Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز: قانون منع به کارگیری بازنشستگان در مناصب مدیریتی از جمله مواردی است که جای پای جوانان با انگیزه را در این جایگاه‌ها باز می کند. اصلاح طلبان که همواره مدعی قانون گرایی و آزادی هستند اما در برابر این قانون سعی کردند با تبصره و استثنا بایستند تا بتوانند شهردار خود را در پستش نگاه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وقتی اصلاح طلبان به نام احترام به حقوق مردم قانون را دور می زنند
درهمین راستا رئیس شورای عالی استان‌ها در نامه‌ای به رئیس مجلس، شهرداران را مشمول قانون «منع به کارگیری بازنشستگان» ندانست و یادآور شد: مجلس و دولت باید به حق انتخاب شهرداران از سوی شوراها احترام بگذارند و از آن حمایت کنند. مرتضی الویری تصریح کرده است:«شهرداران به سبب قانون خاص انتخاب می‌شوند. بنابراین همچون نیروهای مسلح می‌توانند در دایره شمول استثناهای قانون قرار گیرند، اظهارکرد: از طرفی قانون شوراها قانون خاص و قانون ممنوعیت به‌کارگیری، قانون عام است و قانون عام موخر نمی‌تواند ناسخ قانون خاص شود. بنابراین قانون اخیرالتصویب شامل شهرداران نمی‌شود.

الویری درحالی از احترام به آرای مردم برای دور زدن قانون صحبت می کند که باید گفت که با این استدلال مردم نه تنها به شورای شهری ها بلکه به نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی هم رای داده‌اند و نتیجه رای آنها به نمایندگانشان در مجلس سبب شده تا قانون منع به کارگیری بازنشستگان در مناصب مدیریتی تصویب و اجرا شود. اینکه بخواهیم به اسم احترام به دموکراسی قانون را دور بزنیم موضوع بسیار قابل تاملی است.

فتنه و دور زدن قانون و دموکراسی
البته اصلاح طلبان تنها در این زمینه سعی نکردند که قانون را دور بزند.

در فتنه سال 88 هم موضوع دموکراسی و قانون مطرح شد که برخی از اصلاح طلبان عنوان می کردند که به علت اینکه برخی از رای دهنگان که با تهییج و تشویق و سران فتنه نسبت به نتیجه انتخابات انتقاد داشتند و این موضوع را به خیابان‌ها کشیدند، بایستی در نتیجه انتخابات تجدید نظر صورت گیرد. در آن زمان رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه قانون فصل الخطاب است جلو این بدعت را گرفتند که با اعتراض عده‌‎ای و فرض بر تقلب در آن به طور کلی انتخابات را باطل و مجددا انتخابات دیگری برگزار کنیم.

این موضوع حتی علیه دموکراسی هم بود. چراکه بعد از آن اگر این بدعت انجام می پذیرفت دیگر هیچ انتخاباتی در ایران مصون از اتهام تقلب نبود. همچنین عده ای با دموکراسی خیابانی به قول خود سعی داشتند که دموکراسی صندوق رای را به چالش بکشند که قانون جلوی این عمل را گرفت و بعدها برخی هم اعتراف کردند که این موضوع درست نبوده است.

پروپاگاندای رسانه ای و از بین بردن دموکراسی
اصلاح طلبان همواره از رسانه ها برای القاسازی در میان افکار عمومی سواستفاده کرده اند. در این روند رسانه های اصلاح‌طلب با به راه انداختن پروپاگاندا به تخریب افراد مختلف پرداخته و این سناریو را تا جایی انجام می دهند که فرد مورد نظر در نظر افکارعمومی وجهه خود را از دست بدهد. در همین رابطه افرادی چون  «حجت الاسلام ناطق نوری» که امروز به «شیخ نور» در میان اصلاح طلبان معروف شده است درباره این پروپاگاندا می گویند: «جنگ روانی علیه من بسیار شدید بود و متاسفانه کسی هم این ها را پیگری نکرد.

بیش ترین تهمت ها به من زده شد و انعکاس آن به این صورت بود که دیگران خیلی مظلوم واقع شدند. مثلا اینکه اگر فلانی بیاید، مثل طالبان عمل می کند. آنها با تبلیغات خود فرصت فکر کردن و اندیشیدن را از مردم گرفتند که این از مصادیق استثمار فکری است. این را اختناق می گویند این ضد آزادی است که با بمباران تبلیغاتی جلوی فکر مردم را بگیرند، اصلا از آنها آزادی فکر را گرفتند و افکار مردم را به یک سو کانالیزه کردند.»

از این رو اصلاح طلبان به نام آزادی رسانه ای با تخریب و بی وجهه کردن رقیب سعی کردند که برنده بازی انتخاباتی شوند.

دور زدن قانون به نام آزادی و حمایت از زنان
دور زدن قانون به نام آزادی بیان و اندیشه تا جایی بوده که اغلب رسانه های اصلاح طلب از افرادی که به علت مسائل سیاسی امنیتی بازداشت شده اند، افرادی مظلوم و بی گناه ساخته اند. همچنین پرونده های مربوط به «دل آرا دارابی» ، « ریحانه جباری» از جمله پرونده های کیفری بود که با آنها به طور سیاسی برخورد شد. این برخورد سیاسی نه تنها موجب نجات این افراد از پای چوبه دار نشد بلکه باعث شد خانواده مقتولان نیز به سبب حفظ آبرو نسبت به رای خود برای قصاص محکم تر شوند و به سبب برخورد سیاسی با قانون این افراد قصاص شدند.

در این خصوص انواع پرونده های امنیتی و جاسوسی هم وجود دارد که رسانه‌های اصلاح طلب با آن به طور سیاسی برخورد می کنند و با مظلوم نمایی یا استفاده از جنسیت زنان و به نام حمایت از حقوق زنان به تار کردن فضای قانونی می پردازند تا به اهداف سیاسی برسند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۴۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانی رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیسی با بی حجابی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه ایران نوشت:

یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیروهای پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیترهای رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته ‌این جریان باشد.

۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898895

دیگر خبرها

  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • وزیر کشور: اساس طرح نور اصلاح با تذکر است / مأموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • اساس طرح نور اصلاح با تذکر است/ ماموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی حجابی
  • عصبانی رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیسی با بی حجابی
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!