Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین همایش ملی «تصوف، شاخصه ها و نقدها» ۱۹ مهرماه با حضور صاحبنظران و به میزبانی شهر مقدس قم برگزار می شود.

خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه: نخستین همایش ملی «تصوف، شاخصه ها و نقدها» توسط دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (isc) برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابر این گزارش، به گفته حجت الاسلام «محمدتقی سبحانی» دفترتبلیغات اسلامی در سال های اخیر موضوع «فرقه های انحرافی» را یکی از محورهای تحقق و کار خود قرار داده است. از این رو، در خصوص تصوف در حدود سه سال پیش کارگروهی از استادان این رشته تشکیل شد.

 

دبیر علمی همایش «تصوف شاخصه ها و نقدها» تصریح کرد: در نخستین گام این فرقه ها در کشور رصد شدند که به دلیل پراکندگی جغرافیاییِ شاخه های صوفیانه حتی مسؤولان کشور هم به جزئیات این فرقه ها دسترسی کافی را نداشتند؛ زیرا ابعاد علمی و تخصصی فرقه‌ها غالبا از دیده ها پنهان می ماند. اما با هماهنگی و همکاری متخصصان توانستیم ابعاد مختلف این فرقه ها و گرایش های آنها را در سطح کشور به طور کامل شناسایی کنیم. البته در کنار شناسایی فرقه های صوفی، کار تحقیقاتی نیز در حوزه و دانشگاه انجام شد.

 

به گفته سبحانی بنابر اطلاعات به دست آمده صوفیان در شهرهایی مانند تهران، کرج و حتی در شهرهای دور افتاده به بهانه های مختلف سعی دارند که حلقه های صوفیانه خود را تشکیل دهند و مردم ساده دل را به خود جذب کنند؛ یکی از حیله هایی که به کار می برند استفاده از نام بزرگان اهل عرفان و معنویت ما است که به این وسیله جوانان را فریب می دهند.

 

این گزارش می افزاید: به منظور انجام کار علمی دقیق و ارائه خروجی اثرگذار از آن، نخستین همایش ملی «تصوف، شاخصه ها و نقدها» که در وزارت علوم ثبت شده، 19 مهرماه به میزبانی شهر مقدس قم برگزار می شود.

محورهای همایش عبارتند از: ۱- عقائد و اندیشه ها؛ ۲-  آداب و رسوم و ۳- تاریخی اجتماعی که هر یک زیرمجموعه هایی را نیز شامل می شود.

 

در این محورها نزدیک به ۳۲۰ چکیده به دبیرخانه ارسال شد که از میان آنها حدود ۲۰۰ مقاله مورد ارزیابی قرار گرفت و نهایتاً ۵۴ مقاله علمی به عنوان آثار برتر گزینش شده و در همایش ارائه می شود. مهم آنکه مقالات تاییدشده از سوی دبیرخانه به زبان های دیگر ترجمه می شوند.

 

برگزاری پیش نشست ها از دیگر وجوه امتیاز این همایش است که با هدف همفکری و بررسی آراء و نظرات مختلف در مورد تصوف و شاخصه و نقد های پژوهشگران حوزه و دانشگاه و استادان صاحب نظر در موضوع فِرَق و ادیان انجام شد.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: دفاع مقدس مجلس حادثه تروریستی اهواز حسن روحانی دولت وزیر بهداشت مسجد مشکلات اقتصادی نماز جمعه علی لاریجانی تصوف عرفان های کاذب همایش ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ خلیل‌علی محمدزاده، دبیر علمی این همایش، با دعوت از پژوهشگران برای همراهی در این حرکت علمی، از برگزاری میزگرد تخصصی  و تبیینی سلامت، حکمت و حکمرانی به عنوان پیش همایش با سخنرانی ۳ تن از صاحب نظران حوزه ادبیات، فقه و فلسفه در روز ۲۹ اردیبهشت ماه در محل همایش خبر داد.

دبیر علمی همایش اظهار داشت: غیر از مقالات وارده که پس از داوری، تحت پوشش مجلات ISC و برخی نیز در مجلات علمی پژوهشی وزارتین چاپ خواهد شد، ارائه بیش از ۳۰ عنوان سخنرانی توسط استادان داخلی و خارجی در دستور کار این همایش قرار دارد.

علی محمد زاده از استادان و دانشجویان دکتری تخصصی درخواست کرد که طی دو هفته آینده مقالات خود در محورهای یاد شده در پوستر همایش را در سایت همایش به آدرس(https://tms.iau.ir/research/fa/page/7441) ثبت نمایند.

وی همچنین با اشاره به نقش هدایتی و حمایت معاونت علوم انسانی و هنر و معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از همایش، افزود: پیوند علوم انسانی و علوم پزشکی در تحقق طب حکمت بنیان و تعمیق حکمرانی مطلوب در نظام بهداشت و درمان کشورها امری ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • شایعه عجیب درباره «شهریار»؛ با عالم غیب در ارتباط است!