Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارن پالسی گزارش داد دولت واشنگتن روند عدم صدور ویزا برای شرکای هم جنس، غیرمزدوج و ثبت نشده دیپلمات‌های خارجی و کارمندان سازمان ملل را آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا زوج‌های کنونی در آمریکا را ملزم می‌سازد یا تا 31 دسامبر 2018 میلادی ثابت کنند که ازدواج کرده‌اند و یا ظرف 30 روز این کشور را ترک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارن پالسی در این گزارش خود نوشت: این سیاست جدید بدان معناست که دست‌کم 10 کارمند غیرمزدوج سازمان ملل که در حال حاضر در آمریکا هستند باید به خاطر تمدید ویزای شریک‌های زندگی‌شان، ازدواج کنند.

از سال 2015 میلادی که دادگاه عالی آمریکا ازدواج هم جنس‌گرایان را مشروع اعلام کرد دولت آمریکا اعلام کرد که ویزاهای دیپلماتیک تنها برای همسران ثبت شده تمدید می‌شود.

براساس این گزارش هیات آمریکا در سازمان ملل در ژوئیه سال جاری میلادی بارها این تصمیم را به زوج‌ها اعلام کرده و در حال حاضر این تصمیم از روز دوشنبه اجرایی شده است.

در اطلاعیه‌ای که به دست مجله فارن پالسی رسیده آمده است: همسران هم جنس دیپلمات‌های آمریکایی در حال حاضر از مزایا و حقوق مشابه همسران جنس مخالف دیپلمات‌های آمریکایی بهره‌مند هستند. همسو با سیاست وزارت خارجه آمریکا شرکای همراه اعضای هیات‌های دائم برای دریافت ویزای دیپلماتیک باید ازدواج کرده و ثبت شده باشند.

سامانتا پاور، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل این اقدام را به عنوان یک اقدام بی دلیل، ظالمانه و متعصبانه محکوم کرد و گفت: تنها 12 درصد از شرکت‌های عضو سازمان ملل ازدواج همجنس‌گرایان را مشروع و قانونی دانسته و اجازه آن را صادر کردند.

آلفونزو نام، رئیس سازمان حمایت از کارمندان همجنس‌گرای سازمان ملل "UN Globe" گفت: زوج‌های همجنس اگر به کشوری برگردند که همجنس‌گرایی را جرم می‌دانند و یا ازدواج همجنس‌گرایان را مشروع نمی‌دانند، در خطر تحت پیگرد قرار گرفتن قرار دارند.

براساس این گزارش فارن پالسی اگر دیپلمات‌ها بتوانند ثابت کنند که اهل کشورهایی هستند که ازدواج همجنس‌گرایی را غیرقانونی می‌دانند، تحت دولت ترامپ از استثناهای محدودی برخوردار هستند.

با این حال این استثناها شامل مقامات سازمان ملل نمی‌شود.

UN Globe در بیانیه‌ای گفت: وزارت خارجه آمریکا با این تغییر، ازدواج و زوج بودن را اجباری می‌کند به طوری که شرکای همجنس و جنس مخالف را به رسمیت می‌شناسد. این تغییر در قوانین مایه تاسف است چراکه هنگامی که به مساله ازدواج مربوط شود زوج‌های همجنس برخلاف جنس مخالف گزینه‌های محدودی دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۷۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد

یک سناتور دموکرات آمریکایی ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را زیر سوال برد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار گزارشی مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را در غزه نقض می کند، سناتور دموکرات کریس ون هولن در بیانیه‌ای، ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را مورد تردید قرار داد.

براساس یک گزارش کوتاه داخلی وزارت امور خارجه آمریکا، برخی مقامات ارشد آمریکا به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه توصیه کردند که تضمین‌های معتبر و قابل اطمینانی از اسرائیل نیافتند که نشان دهد این رژیم از سلاح‌های آمریکایی طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشر استفاده کرده و ممکن است قوانین بین‌المللی در غزه را نقض کرده باشد.

در این گزارش که به دست رویترز رسیده است، مقامات افزودند: برخی بخش‌های مطلوب در این وزارت‌خانه، تضمین‌های اسرائیل را پذیرفتند و برخی بخش‌های دیگر آنها را رد کردند و برخی دیگر هیچ موضعی اتخاذ نکردند.

براساس تفاهم‌نامه امنیت ملی که در ماه فوریه به امضای جو بایدن رسیده است، بلینکن باید تا تاریخ 8 مه گزارشی را به کنگره ارائه دهد مبنی بر اینکه آیا او تضمین‌های معتبری را از سوی اسرائیل یافته است که نشان دهد استفاده این رژیم از تسلیحات آمریکایی در جنگ غزه، قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی را نقض کرده است.

در ارزیابی مشترک 4 اداره تحت نظر وزارت امور خارجه گفته شده که تضمین‌های اسرائیل قابل اطمینان و معتبر نیست. در این ارزیابی همچنین به 8 نمونه از اقدامات نظامی اسرائیل اشاره شده است که مقامات معتقدند سؤالات جدی را درباره نقض احتمالی قوانین بین‌المللی حقوق بشر، ایجاد کرده است.

این سناتور آمریکایی اظهار کرد این گزارش تردیدهای جدی درباره وحدت رویه در دولت بایدن برای ارزیابی عملکرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در غزه برطبق قوانین بین‌المللی ایجاد کرده است.

در بخش دیگر این گزارش داخلی هشدار داده شده است که بلینکن با معلق کردن ارسال کمک‌های آمریکا، توانایی اسرائیل برای رویارویی با تهدیدات احتمالی بیرون از حریم هوایی خودش را محدود کرده است و مستلزم آن است که واشنگتن فروش سلاح به کشورهای دیگر منطقه در زمان حاضر و در آینده را بار دیگر مورد ارزیابی قرار دهد.

ون هولن تصریح کرد در گزارش رویترز مشخص شده که پیشنهادات اداره های ارائه دهنده این گزارش، به دلیل امتیازات سیاسی نادیده گرفته شده است.

وی تصریح کرد تصمیم برای درنظر گرفتن تطابق اقدامات اسرائیل با قوانین بین المللی، یک حقیقت و یک قانون است. این حقایق و قوانین نباید برای دستیابی به یک نتیجه سیاسی از پیش تعیین شده، نادیده گرفته شود. اطمینان ما در معرض خطری بزرگ است.

در همین حال ون هولن و برخی دیگر قانون گذاران دموکرات، جو بایدن را برای تحمیل شروط بر کمک های نظامی به رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار داده‌اند تا این رژیم برای کاهش کشتار غیرنظامیان در غزه تحت فشار قرار گیرد. تاکنون دولت بایدن کاری در این باره انجام نداده است.

تاکنون بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 34 هزار نفر که بیشتر آنان زنان و کودکان هستند، جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات آمریکا: اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ۸۰ هزار گردشگر خارجی پارسال به مازندران سفر کردند
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند
  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان