Web Analytics Made Easy - Statcounter

 تنها یک روز پس از سخنرانی وزیر خارجه پاکستان علیه ماجراجویی‌های دهلی نو در منطقه، نیروهای نظامی هندی به سمت بالگرد حامل «راجه فاروق حیدر» نخست وزیر منطقه آزاد کشمیر شلیک کردند.

در این حمله به دلیل ارتفاع مناسب بالگرد آسیبی به نخست وزیر منطقه آزاد کشمیر نرسید، ولی سیاستمداران پاکستانی انجام حمله را شدیدا محکوم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شلیک به سمت بالگرد حامل راجه فاروق حیدر زمانی انجام شد که وی در نزدیکی خط مرزی هند و پاکستان در حال حرکت به سمت محلی بود.

اسلام آباد ضمن محکوم کردن این حمله اعلام کرد: شلیک به سمت بالگرد که داخل مرزهای پاکستان در حال حرکت بوده است مخالف تمام قوانین بین المللی است.

«اسد قیصر» رئیس پارلمان پاکستان ضمن واکنش به این اتفاق گفت: ما ضمن محکوم کردن این اتفاق خواستار ورود جامعه جهانی به این مسئله هستیم، سازمان ملل و دیگر نهادهای مرتبط موظفند نسبت به تجاوزات دائمی مرزی هند واکنش نشان دهند.

وی تصریح کرد: دولت هند در صدد پیروزی مجدد در انتخابات پیش رو است و به همین دلیل طی هفته های اخیر رفتاری عجیب اتخاذ کرده است.

«شهباز شریف» رئیس حزب نواز نیز ضمن محکوم کردن این حمله آن را نشانه بارز جنگ طلبی هند در منطقه دانست.

سر وزیر سابق ایالت پنجاب تاکید کرد: اگر رفتار خصمانه هند باعث ایجاد نا امنی شود دولتمردان دهلی نو مسئول تمام اتفاقات ناشی از آن خواهند بود.

وی افزود: متاسفانه حمله به این بالگرد در حالی انجام شده است که از قبل به نیروهای مرزی هند اعلام شده بود که هلی کوپتر مذکور حامل نخست وزیر منطقه آزاد کشمیر است.

«خورشید شاه» عضو ارشد حزب مردم نیز به این اتفاق واکنش نشان داده و گفت: دولت هند به منظور دور کردن توجه مردم این کشور از مشکلات داخلی تلاش می کند تا تنش با پاکستان را افزایش داده و جنجال رسانه ای ایجاد کند.

وی اظهار داشت: اگر هند به رفتار خصمانه خود ادامه دهد پاکستان نیز به خوبی می تواند از خود و مرزهایش دفاع کند.

گفتنی است بسیاری دیگر از سیاستمداران کشمیری و پاکستانی نیز این حمله را نماد بارز تروریسم دولتی توسط هند دانسته و آن را محکوم کرده‌اند.

در حال حاضر بیش از 700 هزار نیروی نظامی هند بخش وسیعی از کشمیر را اشغال کرده اند و حاضر نیستند این منطقه را ترک کرده و سرنوشت آن را به دست مردم کشمیر بسپارند.

وزیر خارجه پاکستان طی سخنرانی خود در سازمان ملل از نهادهای بین المللی خواست نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و دولت دهلی نو را تحت فشار قرار دهند.

هند طی 28 سال اخیر 98 هزار نفر را در کشمیر اشغالی کشته و بیش از 10 هزار نفر را مفقود الاثر کرده است. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزیر خارجه کشمیر پاکستان جامعه سازمان ملل دولت انتخابات جنگ مشکلات رسانه تروریسم هند بالگرد نخست وزیر کشمیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۰۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی از ناتوانی واشنگتن در رقابت یک‌تنه با حضور فزاینده چین در جزایر اقیانوس آرام سخن گفت.

بلینکن تاکید کرد که ایالات متحده حتی اگر به تنهایی توانایی رقابت با نفوذ فزاینده چین در این منطقه را نداشته باشد، می‌خواهد گزینه بهتری از چین را در اختیار جزایر اقیانوس آرام قرار بدهد.

وزیر امور خارجه آمریکا ادامه داد: چین بر بسیاری از منطقه‌ها در جزایر اقیانوس آرام سیطره دارد و شاید مساحت این منطقه‌ها بیش‌تر از چیزی باشد که ما بتوانیم بر آن سیطره پیدا کنیم.

همچنین بلینکن به ابتکاری اشاره کرد که در دیدار سال گذشته میان «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا و «آنتونی آلبانیز» نخست‌وزیر استرالیا رسانه‌ای شد و بر اساس آن «گوگل» باید کابل‌های اینترنت را در اقیانوس آرام بکِشد تا کیفیت اینترنت در کشورهای دوردست بهتر شود.

سخنان بلینکن در حالی بیان می‌شود که پارلمان جزایر سلیمان پنجشنبه گذشته «جرمیا مانل» را به عنوان نخست‌وزیر این کشور انتخاب کرد. مانل از حامیان روابط نزدیک با چین است.

روابط نزدیک جزایر سلیمان و چین در خصوص مسایل امنیتی نگرانی ایالات متحده آمریکا و استرالیا را در پی داشته است.

کد خبر 6096423

دیگر خبرها

  • افزایش سرعت سقوط آزاد سوناک بعد از انتخابات محلی انگلیس
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد | این رژیم بمب اتم هم بخواهد...| بلینکن درباره ارتش اسرائیل به نخست وزیر عراق چه گفت؟
  • اکثر معترضان اسرائیلی مخالف حمله زمینی به رفح هستند
  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد
  • مصر بار دیگر حمله رژیم صهیونسیتی به کنسولگری ایران را محکوم کرد
  • به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • بورل: حمله شهرک‌نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم
  • حمله شهرک‌ نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم
  • حمله شهرک‌نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم