Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > اقتصاد‌ ایران - همشهری آنلاین:
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: همه نیاز نهاده‌های دامی کشور و کالاهای اساسی مانند مرغ ذخیره شده و هیچ مشکلی برای تامین وجود ندارد.

به گزارش فارس، حمید ورناصری مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با بيان اين خبر گفت: همه نیاز نهادهای دامی کشور و همچنین ذخیره‌سازی کالاهای اساسی مانند مرغ کامل انجام شده و هیچ مشکلی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور، تولید نهاده‌های دامی در کشور امسال افزایش داشته و واردات نهاده‌های ذرت، جو و کنجاله سویا هم نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

از آنجایی که حدود ۷۰ درصد قیمت تولید محصولات پروتئینی مربوط به نهاده‌های دامی است، این نگرانی در بخش تولید وجود داشت که در صورت عدم تامین آن تولید محصولات پروتئینی با مشکل مواجه شود.

کشور در تولید اینگونه محصولات خودکفا نیست و از 30 تا 70 درصد نیاز نهاده‌های دامی کشور وارد می‌شود. برخی هم افزایش اخیر قیمت محصولات پروتئینی مانند مرغ را بالا بودن قیمت این نوع نهاده‌ها عنوان می‌کردند، البته برخی هم اختلال در حمل نهاده‌ها را عاملی برای افزایش قیمت مطرح کردند. در روزهای گذشته قیمت مرغ تا کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان هم افزایش یافته بود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور درباره این اظهارات اعلام کرد: اخیراً با حمل کالا مواجه شدیم اما در همان زمان هم به استان‌ها ابلاغ شد که با قیمت مصوب نهاده‌های موردنیاز تولیدکنندگان از قبیل ذرت، کنجاله و جو را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند.

وی اضافه کرد: نهاده‌های موردنیاز تولیدکنندگان توسط ریل حمل شد و هیچ گونه اختلالی در این باره وجود نداشت.

ورناصری به حجم نهاده‌هایی که وارد کشور شده اشاره کرد و گفت: میزان واردات تنها از طریق شرکت پشتیبانی امور دام یک میلیون تن، یک میلیون تن کنجاله سویا و ۴۰۰ هزار تن جو بوده است. البته بخش خصوصی هم اقدام به واردات کرده که تنها ۴ میلیون تن در ۶ ماهه اخیر ذرت وارد کرده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: ذخایر کافی در کشور وجود دارد و ورود کالاها به کشور هم همچنان استمرار دارد.

وی ادامه داد: نهاده‌های دامی از کشورهای برزیل، آرژانتین، اوکراین و هند وارد شده است.

ورناصری در پاسخ به این سوال که برنامه شما برای تنظیم قیمت مرغ چیست، گفت: شرایط قیمت مرغ الان متعادل است. مرغ در بازار تهران کیلویی ۹۳۰۰ تا ۹۵۰۰ تومان عرضه می‌شود و قیمت پایین‌تر از این حد هم برای تولیدکننده به‌صرفه نیست و آنها ضرر خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در پاسخ به این سوال که برنامه شما برای کاهش قیمت تمام‌شده با عرضه نهاده‌های دامی به‌موقع و با قیمت مناسب چیست، گفت: قیمت نهاده‌های دامی مانند جو، ذرت و کنجاله سویا در بازارهای جهانی مناسب است و شرایط ثباتی هم در دو ماه اخیر وجود داشته است. شرایط بازار ما هم تا حدود زیادی متأثر از این قیمت‌های جهانی است و هم‌اکنون تعادل در بازار وجود دارد.

وی در ادامه گفت: شرکت پشتیبانی امور دام در کنار دولت حضور دارد و اگر احساس کند قیمت فروش نسبت به قیمت تمام‌شده پایین‌تر است، حتماً ورود خواهیم کرد و بازار را طوری تنظیم می‌کنیم که هم به نفع تولیدکننده و هم به نفع مصرف‌کننده باشد.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱

امتداد - بانک مرکزی بنابر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها و نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد که از رشد ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ برخوردار است. همچنین تامین ارز کالاهای اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود  ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از  ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن ( ۱۴۰۱ ) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. 

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • کاهش تولید علوفه در کشور بر اثر کمبود بارش ها