و این حرکت باعث رونق بیشتر مرز باشماق و توسعه تجارت خارجی شود.

اسکندری عنوان کرد: تأمین نیاز بازار و مصرف میوه‌های گرمسیری در داخل کشور و نزدیکی مرز باشماق به بندر لاذقیه سوریه نسبت به دیگر مرزهای ترانزیتی رسمی کشور و کاهش هزینه‌های حمل و صرفه جویی در زمان ما را بر آن داشت که مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل را از این مرز رسمی را از سازمان حفظ نباتات کشور اخذ نمائیم.

وی اذعان کرد: با ایجاد زیر ساخت‌های لازم از جمله احداث ساختمان و ایجاد پست قرنطینه نباتی، بکارگیری نیروی متخصص و آموزش دیده و استقرار آزمایشگاه قرنطینه‌ای دولتی و خصوصی توسط این سازمان و اداره کل گمرک استان با توسعه زیر ساخت‌های گمرکی و پیگیری مستمر توانستیم مجوز واردات میوه‌های گرمسیری را از سازمان حفظ نباتات کشور دریافت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: تجار می‌توانند ضمن اخذ مجوزات لازم اقدام به واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان نمایند.

کد خبر 6096056

دیگر خبرها

  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان سبزوار
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • آغاز برداشت گل گاوزبان در اشکورات رودسر (فیلم)
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • اجرای ۲۰۰عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی درگیلان