Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، با وجود آغاز توزیع کتب پایه دوازدهم از 25 شهریور ماه 97 برخی از دانش‌آموزان از نبود کتب این پایه گلایه‌مند بوده و عنوان کردند، با گذشت بیش از یک هفته از شروع مدارس هنوز دروس سال گذشته را مرور می‌کنند و کتب درسی هنوز به دست‌شان نرسیده است. همچنین برخی از والدین از سه برابر شدن قیمت آزاد کتاب‌های پایه دوازدهم در کتابفروشی‌ها و وجود مشکل در سامانه سناد خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اندازه کافی در کتابفروشی‌ها کتاب داریم

سیدحسین طلایی زواره (معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی) در این باره به خبرنگار ایلنا گفت: کتاب‌های پایه دوازدهم در شاخه‎های نظری، علوم انسانی و تجربی به سامانه سناد مربوط نمی‌شود و از طریق کتاب فروشی‌های مجاز توزیع می‌شوند.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان پایه دوازدهم با مراجعه به کتابفروشی‌های مجاز می‌توانند کتاب‌ها را با قیمت‌های مصوب تهیه کنند، علاوه بر این اگر دانش‌آموزان به کتابفروشی‌ها مراجعه نکردند، می‌توانند با مراجعه به سامانه irtextbook.ir ثبت سفارش خود را به صورت کتاب تک جلدی یا دوره‌ای کامل انجام دهند و بعد از طریق پست کتاب‌ها را با قیمت مصوب درب منزل تحویل بگیرند.

طلایی با تاکیدبراینکه کتاب‌های پایه دوازدهم از طریق کتابفروشی‌های مجاز توزیع می‌شود و از طریق سامانه سناد توزیع نخواهد شد، گفت: به اندازه کافی در کتابفروشی‌ها کتاب داریم و تاکنون هیچ موضوعی مبنی بر کسری کتاب به ما گزارش نشده است. در واقع هیچ استان و منطقه‌ای تاکنون اعلام نکرده که در آنجا با کمبود کتاب مواجه شده‌اند.

هیچ گزارشی در خصوص کسری کتاب نداریم

احمدرضا امینی (مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش) در این باره به خبرنگار ایلنا گفت: هیچ گزارشی در خصوص کسری کتاب نداریم و استان‌ها نیز درخواستی در این خصوص ارائه نکرده‌اند، اما افراد حتی در دورترین نقاط کشور نیز می‌تواند با مراجعه به سامانه، کتاب‌های مورد نظر خود را سفارش دهند و بعد از طریق پست تحویل بگیرند.

امینی با اشاره به بازار سیاه کتب درسی توضیح داد: کتب درسی نه بازار سیاه می‌خواهد و نه مسائل حاشیه‌ای. والدین هم نباید وقتی همه شرایط را برای آنها فراهم کرده‌ایم، از طریق بازار آزاد اقدام به دریافت کتب کنند. وقتی هم کتب پایه دوازدهم را به کتابفروشی‌های مجاز سراسر کشور توزیع کردیم و این سرویس را مهیا کردیم که دانش‌آموز یا اولیای آنها از طریق سامانه  irtextbook.ir سفارش تک جلدی یا کل دوره را بدهند، چرا باید از بازار آزاد با سه برابر قیمت کتاب‌ها را تهیه کنند؟

مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت: کتاب فروشی‌های مجاز به طور حتم کتاب دارند و اگر به هر دلیلی کتابفروشی مجاز کتابی را تمام کرده باشند، دانش‌آموزان از طریق سامانه‌های اعلام شده اقدام کنند. ما مشکلی به لحاظ توزیع کتاب‌ها نداریم، اما اینکه همه دانش آموزان یک کلاس پایه دوازدهم می‌گویند، ما کتاب نداریم، کمی عجیب است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

میثم حیدر‌هایی مدیر آموزش و پرورش دامغان ایجاد فضای آموزشی در مسکن مهر را یکی از دغدغه‌ها دانست و گفت: طبق آمارها، مسکن مهر دامغان دارای ۱۶۰۰ دانش آموز است و در حال حاضر ۲ فضای آموزشی و یک سالن ورزشی در این منطقه وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر جمعیت هر مدرسه را ۴۰۰ دانش آموز درنظر بگیریم، مسکن مهر دامغان به ۲ فضای آموزشی دیگر نیاز دارد که یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه با پیشرفت حدود ۴۰ درصد در این محدوده در حال ساخت است و باید یک فضای آموزشی دیگر ساخته شود.

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

حیدر‌هایی ضمن گرامیداشت هفته معلم، اظهار داشت: قدرشناسی از معلمان و احترام به فرهنگیان رسالتی بر دوش همه اقشار جامعه است و در این راستا، هفته معلم امسال ۲ فرهنگی نمونه استانی و ۹ فرهنگی نمونه در شهرستان دامغان معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی به چالش نیروی انسانی در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید، مجموعه آموزش و پرورش دامغان در زمینه مدیریت موفق بود، اما نیاز است که این کمبود‌ها برطرف شود.

حیدر‌هایی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی فعلی، ۲ هزار ساعت کمبود نیروی انسانی وجود دارد که شامل حدود ۱۰۰ نیروی دور متوسطه اول و دوم می‌شود که امیدواریم با توجه به جذب سال تحصیلی آینده آموزش و پرورش، این معضل و کمبود برطرف شود.

مدیر آموزش و پرورش دامغان گفت: طی ۱۰ سال اخیر این شهرستان در زمینه امتحانات نهایی رتبه اول استان سمنان را به خود اختصاص داد و تلاش می‌شود تا این رتبه حفظ شود.

حدود ۱۴ هزار دانش آموز دامغانی زیر نظر یکهزار و ۱۰۰ فرهنگی از پیش دبستانی تا پایه دوازدهم، به تحصیل مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • حدود ۸ هزار دانش آموز درجشنواره خوارزمی در خاش
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • تأیید سوابق تحصیلی برای تمام داوطلبان ضروری است
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند