Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت عراق گفت کشورش قصد دارد تولید و صادرات نفت خام سبک خود را تا سال ۲۰۱۹ به یک میلیون بشکه در روز افزایش دهد. ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۹ اقتصادی نفت و انرژی اقتصاد جهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، جابر اللعیبی، وزیر نفت عراق گفت کشورش قصد دارد تولید و صادرات نفت خام سبک خود را تا سال 2019 به یک میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بخشی از استراتژی عراق برای افزایش درآمد دولت است.

اللعیبی در بیانیه ای گفت:« این تصمیم موقعیت عراق را در بازار نفت جهان با تولید سه درجه نفت خام: سبک، متوسط و سنگین بالا خواهد برد».

عراق دومین تولیدکننده بزرگ اوپک بعد از عربستان سعودی است و حدود 4.6 میلیون بشکه در روز نفت تولید می‌کند. بیشتر نفت خام عراق به آسیا صادر می شود.

بخش اصلی نفت عراق از طریق ترمینالهای جنوبی صادر می‌شود که بیش از 95 درصد درآمد دولت این کشور را تشکیل می‌دهد. عراق در ماه اوت 3.583 میلیون بشکه در روز از پایانه های جنوبی نفت صادر کرد.

صادرات نفت عراق در ماه های اخیر با کاهش صادرات نفت ایران ، سومین تولیدکننده بزرگ اوپک، به علت وضع مجدد تحریم‌های آمریکا افزایش یافته است.

عراق در سال 2015 تصمیم گرفت برای حل کردن مسائل کیفی نفت ، آن را به دو درجه کیفی تقسیم کند. این کشور نفت خام سنگین بصره تولیدی از میادین نفتی جنوبی را از نفت خام سبک بصره جدا کرد.

فروش جداگانه نفت خام سبک بصره و نفت خام سنگین بصره ، اطمینان خریداران را از کیفیت نفت بالا برد و زمان لازم برای رسیدن نفت های مختلف به پایانه ها را کاهش داد و هزینه ها را پایین آورد.

یک مقام نفتی عراق گفت نفت خام سبک جدید از میادین نفتی جنوبی لوهایز، طوبی و آرتادا می آید.

« ما انتظار داریم تقاضای پالایشگاه‌های آسیا برای نفت خام سبک بصره در 2019 افزایش یابد. برطرف کردن نیاز خریداران به عراق کمک می کند مشتریان بیشتری در بازارهای آسیا پیدا کند».

عراق که برای کسب درآمد بودجه دولت بر نفت تکیه کرده است، قصد دارد ظرفیت تولید نفت خام را تا 2022 به 7 میلیون بشکه در روز برساند. اکنون ظرفیت تولید این کشور 5 میلیون بشکه در روز است.

 انتهای پیام/

 

R1012122/P1012122/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، در جلسه قرارگاه امنیت غذایی با موضوع مدیریت تولید و صادرات مرغ، با بیان اینکه روزانه بالغ بر ۱۰۰۰ تن مرغ گرم خریداری و ذخیره می‌شود، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۶ هزار و ۵۹۴ تن مرغ از تولیدکنندگان خریداری شده است.

حسن‌نژاد با اشاره به روند تأمین نهاده‌ها و جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها، افزود: به منظور تعادل‌بخشی و تنظیم بازار، برای ۱۷ هزار تن مرغ مازاد تولیدی مجوز صادرات اخذ شده است.

وی همچنین تصریح کرد: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون بالغ بر ۳ هزار تن مرغ صادر شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید، صادرات مرغ گرم از تمامی مرزها بلامانع است.

گفتنی است؛ برآورد دقیق از نیاز بازار و میزان تولید، شناسایی و تحلیل دقیق از بازارهای هدف خارجی، ساماندهی تخصصی صادرکنندگان بر اساس فعالیت مستمر در کشورهای هدف، از دیگر محورهای مورد بررسی در این جلسه بود.

کد خبر 6098124

دیگر خبرها

  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم