Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه قرار بود بعد از الحاق شش روستا به تبریز به زودی تکلیف سه روستای باقیمانده روشن شود اما گویا برخی مدیران استانی برای بهره‌برداری از این الحاق فکر دیگری در سر دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج: خرداد ماه امسال بود که فریدون بابایی اقدم، عضو شورای شهر تبریز خبر از الحاق شش روستا به تبریز با تصویب وزارت کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تصویب وزارت کشور 6 روستای خلجان، کرگج، کجا آباد، آناخاتون، فتح آباد و الوار علیا به تبریز پیوستند و با این حساب علاوه بر دریافت خدمات شهرداری تبریز به هنگام انتخابات نیز جزء حوزه انتخاباتی تبریز محسوب خواهند شد.

بعد از الحاق این شش روستا بنا بود که به زودی کدآبادی سه روستای کندرود، سهلان و اوغلی نیز حذف شود و به جمع شش روستای پیوسته به تبریز الحاق شوند اما با تعلل برخی از مسئولین بعد از گذشت ماه‌ها از زمان الحاق شش روستا خبری از پیوستن سه روستای نام برده به تبریز وجود ندارد.

با توجه به اخبار واصله به این پایگاه خبری گویی برخی از مدیران در این صدد هستند که با تعلل و سنگ اندازی در راه الحاق این روستاها، زمان خریداری کرده و به هنگام انتخابات مجلس شورای اسلامی الحاق این سه روستای باقی مانده را به نام خود ثبت کنند.

جالب اینجاست که پیگیری دو تن از نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی نیز تا بدین جا به نتیجه نرسیده و برخی‌ها همچنان با ساز مخالف و تعلل سعی دارند تا الحاق سه روستای باقی‌مانده را تا زمان انتخابات به تعویق انداخته و با الحاق این سه روستا به تبریز در نزدیکی اسفند 98 آرای بیشتری برای کاندیداتوری خودشان جمع آوری کنند.

این در حالی است که مردم این سه روستا بارها با جمع آوری طومار و نامه‌های متعدد از مسئولین استانی و وزارت کشور خواسته‌اند که هرچه سریعتر تکلیف الحاق روستاهای کندرود، سهلان و اوغلی به تبریز را مشخص کنند اما به در بسته برخورد کرده‌اند.

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!

معاون شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر تقویم آموزشی و احتمال آغاز فعالیت مدارس از شهریورماه در سال‌های آینده توضیحاتی داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

با وجود تجربه شکست‌خورده دهه 70 برای آغاز سال تحصیلی از اول شهریورماه، یک‌بار دیگر این موضوع در دستور کار مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است!

پیش از این بازگشایی مدارس از شهریور منجر به نارضایتی والدین و حتی کاهش میزان یادگیری دانش‌آموزان به دلیل گرمای هوا شده بود، در نهایت مجلس شورای اسلامی سال 76 به موضوع ورود و با قانون‌گذاری زمان آغاز سال تحصیلی را از اول مهر ماه تعیین کرد.

هم‌اکنون پرونده این موضوع یکبار دیگر باز شده است اما باید به این نکته مهم دقت کرد که بازگشایی مدارس تمام کشور از اول شهریور ماه قطعاً باعث ایجاد مشکلاتی برای والدین، دانش‌آموزان و معلمان و در نهایت نارضایتی آنها خواهد شد از این رو در صورت تصویب باید آن را برای مناطق خاصی از کشور اجراکرد.

در همین ارتباط موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغیر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: موضوع تقویم آموزشی مدارس سال‌هاست که مطرح بوده و اقلیم‌های مختلف در کشور با تفاوت دمای بسیار، بازنگری در تقویم آموزشی مدارس را مطرح کرده است.

وی افزود: سال 76 مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای، زمان بازگشایی مدارس سراسر کشور را اول مهر، پایان سال تحصیلی را پایان اردیبهشت و زمان برگزاری امتحانات را خرداد ماه تعیین کرد و وزارت آموزش و پرورش مکلف به رعایت مصوبه مجلس به عنوان قانون کشور است.

کفاش ادامه داد: اخیراً 27 نفر از نمایندگان مجلس، طرحی را برای مدیریت زمان آموزش و تغییر تقویم آموزشی در کشور ارائه کرده‌اند، این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

مهر امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا مهر 1403 زمان آغاز سال تحصیلی از اول شهریور است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

کفاش در پاسخ به این پرسش که «آیا ممکن است در سال‌های آینده زمان آغاز سال تحصیلی تغییر کند و به شهریور منتقل شود»، ادامه داد: آغاز سال تحصیلی از شهریور در قالب چارچوبی است که شورای عالی آموزش و پرورش باید آن را تصویب کند و این احتمال وجود دارد که سال تحصیلی زودتر آغاز شود.

معاون دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش درباره اینکه «آغاز سال تحصیلی از مهر ماه به عنوان یک نوستالژی در اذهان شهروندان حک شده است، علاوه بر این تغییر زمان آغاز سال تحصیلی ممکن است خانواده‌ها را دچار مشکل کند»، گفت: تغییر تقویم آموزشی به دلیل اقلیم‌های متفاوت در کشور مطالبه آموزش و پرورش است از سوی دیگر سال‌هاست شهروندان زمان آغاز سال تحصیلی را از مهر ماه می‌دانند، این موضوعات در تصمیم گیری و تدوین چارچوب‌ها مدنظر خواهد بود و با در نظر گرفتن تمام مسائل به دنبال شناور بودن زمان آغاز سال تحصیلی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست مطالبه گری به‌وقت دانشجو با حضور فرماندار کرمانشاه
  • برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه به صورت تمام الکترونیک
  • استقرار ۱۴۱۹ دستگاه صندوق الکترونیک برای انتخابات خرم‌آباد و چگنی
  • آمادگی استان اردبیل برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ۲۲ روز مانده تا دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • مجلس هیچ مصوبه ای برای اخذ مالیات از مهریه نداشته است
  • راه اندازی پویش های انتخاباتی در کرج
  • جنگ لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم