Web Analytics Made Easy - Statcounter

گچساران- ایرنا- تعدادی از مردم شهرستان 124 هزار نفری گچساران از جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد از خرابی دستگاه ام.آر.آی گله مند هستند و خواستار بازگشایی این مرکز مهم درمانی شدند.

به گزارش ایرنا، دستگاه ام آر آی گچساران در سال 94 راه اندازی که پس از چند ماه تعطیلی در اردیبهشت 95 مجدد راه اندازی شد و در چهار ماه گذشته به دلیل خرابی تعطیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نظر می‌رسد که یکی از نیازهای اساسی حوزه سلامت این شهرستان راه اندازی مجدد این دستگاه ام. آر. آی است.
مردم با توجه به توسعه خوب زیر ساخت‌های درمانی شهرستان گچساران در دولت تدبیر و امید راه اندازی دوباره این مرکز را تکمیل کننده خدمات خوب دولت در حوزه درمان می‌داند.
یک بیمار اهالی شهر دوگنبدان مرکز گچساران در این باره می‌گوید: چندی پیش به دلیل آسیبی که به کمرم وارد شد، پزشک، تصویربرداری با دستگاه ام.آر.آی را توصیه کرد.
فاضل کریمی گفت: به دلیل تعطیلی این مرکز در گچساران، به بهبهان مراجعه و پنج روز در نوبت ماندم.
یکی دیگر از شهروندان با بیان اینکه گچساران یکی از مهمترین شهرستان‌های ترانزیتی جنوب کشور محسوب می‌شود، گفت: وجود دستگاه ام.آر.آی در این شهرستان ضروری است.
حکیمه مرادی گفت: تحمیل هزینه سفر، اتلاف وقت و فشارهای روانی از مشکلات خرابی دائم این دستگاه پزشکی است.
ˈمحمد قبادی اظهار داشت: راه اندازی مجدد این دستگاه در ارتقای شاخص سلامت و حذف رفت و آمد بیماران به سایر شهرهای همجوار، مؤثر است.
رئیس بیمارستان شهید رجایی در این زمینه گفت: مرکز ام. آر. آی این شهرستان در سال 95 با اعتباری بیش از 60 میلیارد ریال راه اندازی شد.
سید طاهرحسینی ابراز کرد: روزانه بیش از 30 نفر درام. آر.آی این شهرستان پذیرش می‌شدند که هم اکنون به شهرستان‌های هم جوار می‌روند.
وی اظهار داشت: بعد از گذشت چهار ماه دستگاه ام. آر.آی گچساران به دلیل نبود زیر ساخت مناسب خراب و تعطیل شد.
حسینی گفت: سیستم برق ساختمان ام. آر.آی گچساران قبل از راه اندازی کارشناسی نشده بود که بعد از گذشت چندماه بر اثر صاعقه و نبود کارکرد چاه ارت و نبود استاندارد با مشکل آتش سوزی روبرو شد.
رئیس بیمارستان شهید رجایی گچساران ادامه داد: برای راه اندازی مجدد برق این ساختمان چند حلقه چاه «ارت» حفر و از سوی شرکت برق بررسی و دوباره راه اندازی شد که پس از مدتی بر اثر اتصال برق فشار قوی خسارت سنگینی به دستگاه ام. آر.آی گچساران وارد شد.
حسینی تصریح کرد: هم اکنون یکی از قطعات این دستگاه با اعتباری بیش از یک میلیارد و 600 میلیون ریال خریداری و به‌زودی نصب خواهد شد.
وی گفت: با نصب این دستگاه ام. آر.آی این شهرستان در آینده نزدیک راه اندازی خواهد شد.
2082/6110

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي دستگاه ام آر آي گچساران سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، منصور الوند فر افزود: هزارو ۱۰۰ کیلومتر راه عشایری در شهرستان گچساران وجود دارد که ۹۰ درصد آن معادل۹۹۰ کیلومتر در بارندگی های سیا آسای روز گذشته دچار خسارات شده و نیاز به بازگشایی دارند. رئیس اداره امور عشایر گچساران ادامه داد: این راه‌ها در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی واقع شده بودند. الوند فر بیان کرد: بر اثر بارندگی سیل آسای روز گذشته ۷۰ درصد از ابنیه های پل ها و فنی مناطق عشایری و خطوط لوله انتقال آب در مناطق عشایری این شهرستان دچار خسارت شدند. وی گفت: ترمیم و باز گشایی یکهزارو ۱۰۰ کیلومتر جاده خاکی عشایری این شهرستان که در بارندگی های بهاره مسدود شده بود امسال انجام، که متاسفانه بر اثر بارندگی شب گذشته قسمتی از آنها دچار خسارت شد. رئیس اداره امور عشایر گچساران با اشاره به اینکه برای بازگشایی این میزان راه عشایری بیش از ۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است افزود: انتظار می رود بنیاد مسکن و شرکت نفت برای بازگشایی جاده های عشایری همکاری لازم را با این اداره داشته باشند. الوند اضافه کرد: ۲ هزار خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق عشایری این شهرستان از جمله دریلا، باباکلان، هلیگان کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی سکونت دارند. وی ادامه داد: این در حالی است که از این تعداد جمعیت عشایری ۹۰ درصد آنها تاکنون به مناطق قشلاقی کوچ کردند و تنها ۱۰ درصد قشر مولد در شهرستان ساکن هستند. تخریب چادرهای عشایر گچساران بر اثر بارندگی/ راه دسترسی برای امداد رسانی به عشایر به سختی انجام می شود وی با بیان اینکه راه دسترسی به عشایر گچساران برای امداد رسانی به سختی انجام می شود گفت: بر اثر بارش های سیل آسای روز گذشته چادرهای عشایری مستقردر شهرستان گچساران خسارت دیدند. الوند فر ابراز کرد: بارش شدید باران شب گذشته باعث آبگرفتگی چادرهای عشایری در مناطق و تلف شدن تعدادی از دام های آن ها شده است. مناطق قشلاقی شهرستان گچساران سالانه محل استقرار و سکونت حدود دو هزار خانوار عشایر کوچرو از مناطق سردسیری استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان است. عشایر گچساران ۴۰۰ هزار راس دام را پرورش می دهند. عشایر این شهرستان شامل طوایف بویراحمد علیا و سفلی، ترک های قشقایی و دره شوری در مناطقی مانند دریلا، آبگندی و کلاغ نشین سکونت دارند. این قشر مولد سالانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز ، ۶ هزار و ۴۸۰ تن انواع فرآورده‌های لبنی، ۱۵۰ تن پشم و ۲۵ تن گوشت سفید تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • دستگیری سارقان احشام در گچساران
  • وصل مجدد برق روستای تختان در شهرستان دهلران
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران