Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در سند چشم انداز توسعه پایدار منطقه، راهبرد سلامت باید با دقت نظر بیشتری دنبال شود و تحقق این مهم، نیازمند عزم همگانی است.
شهرستان کنگاور به عنوان مرکزیت شرق استان کرمانشاه در راستای ارائه خدمات جامع بهداشتی و درمانی به مردم این منطقه نیازمند ایجاد زیرساخت های لازم است.
مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال های اخیر با اختصاص امکانات، تجهیزات و اعتبارات مورد نیاز اقدام به ایجاد و توسعه و تقویت زیرساخت های بهداشتی درمانی این شهرستان
کرده اگرچه همچنان این بخش نیازمند حمایت های بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**اختصاص 2 دستگاه اکو به بیمارستان شهید چمران کنگاور
رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگاور در گفتگو با خبرنگار ایرنا از اختصاص 2 دستگاه اکو برای بیمارستان شهید چمران کنگاور خبر داد و خواستار مشارکت مردم و خیران سلامت برای کمک به این بیمارستان شد.
دکتر داریوش خزایی با بیان اینکه دستگاه اکو کاردیوگرافی یک دستگاه تخصصی قلب است، اظهار داشت: در شهرستان کنگاور یک دستگاه در بخش CCU، وجود داشت که با حمایت های نماینده کنگاور در مجلس شورای اسلامی و پیگیری های مکرر مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان، 2 دستگاه اکو به بیمارستان شهید چمران با اعتبار 700 میلیون تومان اختصاص یافت.
وی گفت: یک دستگاه در کلینیک تخصصی و یک دستگاه هم در اورژانس بیمارستان شهید چمران نصب شد که اکنون متخصصان قلب از این دستگاه ها جهت انجام امور درمانی استفاده می کنند.

**اختصاص دستگاه زباله سوز عفونی به بیمارستان کنگاور
خزایی با بیان اینکه از شهریور سال 1395 زباله های عفونی بیمارستان کنگاور بی خطر سازی می شود، افزود: در تاریخ مذکور با یک شرکت خصوصی عقد قرارداد کردیم که زباله های بیمارستانی را بی خطر سازی کند و تا شهریور سال 98 با بیمارستان قرارداد دارد.
وی ادامه داد: برای اولین بار نیز از آذر سال 95 تمام مطب ها، آزمایشگاه ها و درمانگاه ها را مکلف کردیم، زباله های عفونی خود را به شرکت جمع آوری زباله تحویل دهند که در واحد امحا زباله بیمارستان بی خطر سازی شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگاور در ادامه از اختصاص یک دستگاه زباله سوز بیمارستانی به بیمارستان شهید چمران این شهرستان خبر داد و گفت: دستگاه فعلی بیمارستان با اسید کار می کند که از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یک دستگاه پیشرفته بنام هیدروکلاو گرفته ایم و در حال تحویل آن هستیم که به زودی جایگزین دستگاه فعلی می شود.
خزایی یادآور شد: قبلا شبکه بهداشت کنگاور با هیچ شرکتی قرارداد نداشت و زباله ها توسط شهرداری به بیمارستان تحویل داده می شد که اعتمادی به کار آنها نبود.

**ارتقا بیمارستان کنگاور از درجه سه به درجه یک
وی در ادامه گفت: با توجه به فعالیت‌های مطلوب بیمارستان شهید چمران شهرستان کنگاور، این بیمارستان از درجه 3 به درجه یک ارتقاء یافت.
خزایی تصریح کرد: از سال 95 بیمارستان این شهرستان درجه 3 مشروط بود، یعنی بدترین بیمارستان استان از نظر درجه اعتبار بخشی اما با تلاش همه همکاران و همت و تلاش شبانه روزی کارکنان زحمتکش و خدوم بیمارستان که دارای تجربه خوبی هم در سوابق خدمتی خود هستند و یک کار تیمی و به لطف خداوند توانستیم بیمارستان را 2 درجه ارتقا دهیم.
وی افزود: در ماه گذشته نیز برای تقویت تیم مدیریتی بیمارستان دکتر علی قاسمی جراح عمومی را به عنوان رئیس بیمارستان معرفی کردیم.
وی یادآور شد: دکتر قاسمی در سوابق خدمتی خود، مدیریت بیمارستان طالقانی کرمانشاه را بر عهده داشته و به مجموعه بیمارستان کنگاور نیز اشراف کامل دارند.

**اهدای یک دستگاه دیالیز از سوی نیکوکاران به بیمارستان
خزایی در ادامه گفت: نیکوکاران کنگاوری، یک دستگاه پیشرفته دیالیز، به ارزش 54 میلیون تومان به بیمارستان این شهر اهدا کردند.
وی افزود: بخش دیالیز بیمارستان شهید چمران هم اکنون با هشت دستگاه دیالیز در سه نوبت کاری به حدود 25 بیمار ثابت خدمات می دهد.
وی ادامه داد: همچنین یک خیر کنگاوری پس از از دست دادن 2 فرزند خود دکتر «کامبیز شریف زاده» و مهندس «فرهاد شریف زاده»، به نیابت از آنها تصمیم گرفت با 150 میلیون تومان سرمایه بازنشستگی خود یک مرکز دیالیز در بیمارستان شهید چمران احداث کند.
او گفت: با توجه به فرسودگی دستگاه های دیالیز این مرکز، کمک های مردم و نیکوکاران برای تجهیز و نوسازی این بخش، می تواند نقش شایانی در ارتقای کیفیت خدمات رسانی به بیماران داشته باشد.

**ایجاد روستای سالم رحمت آباد
رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگاور در ادامه اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای برنامه های طرح تحول نظام سلامت با اهداف ایجاد محیط زیست پاک و ایمن برای روستاییان، اجرای طرح روستای سالم خود را در روستای رحمت آباد از توابع بخش مرکزی کنگاور و ورودی استان کرمانشاه کلید زد.
خزایی در این راستا گفت: برگزاری همایش روستای سالم در روستای رحمت آباد با محوریت دخانیات، تهدیدی برای توسعه و سلامت، تخریب و تسطیح خانه های مخروبه و خالی از سکنه، بهسازی توالت، جمع آوری زباله و فضولات حیوانی از اقدامات انجام شده در این روستاها بوده است.
وی افزود: اجرای سنگ فرش، جدول گذاری، بازسازی چشمه و احداث باند کندرو و توقفگاه توسط بنیاد مسکن کنگاور از دیگر اقدامات انجام شده در این روستا می باشد.

**نظارت مستمر بر داروخانه ها
رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگاور در ادامه با تاکید بر نظارت مستمر بر داروخانه های سطح شهر از نظر نحوه نسخه پیچی و ارائه صحیح دستورات دارویی اظهار داشت: در صورتی که شکایاتی از سوی مردم شهرستان مطرح شود، شکایت را بررسی و در صورت مشاهده تخلف داروخانه متخلف را به تعزیرات حکومتی معرفی می کنیم.
خزایی در خصوص داروخانه های متخلف نیز گفت: برای داروخانه هایی که تخلفات متعدد دارند، تذکر کتبی صادر شده و در صورت مشاهده تخلف بیش از حد حتی تعلیق پروانه هم صورت می گیرد.

**راه اندازی بخش ICU بعد از 8 سال وقفه
دکتر خزایی، راه اندازی بخش سی تی اسکن و جابجایی آن به داخل بیمارستان و تحویل دستگاه بسیار پیشرفته با مساعدت نماینده کنگاور در مجلس شورای اسلامی، راه اندازی بخش ICU بعد از هشت سال و تجهیز آن و جذب 13 نفر نگهبان جوان و لغو قرارداد قبلی که از بازنشسته ها استفاده می شد از دیگر اقدامات مهم انجام شده شبکه بهداشت کنگاور برشمرد.
وی همچنین به راه اندازی واحد دارویی بیمارستان، خرید دستگاه های نوار مغز، نوار غضب وعضله، سونوگرافی داپلر پیشرفته، راه اندازی جراحی چشم و تحویل دستگاه بسیار پیشرفته فیکو برای اعمال جراحی چشم و راه اندازی بخش گوشی و حلق و بینی بیمارستان به عنوان دیگر اقدامات موثر در یک سال گذشته نام برد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کنگاور همچنین اظهار امیدواری کرد با حمایت های مسئولان، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و حمایت های بیشتر دولت تدبیر و امید و صبوری مردم شهرستان بتوانیم گام های بلندی در راستای ارتقا کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی در کنگاور برداریم.
شهرستان کنگاور با جمعیتی افزون بر 76 هزار نفر در 94 کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است و دروازه ورودی این استان غربی است.
3033/7447
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز جراحی شبکه بهداشت و درمان فرش مجلس شورای اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اهواز امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۵۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هزینه‌های بالای دندان پزشکی در ایران باعث شده است تا بسیاری از مردم از نتوانند از خدمات درمانی در این زمینه استفاده کنند، از سوی دیگر هزینه‌های بالای مواد اولیه دندان پزشکی باعث ایجاد مشکلاتی برای قشر دندان پزشک در کشور شده است، در همین زمینه انتظار می‌رود تا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بتواند با راه حل‌های مناسب چالش‌های پیش رو دندان پزشکی در ایران را حل کند.

هزینه درمان دندان گران است

علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره جامعه دندانپزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا اظهار کرد: قیمت بالای تعرفه دندانپزشکی موضوع جدیدی و فقط ویژه کشور ما نیست و در برخی کشور‌های دیگر نیز قیمت تعرفه دندانپزشکی ارزان قیمت نیست، برای کشور انگلستان که بحث بیمه قوی است هزینه درمان دندان گران است و علت اصلی هزینه تمام شده مواد دندان پزشکی است.

وی افزود: نزدیک ۶۰ درصد هزینه یک تعرفه خدمات دندانپزشکی هزینه‌های مربوط به بدون دست مزد و مواد اولیه است و این موضوع قیمت‌ها را افزایش می‌دهد. 

رئیس هیئت مدیره جامعه دندانپزشکی ایران ادامه داد: برخی از کشور‌های اروپایی موضوع پیشگیری را در دستور کار بهداشتی کشورشان قرار داده و سعی کردند به همراه آموزش صحیح و اصولی سعی کنند در زمینه بهداشت و حفظ سلامتی دندان مراجعات به دندان پزشکی را کاهش دهند؛ برای مثال مردم کشور سوئد به اندازه ایرانی‌ها دچار پوسیدگی دندان نمی‌شوند؛ از سوی دیگه برخی از کشور‌ها تمرکز خود را در زمینه بیمه‌های خصوصی به کار برده و بیمه‌ها هزینه‌های درمان دندان را بر عهده گرفتند.

عدم آموزش در حوزه دندان

تاجرنیا با اشاره به اینکه راه کار برای کاهش درمان هزینه‌های درمان دندان چیست گفت: در طول سال‌های گذشته و به دلیل سیاست‌های اشتباه ادوار مختلف وزارت بهداشت شاخص پوسیدگی دندان یکسان بوده است و عدم آموزش باعث کاهش میزان پوسیدگی نشده است؛ همچنین با توجه به وضعیت اقتصادی بسیاری نمی‌توانند از خدمات دندانپزشکی استفاده کنند از سوی دیگر با توجه به هزینه‌های موجود دندان پزشکان نمی‌توانند از تعرفه‌های خود را کاهش دهند.

رئیس هیئت مدیره جامعه دندانپزشکی ایران تصریح کرد: بسیاری از مواد اولیه دندانپزشکی نیز با ارز تهیه می‌شود که نرخ ارز نیز در این زمینه تاثیر گذار است، بسیاری از دندانپزشکان درحال تعطیل کردن مطب‌های خود بوده و در کلینیک‌ها به صورت درصدی فعالیت می‌کنند، زیرا مشکلات درآمدی به وجود آمده است؛ از سوی دیگر موج مهاجرت در میان دندانپزشکان در حال شکل گیری است و در یک استان کشور کانادا ۴۰۰ فقط دندان پزشک ایرانی مهاجرت کردند.

تاجرنیا گفت: سرمایه گذاری در زمینه آموزش پیشگیری پوسیدگی دندان بهداشت دهان و دندان و از سوی دیگر تشکیل یک صندوق واحد در دولت به منظور خدمات دندانپزشکی می‌تواند مشکلات را کاهش دهد؛ باید توجه داشت کاهش تعرفه گذاری خدمات دندان پزشکی می‌تواند خدمات بی کیفیت را به دنبال داشته باشد.

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

زهرا سید معملی مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.
وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

پویش سلامت دهان و دندان

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

لزوم آموزش مناسب در مدارس

نکته حائز اهمیت این است که قیمت خدمات دندانپزشکی در کشور ما گران است و برای دریافت این خدمات، یا مردم باید توانایی مالی مناسبی داشته باشند یا دولت باید کمک کند، اما موضوع بسیار مهم‌تر این است که باید در زمینه‌های پیشگیری اقدامات لازم صورت بگیرد، آموزش در مدارس و مراکز آموزشی می‌تواند کمک شایانی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها