Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فیروزی شامگاه دوشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کردستان، با بیان اینکه نوساناتی که در نتیجه تغییر نرخ ارز در کشورمان ایجاد شد بر تمامی بخش های بازار تاثیر گذاشته است، اظهارداشت: اثر روانی که مسئله مذکور ایجاد کرده بسیار بیشتر از پیامدها و آثار اقتصادی آن است و این موجب نگرانی همه ما شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نظارت مستمر بر بازار در تمامی شهرستان های استان انجام شده است، افزود: هدف نهایی این کارگروه تعادل بخشی در بازار است و در این راستا باید تامین و توزیع کالاها به ویژه کالاهای اساسی به موقع انجام شود.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان ادامه داد: کارگروه تنظیم بازار و استانداری این اطمینان را به مردم می دهند که کالاهای اساسی مورد نیاز استان تامین شده است و آنچه که باعث نگرانی می شود آثار روانیست که بیشتر از خود گرانی بر مردم تاثیر گذاشته است.

فیروزی یادآور شد: اطلاع رسانی اعضای کارگروه تنظیم بازار در این زمینه بسیار حائز اهمیت است و باید از طریق رسانه ها مطالب و موضوعات مربوطه را به اطلاع مردم برسانند.

وی با ضروری دانستن اطلاع رسانی کارگروه تنظیم بازار در خصوص تصمیمات اتخاذ شده، بیان کرد: نظارت های استانی در همه شهرستان انجام می شود و در صورت نیاز اقدام به اجرای طرح های ضربتی نظارت در دستور کار قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4418285

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کردستان کالاهای اساسی بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر هفته دفاع مقدس گرگان مشهد ماه محرم شهرکرد حمله تروریستی اهواز شیراز رژه نیروهای مسلح دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۵۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مخلصی از آماده باش کامل پرسنل و تجهیزات اکیپ‌های مدیریت بحران در این شرکت خبر داد و گفت: با توجه به شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران در حال امدادرسانی به مردم و هم استانی‌ها هستند.
وی، تعداد اکیپ‌های عملیاتی و پشتیبانی مدیریت بحران آبفا را ۱۱۹ تیم عنوان کرد و افزود: بیش از ۲۶۰ نفر اعم از پرسنل این شرکت و پیمانکاران با ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین در حال آماده باش کامل برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی هستند.
مدیر دفتر بحران و پدافند غیر عامل شرکت آبفای استان یزد، از بیش از هزار و ۵۰۰ تماس مردمی و انجام بیش از ۴۰۰ عملیات امدادی در حوزه آب و فاضلاب طی روز‌های چهارم و پنجم اردیبهشت خبر داد و گفت: علاوه بر این تعداد عملیات، در صورت نیاز با فرمانداریها، شهرداری ها، ادارات راهداری و آموزش و پرورش همکاری لازم انجام شد.
مخلصی ادامه داد: علیرغم بروز شرایط اضطراری در استان طی چهار روز بارندگی، جریان تامین و توزیع آب شرب در شهر‌ها و روستا‌های استان پایدار بوده و فقط پنج مورد قطعی آب با میانگین یک ساعت گزارش شده است.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • لزوم اقدام به موقع برای ثبت نام کتاب دانش آموزان