Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

نوام چامسکی فعال سیاسی، منتقد اجتماعی و زبان شناس بزرگ آمریکایی طی پیامی خطاب به جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت عنوان کرد: اقدام جشنواره مقاومت در زمینه مبارزه با افراط گرایی از طریق فیلم و ویدئو بسیار چشمگیر است.

وی با بیان این مطلب افزود: در جهان امروز اشکال مختلفی از افراط گرایی خشونت بار وجود دارد که به خودی خود خطرناک هستند و می تواند با افزایش سطح خشونت بدتر شده و بقای انسان ها را تهدید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل خوب است که ریشه‌های این مسئله و اصول شکل دهنده افراط گرایی خشونت بار را از بین ببریم و لذا این اقدامات خیلی اهمیت دارد.

وی در نقد عملکرد دولت عربستان سعودی و کشتار مردم بی‌گناه یمن تصریح کرد: قبل از هر چیز باید توجه داشته باشیم عملکرد عربستان سعودی با حمایت آمریکا و غرب است. این رژیم هم به صورت مستقیم و هم به صورت غیرمستقیم حمایت می‌شود. این کشور ده‌ها میلیارد دلار سلاح از آن‌ها خریده است تا از ارتباط نزدیک و تاثیر مستقیم غرب بر فعالیت‌هایش مطمئن باشد.

به گفته وی، طبیعی است مسئولیت خشونت‌هایی را که ایجاد کرده‌اند، نمی‌پذیرند و این مسئله فقط به فجایع انسانی و مشکلاتی که در یمن درست شده ختم نمی‌شود. یکی از بهترین روزنامه نگاران خاورمیانه پاتریک کاکبرن سال‌ها آن جا بوده است و در مورد موقعیت آن منطقه اخیرا کتابی نوشته و در آن از وهابی سازی دنیای سنی مذهب صحبت کرده است که از مشکلات بزرگ دوران مدرن است.

این منتقد اجتماعی و زبان شناس آمریکایی با بیان اینکه منظور از وهابی سازی به معنای گسترش ایده‌های تندروانه و اصول گرایانه است که بر فکر رهبران کشورسعودی حاکم است و رژیم این کشور پول هنگفتی خرج ارسال و تاسیس مدارس‌، فقها و مساجد به روش مذهب وهابی در کشورهای اسلامی سنی مذهب می‌کند که تاثیر بسیار خطرناکی دارد، اضافه کرد: عربستان سعودی یک کشور بسیار سرکوب گر است. کسی نمی‌تواند از رژیم سعودی و رژیم وهابی انتقاد کند و از دست مجازات در امان باشد. یا سرش را می برند، یا شلاقش می زنند یا زندانی‌اش می‌کنند. خشونت بی حد و حصری در جریان است. بهار عربی در کشور عربستان رخ نداد؛ چون به مجرد این که اعتراضات نرمی آغاز شد به شدت آن را سرکوب کردند.

نوام چامسکی با تمجید از جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در ایران عنوان کرد: جشنواره فیلم مقاومت اقدام مناسبی است که توجه ما را به بعضی از این موارد جلب می‌کند ولی موارد دیگری هم هستند که باید با جدیت بررسی شوند.

وی با اشاره به تهدید داعش و تفکرات افراط گرایی اظهار داشت: بسیاری از متفکران و اندیشمندان این حوزه معتقدند داعش یکی از محصولات حمله آمریکا به عراق و ماهیت خشن اشغال این کشور است. البته، این تنها دلیل شکل گیری داعش نیست. ولی یکی از دلایل اصلی آن است. خشونت‌های غیرانسانی بسیاری می‌کنند و خوب است از خودمان بپرسیم برای حل این مشکل چه می‌توان کرد؟ می‌توان آن را از بین برد. بله. بی‌تردید ما امکانات فیزیکی نابود کردن آن را داریم ولی وقتی یک سازمان خشن را از بین می‌بریم بدون اینکه از خودمان بپرسیم از کجا به وجود آمده است، نتیجه‌ای که به دست می‌آوریم از اصل مشکل بدتر و مخرب تر است. این اتفاق سابقه‌ای طولانی دارد که خیلی به روشنی می‌توانیم ابعاد آن را مشاهده کنیم.

گفتنی است؛ شایان ذکر است پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به همت بنیاد فرهنگی روایت و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با همکاری سازمان‌ها و نهادهای مختلف فرهنگی کشور به دبیری محمد خزاعی 5 تا 10 آذر ماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جهان خشونت دولت یمن عربستان سعودی دلار خاورمیانه مشکلات پول کشورهای اسلامی عربستان ایران جشنواره فیلم عراق انقلاب دفاع مقدس پول جشنواره بین المللی فیلم جهان خشونت دلار پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۲۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصر: منتظر تصمیم نهایی درباره پیشنهاد آتش‌بس در غزه هستیم/راه‌حل نظامی در رفح مردود است

به گزارش خبرآنلاین، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر در این باره گفت: ما تمایل به ایجاد یک کشور فلسطینی و از بین بردن خشونت ۷۰ ساله داریم.

طبق گزارش شبکه الجزیره، وی افزود: جامعه بین‌المللی راه‌حل نظامی در «رفح» را رد می‌کنند؛ چراکه این امر باعث ایجاد یک بحران انسانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، شکری ادامه داد: پیشنهادی برای آتش‌بس در غزه روی میز گذاشته شده است و و ما منتظر تصمیم نهایی هر ۲ طرف (رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین) هستیم.

وی همچنین تاکید کرد: ما باید شرایطی را که منجر به مشارکت حماس در ایجاد یک کشور فلسطین می‌شود، فراهم کنیم. تا زمانی که اشغالگری وجود داشته باشد، طبق قوانین بین‌المللی توجیهی برای مقاومت وجود خواهد داشت.

در شرایطی که هیات حماس برای مذاکرات امروز (دوشنبه) راهی قاهره می‌شود، وزیر خارجه مصر درباره پیشنهاد جدید آتش‌بس ابراز امیدواری کرد. او که در نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض سخن می‌گفت، تاکید کرد: ما امیدواریم. این پیشنهاد، مواضع هر ۲ طرف را در نظر گرفته و سعی کرده است تا اعتدال را رعایت کند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901067

دیگر خبرها

  • برترین‌های دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج معرفی شد
  • پیام حماس به گروه‌های مقاومت درباره مذاکرات
  • ظهور و اثبات قدرت ایران در عرصه بین‌المللی!
  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • مصر: منتظر تصمیم نهایی درباره پیشنهاد آتش‌بس در غزه هستیم/راه‌حل نظامی در رفح مردود است
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  • وزیر اول ایرلند شمالی خشونت‌ها در غزه را نسل کشی خواند
  • پیام مقاومت یمن را در نمایشگاه کتاب تهران مخابره می‌کنیم