Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

احمد اسدزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان این‌که موضوع گردشگری باید از دید کلان و سیستماتیک بررسی شود، اظهار کرد: برخی کشورهای پیشرفته طی سال‌های متعددی برای توسعه ‌و یافتن جایگاه مناسب گردشگری، برنامه ریزی کردند به طوری‌که اکنون عمده منابع درآمد کشورهای شمال آفریقا مانند تونس، مصر، امارات و ترکیه از طریق صنعت گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که اقتصاد کشور می‌تواند مبتنی بر صنعت گردشگری شده و ماحصل آن درآمد ارزی، اشتغال زایی و ایجاد مشاغل مستقیم و غیر مستقیم شود، گفت: بدون برنامه ریزی سیستماتیک و دید کلان، دچار جزئی نگری می‌شویم، سیاست‌های کلی نظام و روابط با سایر کشورها در بحث گردشگری نیز تاثیر گذار است.

گردشگری سلامت؛ یکی دیگر از ظرفیت‌های مهم جهت توسعه گردشگری
اسدزاده به اهمیت استفاده از متخصصان جهان در برنامه‌ریزی تاکید کرد و گفت: اکنون نمی‌توان به بهره‌گیری از متخصصان داخلی اکتفا کنیم بلکه می‌توان از بهترین طراحان هتل و متخصصان جهان در زمینه گردشگری استفاده کرد، امروزه کشوری مانند امارات از سلطه نفت خارج شده و عمده منابع درآمدش نیز از طریق گردشگری است چرا که با برنامه ریزی دقیق، توانسته گردشگری خود را توسعه دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گردشگری سلامت را یکی دیگر از ظرفیت‌های مهم جهت توسعه گردشگری استان عنوان کرد و گفت: متاسفانه این صنعت در کشور ما به حال خود رها شده و برخی از دلالان این حوزه، بازار آن را تخریب می‌کنند.

وی معتقد است برای خروج از اقتصاد تک محصولی نفت باید برنامه ریزی کامل و دقیقی انجام شده و در این زمینه از تمامی نخبگان داخلی و خارجی استفاده کنند.

سیاست‌های کلان کشور هماهنگ و هم سو با توسعه‌ گردشگری نیست
اسدزاده با بیان این‌که در حال حاضر نزدیک به بیش از هشت میلیون نفر ایرانی در خارج از کشور وجود دارد که اکثرا قشر تحصیل کرده هستند، افزود: امکان بازگشت و تردد برای ایرانیان مقیم خارج در کشور وجود ندارد، چرا که هنوز موفق به تعامل صحیح با این افراد در حوزه گردشگری نشدیم، در کشور ما سیاست‌های کلان کشور هماهنگ و هم سو با توسعه‌ گردشگری نیست.

وی با بیان این‌که برخی از گردشگران، گردشگران زیست محیطی بوده و علاقمند به کسب تجربیاتی از سکونت در محلات روستایی و مختلف کشور هستند، گفت: باید برنامه ریزی در کشور برای گردشگری سلامت، زیست محیطی، ورزش، آثار باستانی و تاریخی، به طور کلان انجام شود و معتقدم لازمه این اقدام، اراده‌ای در سطح ملی است.

اسدزاده با بیان این‌که طی دو سال گذشته با همکاری اساتید دانشگاه و کارشناسان ادارات مختلف در حوزه گردشگری تلاشی در قالب هسته‌های کلیدی جهت توسعه گردشگری انجام و اهداف بلند و میان مدت آن مشخص شد، اظهار کرد: با این حال سند توسعه تدوین شده در حوزه گردشگری، هنوز به نتیجه نرسیده است.

این استاد دانشگاه با بیان این‌که صنعت گردشگری می‌تواند استان ما را متحول کند، افزود: سند تدبیر و توسعه سند خوبی بوده و می تواند در توسعه گردشگری استان موثر واقع شود، در این سند راهکارهایی برای پیشرفت گردشگری استان ارائه شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی اسدزاده گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم و این تصمیم باعث شد تا منطقه هفت حوض درصدی از مردم شرق مشهد را به سمت خود بکشاند. 

امیر رمضانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد، اظهار کرد: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

وی بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

رمضانی با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری