Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: فقیه دین‌شناس که برای مردم احادیث اهل‌بیت(ع) را نقل می‌کند بهتر از هزار عابد است که دین را نشناخته و نقل حدیث ندارد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف فخبرگزاری شبستان، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری در جلسه درس خارج فقه در توصیه اخلاقی به طلاب که در مدرسه آیت‌الله ایروانی برگزار شد، با استناد به روایتی از امام صادق(ع) گفت: فقیهی که دین شناس باشد و برای مردم احادیث اهل‌بیت(ع) را نقل کند بهتر از هزار عابد است که نه دین را به خوبی شناخته و نه نقل حدیث دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر انسان به درجه اعلی دین‌شناسی یعنی اجتهاد رسیده باشد بسیار عالی است اما اگر چنین نشد حداقل باید دین‌شناسی در حد تقلید بلد باشد.

آیت‌الله شبستری با بیان اینکه عالم فقیه باید گویا باشد و اینکه فقیه منبر نرود کار درستی نیست، عنوان کرد: باید افرادی که در دین‌شناسی تبحر دارند منبر بروند، متاسفانه در جامعه برخی مساجد فرهنگ شده که امام جماعت‌ها منبر نمی‌روند و این اشتباه است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه علما در مساجد صرفا به نماز اکتفا نکنند، ابراز کرد: علمای فقیه در مساجد دین را برای مردم تبیین کنند.

وی در ادامه درس خارج فقه درباره عوامل کاهش جمعیت به مسئله شرعی مربوط به سقط جنین پرداخته و گفت: در شرایط استثنایی نظیر خوف مرگ مادر سقط جنین اشکال ندارد در بقیه موارد حرام است هر مرحله‌ آن دیه دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه طریق دیگر کاهش موالید ترک یا تاخیر در ازدواج است، عنوان کرد: ترک یا تاخیر ازدواج در غرب رایج است و در کشور ما هم گسترش می یابد.

آیت‌الله شبستری با بیان اینکه حکم شرعی ازدواج از ضروریات دین است، گفت: شاهد این قضیه کتاب وسنت است. اولیاء، پدر و مادر باید فرزندان خود را به ازدواج درآورند. جوانان را به ازدواج درآورید اگر فقیر بودید شما را غنی می‌کند.

عضو مجلس خبرگان درباره ترس از نفقه و خرج با استناد به روایتی از پیامبر(ص) عنوان کرد: هر کس ازدواج را به خاطر فقر ترک می‌کند او به خدا سوءظن پیدا می‌کند.

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: دفاع مقدس مجلس علی لاریجانی کانون های مساجد اربعین حسینی وزیر بهداشت حسن روحانی دولت مسجد مقام معظم رهبری فقیه دین اسلام آموزه های دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۷۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به «انتخاب» گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحه‌ی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم چون مشمول اصل 85 قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد 160 نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفته‌ام که اولویت‌های مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای آن‌ها فعال باشیم. با این وجود عده‌ای فکر می‌کنند حجاب اولویت جامعه است.

بنابر گزارش انتخاب، وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل 85 با لایحه‌ی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرح‌ها به اصل 85 داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آن‌ها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آن‌ها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آن‌ها صرف شود به کمیسیون ‌می‌روند. مهم‌ترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل 85 ارجاع می‌شوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل 85 مطرح نمی‌شوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی می‌کنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.

او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیره‌ی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر مقام معظم رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بی تردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسأله‌ی مهم‌تری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفره‌ی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفره‌ی مردم موضوع مهم‌تری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902097

دیگر خبرها

  • اقدامات بی بدیل امام صادق علیه السلام در حفظ و صیانت از روایات
  • چگونه می‌توان راه و روش امام صادق (ع) را الگو قرار داد؟
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • تاکید نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری بر باشکوه برگزار کردن اجلاسیه شهدای استان
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • تمرکز منتخبان مجلس دوازدهم بر ایجاد تحول باشد
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم