Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گفت: بالغ بر 1100بیمار کلیوی و دیالیزی تحت پوشش انجمن حمایت از بیماران کلیوی قزوین هستند، این آمار متاسفانه رو به افزایش است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه اشدری در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: متاسفانه با توجه به روند رو به رشد آمار بیماران کلیوی چه بسا در آینده نزدیک همه تخت‌های فعلی بیمارستان‌ها به بخش دیالیز اختصاص پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان تصریح کرد: موضوعات بسیار مهمی در سلامت کلیه‌ها موثرند که موجب نارسایی، کم کاری و یا از دست رفتن فعالیت این عضو مهم بدن می‌شود.

وی افزود: بالغ بر 1100بیمار کلیوی و دیالیزی تحت پوشش انجمن حمایت از بیماران کلیوی قزوین هستند، این آمار متاسفانه رو به افزایش است و اگر این روند ادامه داشته باشد سالانه حداقل 150 تا 200 نفر به آمار بیماران تحت پوشش انجمن اضافه می‌شود. 

اشدری بیان کرد: یکی از ناراحتی‌های ما در انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی این است که متاسفانه شاهد افزایش آمار بیماران کودک و نوجوان در این گروه از بیماری هستیم؛ لذا حاکمیت برای سلامتی مردم و به ویژه کودکان و نوجوانان نباید از هیچ کوششی دریغ کند. 

هزینه پیوند کلیه زنده به زنده 18میلیون تومان است
وی اضافه کرد: برای پیشگیری از این مشکل باید آسیب شناسی انجام شود؛ چراکه ممکن است محله‌ای دارای مشکلات بهداشتی یا مشکل آب یا عارضه‌های روحی روانی و فشار خون بالا باشد تا با شناسایی این موارد اقدامات لازم صورت گیرد. 

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان قزوین عنوان کرد: در بیماری کلیه موارد ارثی خیلی کم است، تعدادی از بیماران کلیوی بر اثر ابتلا به دیابت به این بیماری مبتلا می‌شوند زیرا دیابت ام‌البیماری است به طوریکه بیماری‌ها و ناراحتی‌های دیگر را نیز با خود به همراه می‌آورد. 

وی بیان کرد: شهر قزوین از شهرهای سنتی است که مردم آن به شیرینی‌جات علاقه زیادی دارند؛ لذا برای جلوگیری از ابتلا به دیابت باید با پرهیز از زیاده روی با رژیم مناسب از شیرینی‌ استفاده کنند چراکه بسیاری از عوارض دیابت منجر به آسیب رسیدن کلیه‌ها می شود.

اشدری در ادامه با اشاره به پیوند کلیه گفت: پیوند کلیه به دو صورت پیوند از اهداء کننده زنده به زنده و دیگری پیوند از شخصی که دچار مرگ مغزی شده به فرد زنده انجام می‌شود.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان قزوین بیان کرد: پیوند کلیه از طریق مرگ مغزی هزینه ای ندارد، اما هزینه پیوند کلیه زنده به زنده 18میلیون تومان است که با کمک‌های خیرین تامین می‌شود. 

وی بیان کرد: یکی از ابتکارات انجمن اهدای گل آرزو و اهدای زندگی به خیرین است که تاثیر معنوی بسیار بالایی دارد به طوریکه ما خیرینی داریم که هزینه پیوند کلیه چندین نفر را بر عهده می‌گیرند. 

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان قزوین عنوان کرد: پیشگیری یکی دیگر از اقدامات انجمن است لذا در این راستا در هفته حمایت از بیماران کلیوی برای ششمین سال طرح مسابقه روزنامه دیواری "همشاگردی سلام، سلامت باشید" در تمام مقاطع تحصیلی با همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش استان قزوین برگزار می‌شود. 

وی ادامه داد: در این طرح دانش‌آموزان در گروه‌های دو نفر به بالا روزنامه دیواری‌هایی با موضوع سلامت کلیه‌ها و تغذیه سالم تهیه می‌کنند؛ امسال نیز در نظر داریم که این طرح با همراهی وزارت بهداشت و آموزش و پرورش در سطح کشور اجرا شود.

اشدری تصریح کرد: این طرح خوشبختانه نتیجه بسیار خوبی به دنبال داشته و مورد استقبال دانش آموزان و خانواده‌ها قرار گرفته است، امیدواریم در هفته حمایت از بیماران کلیوی از تاریخ 23 تا 30 آبان این طرح را برای ششمین بار در سطح کشور عملی کنیم.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم فرهنگسازی بیشتر برای اهدای عضو پس از مرگ مغزی بیان کرد: با توجه به اینکه اطلاع رسانی مناسب تأثیر زیادی در مشارکت افراد دارد لذا رسانه‌ها باید به شکل جدی به بحث اهدای عضو بپردازند. 

نگرانی بیماران از تامین داروهای خارجی
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان قزوین عنوان کرد: با وجود اینکه انجمن خیریه قزوین تنها مرکزی است که می‌تواند برای پیوند زنده به زنده اقدام کند اما بیشتر تمایل داریم که این پیوند بیشتر از طریق مرگ مغزی صورت گیرد تا ما ناچار نشویم کلیه فردی را به واسطه گرفتاری‌های مالی برای نجات فرد دیگر بگیریم. 

وی تصریح کرد: در واقع می‌توان گفت ما داروهای ایرانی را با 10 درصد فرانشیز به صورت رایگان برای بیماران خود می‌گرفتیم؛ اما اخیرا مشکلات دارویی برای بیماران ما هم به وجود آمده است. 

این مسئول اضافه کرد: امروز بیماران ما به لحاظ روحی و روانی دچار مشکل شده‌اند که آیا داروی خارجی مورد نیاز آنها به موقع به دستشان می‌رسد یا خیر، از سوی دیگر محدودیت در مقدار دارویی باعث شده که تعداد کمی دارو به آنها بدهند تا به همه بیماران برسد.

اشدری بیان کرد: بیماران پیوند کلیه باید داروی خود را به روز استفاده کنند که در غیر این صورت همه زحمات مادی و معنوی از بین رفته و امیدهایشان ناامید شده و پیوندشان پَس می‌زند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر بیماران دیالیزی باید داروهای خاصی مصرف کنند و ما تا جایی که ممکن است به بیماران اصرار می‌کنیم تا داروی ایرانی مصرف کنند مگر اینکه پزشک تاکید کرده باشد که بیمار در بازه زمانی خاص یا تا آخر عمر از داروی خاصی استفاده کند که از خارج وارد می‌شود. 

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان قزوین تصریح کرد: ما از دولت و دستگاه‌های دولتی تا به امروز هیچ کمکی نگرفته‌ایم و انتظار کمک هم نداریم چون اسم تشکل ما انجمن خیریه مردمی است و تمام پشتوانه و عامل حرکت و پیشرفت و موفقیت ما مردم هستند که اگر اوضاع اقتصادی مردم بهبود یابد قطعا کمک‌های مردمی نیز افزایش می‌یابد. 

وی در پایان گفت: کمک‌های ما اندکی محدودیت پیدا کرده و هزینه‌ها بالاتر رفته است و دلواپس ادامه این روند هستیم که بیماران دچار آسیب نشوند. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۷۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با بیان این که، ضرب و شتم کادر درمان شوکه آور است، گفت: پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس در دست اقدام است.

به گزارش ایرنا، فریبرز درویش افزود: این اتفاق ۲ روز گذشته در این بیمارستان رخ داد که متاسفانه همراهان و خود بیمار در اقداماتی کاملا غیر قانونی پرستار را مورد ضرب و شتم قرار دادند که از ناحیه سر و صورت به شدت آسیب دیده است.

وی اظهار کرد: این افراد به علت مراجعه زیاد بیماران آستانه تحمل آنان در ارائه خدمات پایین آمده بود که شروع به فحاشی و ضرب و شتم این پرستار که در نهایت او را زخمی کردند.

این مسوول اظهار داشت: در زمان حاضر این پرستار یک شب در این بیمارستان بستری بوده و برای ادامه درمان هم اکنون در منزل بستری است.

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس گفت: هم اکنون شکایتی علیه ضاربان که دست کم چهار نفر بوده از سوی واحد حقوقی این مرکز درمانی انجام گرفته و امیدوارم هر چه زودتر به پرونده این افراد خاطی رسیدگی شود.

بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با داشتن حدود ۷۰تخت مصوب شامل بخش‌هایی از جمله داخلی، جراحی، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، چشم پزشکی، اطفال، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه و ... به طور شبانه روزی به بیماران غرب مازندران خدمات ارائه می‌دهد.

نور، نوشهر، چالوس، عباس آباد، تنکابن و رامسر از شهرستان‌های غربی مازندران به شمارمی آیند.

دیگر خبرها

  • امینکو تامین کننده کلیه تجهیزات تاسیساتی
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان