Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@16:09:14 GMT

روی دیگر مّستی

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۶۱۴۴۷

روی دیگر مّستی

یک روانپزشک تاثیرات مصرف مشروبات الکلی بر افراد را تشریح کرد.

حسین خطیبی در گفت و گو با ایسنا؛ با اشاره به اینکه مصرف نوشیدنی‌های الکلی از چندین لحاظ متفاوت به انسان آسیب می‌زند و به جز مختل کردن زندگی فرد روند زندگی وی را از حالت عادی خارج می‌کند، گفت: مصرف نوشیدنی‌های الکلی سلامت عمومی بدن، سلامت روانی و شرایط اجتماعی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و تاثیرات جبران ناپذیری را باقی می گذارد به طوری که سازمان جهانی بهداشت توصیه می‌کند که افراد مشروبات الکلی را مصرف نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مصرف مشروبات الکلی بر بدن انسان تاثیرات زیان‌باری می‌گذارد که باعث ایجاد بیماری های قلبی، نارسایی های قلبی، ریوی، اختلال در گردش خون، و حتی گاهی منجر به مرگ می‌شود. همچنین از لحاظ علمی ثابت شده که برخی از سرطان‌ها مثل حلق، گلو، کبد، روده و پستان تحت تاثیر مصرف این مواد ایجاد می‌شوند. مصرف مواد الکلی موجب سقط جنین و ناباروری نیز می‌شود.


این روانپزشک با بیان اینکه مصرف مشروبات الکلی تاثیر زیادی بر سلامت روان افراد دارد و روان افراد را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار می‌دهد، گفت بر اثر مصرف این مواد سطح هوشیاری افراد کاهش یافته و خود آگاهی کم می‌شود و قدرت تفکر و پاسخگویی و واکنس نشان دادن فرد نسبت به مسائل به طرز قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و افراد تحت تاثیر این مواد دست به انجام اعمالی می‌زنند که اگر در شرایط عادی و آگاهانه بودند این اعمال را انجام نمی‌دادند در واقع می‌توان گفت که مصرف مشروبات الکلی باعث تضعیف حواس می شود و پاسخ دهی عصبی را کاهش می‌دهد؛ همچنین ریسک وابستگی افراد به مشروبات الکلی بسیار بالاست و این ماده باعث ایجاد اعتیاد و به اصطلاح "الکلی شدن" می‌شود و در شرایطی که افراد دسترسی خورد را به این ماده از دست می‌دهند بسیار عصبی شده و ممکن است دست به انجام اعمالی بزنند که ناآگاهانه و خطرناک باشد.


خطیبی افزود: دوری از این مواد در افرادی که به این ماده اعتیاد پیدا می‌کنند، باعث اختلال عصبی، اضطراب، بی‌خوابی، سردرد، انجام واکنش‌های خطرناک و پرخاشگری و ... می‌شود.


این کارشناس در ارتباط با تاثیرات اجتماعی مصرف مشروبات الکلی نیز گفت: مشکلات اجتماعی مشروبات الکلی عمدتا تحت تاثیر مشکلات روانی آن شکل می‌گیرد، برای مثال می‌توان گفت که آمار مصرف مشروبات الکلی در کشورهایی که فقر فردی بیشتری دارند، بیشتر است،‌ زیرا این مواد باعث می‌شوند که افراد بخش اعظمی از زمان خود را از دست بدهند و نتوانند از زمان خود به صورت مفید و در جهت پیشرفت استفاده کنند.

وی ادامه داد: در اثر مصرف مشروبات الکلی تحریک‌پذیری افراد نسبت به مسائل اجتماعی نیز افزایش می‌یابد و افراد زودرنج تر نیز می‌شوند و در نتیجه با هر بحث و گفت‌وگویی بین افراد نزاع شکل می‌گیرد و باعث می‌شود که در جامعه شاهد افزایش خشونت باشیم؛ همچنین آمار تصادفات نیز به دلیل اینکه افراد در زمان رانندگی هوشیاری و حواس خود را از دست می‌دهند افزایش می‌یابد و باعث می‌شود که افراد در زمان رانندگی بسیار دیرتر واکنش نشان دهند که همین امر سبب ایجاد تصادفات رانندگی می‌شود.

این کارشناس همچنین با اشاره به اینکه مصرف الکل با ایجاد احساس گناه منجر به خودکشی و خودزنی نیز می شود، گفت: با مصرف نوشیدنی‌های الکلی دفاع و مهار هایی که ذهن انسان برای خود ساخته است تا در برابر غم ‌ها و مشکلات احساس ناتوانی نداشته باشد از بین می‌رود برای همین فرد در زمان مصرف مواد الکلی ضمن کاهش هوشیاری، احساس دلتنگی و غم نیز خواهد داشت و در آن زمان احساس افسردگی می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام مشروبات الكلي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۱۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسم غلط تیراندازی در عروسی عنبرآبادی‌ها دو قربانی برجای گذاشت 

ایسنا/کرمان فرماندار عنبرآباد از کشته شدن دو نفر در اثر تیراندازی در جشن عروسی خبر داد و گفت: متاسفانه در اثر تیراندازی شامگاه هفتم اردیبهشت ماه در جشن عروسی، دو نفر کشته شدند. 

یزدان افشاری‌پور در گفت و گو با ایسنا با ابراز تاسف از بکارگیری سلاح گرم در مراسم شادی به عنوان یک سنت غلط که به دفعات شاهد تبعات مرگبار بودیم، اظهار کرد: شامگاه جمعه هفتم اردیبهشت ماه در یک جشن عروسی، یکی از میهمانان اقدام به تیراندازی کرده که براثر این اقدام، خواهر و خاله داماد در دم جان باختند. 

وی استفاده از مشروبات الکی را نیز در عدم کنترل احساسات فردی از دیگر علل تیراندازی‌های مرگبار به عنوان یک فرهنگ غلط نام برد و افزود: متاسفانه حادثه اخیر به دست فردی رقم خورده که در اثر استفاده از مشروبات الکلی و با سلاح جنگی اقدام به تیراندازی نموده و دو خانم ۲۴ و ۳۰ ساله قربانی این جهالت و هنجارشکنی شدند. 

در حالی فرماندار عنبرآباد از هشدار نسبت به خطرات جانی ناشی از تیراندازی ها در جشن‌ها سخن به میان آورد که متاسفانه علی رغم تذکر به صاحبان مراسم شادی و عروسی، شاهد اتفاقات ناگوار بودیم. 

اگر چه رئیس شورای تامین شهرستان عنبرآباد از اهتمام ویژه در برخورد با عاملان هر گونه هنجارشکنی در سطح منطقه و جشن‌ها خبر می‌دهد که پیش از این دستگاه‌های قضایی و امنیتی طی نشست‌های خبری از جمع آوری تعداد قابل توجهی سلاح غیرمجاز خبر داده‌اند. 

افشاری پور برخورد جدی با تهیه، توزیع و مصرف کنندگان مشروبات الکلی و سلاح‌های غیرمجاز را از برنامه‌های ویژه عنوان کرد که در سطح جنوب کرمان به صورت جدی در دستور کار قرار دارد. 

فرماندار عنبرآباد از متولیان امر فرهنگ و هنر خواست در این راستا ورود کنند و با این شیوه تبعات مرگبار استفاده از سلاح در جشن‌ها و مصرف مشروبات الکلی را به تصویر بکشند که در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر خوهد بود. 

اینکه فرماندار عنبرآباد دست استمداد به سوی جامعه فرهنگ و هنر دراز کرده، جای خرسندی است اما از طرفی تاکنون هیچ گونه اقدام عملی از طرف شورای فرهنگ عمومی و دست اندرکاران فرهنگ و هنر نسبت به بازار گرم هنجارشکنی‌های ناشی از بکارگیری سلاح‌های غیرمجاز دیده نشده است. 

به گزارش ایسنا، در حالی این روزهای شاهد ضریب نفوذ محتواهای شبکه‌های اجتماعی در بدنه جامعه هستیم که حتی از این ابزار ارزان قیمت و قابل دسترس هم آنگونه که انتظار می‌رود در راستای روشنگری نسبت به تبعات دو فرهنگ غلط و کشنده بنام حمل سلاح و مصرف مشروبات الکلی استفاده نشده و هر روز به نوعی شاهد تلفات جانی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز | یک پزشک زن فوت کرد و یک پزشک دیگر در کما
  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • تیراندازی در عروسی جان دو نفر را در عنبرآباد گرفت
  • تیراندازی در عروسی؛ تکرار یک رسم غلط ٢ قربانی گرفت
  • تیراندازی در عروسی/ تکرار یک رسم غلط ٢ نفر قربانی گرفت
  • تیراندازی در عروسی دو نفر را به کام مرگ فرستاد
  • رسم غلط تیراندازی در عروسی عنبرآبادی‌ها دو قربانی برجای گذاشت 
  • دو زن قربانی تیراندازی در مراسم عروسی
  • تیراندازی در عروسی ۲ قربانی گرفت