Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@19:56:36 GMT

نگاهی به حضور پرنوسان خودروسازان فرانسوی در ایران

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۷۹۲۰۰

نگاهی به حضور پرنوسان خودروسازان فرانسوی در ایران

بررسی خودروهای بازار ایران نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از خودروهای موجود به دو خودروساز با سابقه فرانسوی تعلق دارد. از پژو ۴۰۵، ۲۰۶ و ۲۰۷ گرفته تا رنو مگان و تندر ۹۰ و ساندرو.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام همراه مکانیک، در ادامه نگاهی گذرا داریم به حضور این دو خودروساز فرانسوی در ایران.

حضور رنو در ایران

شرکت رنو؛ خودروساز فرانسوی در سال ۱۸۹۹ تأسیس شد و پس از خرید ماک، ۴۵ درصد از سهام نیسان را در سال ۱۹۹۹ خریداری کرد و در مقابل ۱۵ درصد از سهام رنو نیز به شرکت نیسان منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر همکاری با نیسان می‌توان به همکاری رنو با شرکت‌ سامسونگ که منجر به راه‌اندازی شرکت رنو سامسونگ موتورز شد و همکاری با ولوو که منجر به آغاز کامیون‌سازی رنو شد، اشاره کرد.

تاریخچه حضور رنو در ایران، به سال‌های دور بر می‌گردد. اولین خودرو رنو در سال ۱۲۹۷ وارد ایران شد. اما حضور رنو به عنوان خودروساز در ایران در سال ۱۳۸۱ با امضای قراردادی با سازمان گسترش و نوسازی آغاز شد و رنو پارس به عنوان نخستین جوینت ونچر صنعت خودروی ایران پس از انقلاب با سرمایه‌گذاری مشترک رنو و سازمان گسترش و نوسازی ایران در سال ۸۳ وارد بازار شد.

فعالیت گسترده رنو در ایران با تولید تندر۹۰ در اسفند ۸۵ در پارس خودرو و در اردیبهشت ۸۶ در ایران خودرو آغاز شد. دیگر محصولات این همکاری عبارتند از: مگان پارس خودرو، تندر۹۰ پیکاپ، رنو ساندرو و در نهایت ساندرو استپ‌ وی. مدل‌های لتیتود، کولیوس، اسکالا، کپچر، تلیسمان، داستر، سفران و فلوئنس دیگر محصولات رنو هستند که از طریق شرکت‌های ایران‌خودرو، سایپا، پارس خودرو و نگین خودرو و سایر شرکت‌ها به بازار ایران وارد می‌شوند.

با وجود کیفیت بالا و قیمت مناسب محصولات رنو، خودروهای این شرکت از ظاهر زیبایی بهرمند نیستند. این موضوع را می‌توان ایراد اصلی محصولات رنو دانست که با طراحی و تولید رنو تلیسمان این طلسم شکسته شد و رنو خودرویی با طراحی خارجی چشم نواز به بازار عرضه کرد. رنو تلیسمان جزو بهترین خودروهای سدان سایزD، در خاورمیانه است.

سواری رنو تلیسمان بسیار نرم و تجربه‌ای بسیار هیجان‌انگیز برای خریداران این خودرو خواهد بود. سیستم مولتی مدیا،  صفحه نمایش ۸.۷ اینچی لمسی،  مجهز بودن به سیستم R-Link ۲، چراغ‌های LED روشنایی روز C شکل که می‌توان گفت امضای رییس قسمت طراحی رنو یعنی لارنس آکر است، از دیگر ویژگی‌ها و امکانات این خودرو است.

با توجه به وضعیت کنونی بازار خودرو، تعیین قیمت رنو تلیسمان هم مانند سایر خودروها چندان راحت نیست و با نوسانات زیادی همراه است. رنو تلیسمان مدل ۲۰۱۸ در شرایط فعلی در محدوده ۵۵۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود. برای اطلاع از قیمت دقیق رنو تلیسمان و قیمت محصولات رنو می‌توانید به سایت همراه مکانیک به عنوان مرجع قیمت‌گذاری انواع خودروی داخلی و خارجی مراجعه کنید.

حضور پژو در ایران

شرکتی که در سال ۱۸۱۰ کار خود را با ساخت قهوه‌ساز آغاز کرد اکنون به عنوان یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان دنیا شناخته می‌شود. خودروسازی پژو در راستای اهداف خود با رنو و سیتروئن گرفته تا ولووی سوئد و حتی میتسوبیشی ژاپن همکاری داشته است. اما تردیدی نیست که یکی از پرسودترین معاملات این خودروساز با ایران ‌خودرو بوده است.

تاریخچه حضور پژو در بازار ایران به پیش از انقلاب برمی‌گردد. یک سال پیش از انقلاب تقریباً قرارداد با پژو نهایی شده بود اما با وقوع انقلاب همکاری با پژو به تعویق افتاد و در سال ۶۸ قرارداد پژو مجددا بسته شد.

در طی حدود ۳۰ سال از حضور پژو در ایران، خودروهای این کمپانی به خوبی در زندگی ایرانیان جا باز کرده‌اند و جزئی از جامعه و صنعت خودروسازی ایران شده‌اند. از طرفی قیمت محصولات پژو در ایران همواره مناسب بوده و همین امر باعث شده تا محصولات پژو مورد استقبال طبقات مختلف جامعه قرار بگیرد.

همکاری پژو با ایران همانند سایر کمپانی‌های خارجی همواره دستخوش روابط سیاسی بین کشورها بوده و هست. حاصل همکاری مجدد خودروسازی پژو با ایران خودرو ارایه محصولاتی چون ۲۰۰۸، ۳۰۱ و ۵۰۸ بود. پژو ۲۰۰۸ به عنوان اولین کراس‌اور پژو در ایران، با استقبال مناسبی از سوی ایرانیان مواجه شد؛ استقبالی که در سال‌های دور از خودرویی مانند ۲۰۶ نیز به عمل آمده بود. پژو ۲۰۰۸ در واقع نسخه کراس‌اور محصول موفق ۲۰۸ است که پژو برای عقب نماندن از بازار کراس‌اورها، آن را تولید کرد.

کیفیت مواد مورد استفاده در کابین پژو ۲۰۰۸ از برخی رقبای خود بهتر است. همچنین با وجود آن که این خودرو در کلاس کراس‌اورها قرار می‌گیرد؛ استفاده از خطوط برجسته با دقت و هوشیاری بسیار بالایی انجام شده و همین امر، ظاهری همانند شاسی‌بلندهای غول‌پیکر برای پژو ۲۰۰۸ به ارمغان آورده است. پژو ۲۰۰۸ به لحاظ ایمنی موفق به اخذ ۵ ستاره ایمنی از موسسه EURONCAP شده است.

قیمت پژو ۲۰۰۸ هم مانند سایر خودروها از نوسانات زیادی برخوردار بوده، اما در شرایط فعلی در بازه ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان معامله می شود. برای دسترسی به قیمت دقیق پژو ۲۰۰۸ و سایر محصولات پژو کافی است به این آدرس مراجعه کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام خودرو رنو فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۹۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳؛ قیمت ارزان‌ترین سواری ایرانخودرو در بازار

فرارو- رانا پلاس ارتقایافته که ارزان‌ترین گزینه در فهرست محصولات ایرانخودرو است، به‌طور متوسط ۶۶۵ میلیون تومان در بازار آزاد قیمت دارد.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۶۸۵ میلیون فروخته می‌شود و خریداران رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته رقمی نزدیک ۷۲۰ میلیون تومان به خریداران پیشنهاد می‌دهند.

تارا اتوماتیک تیپ V۴ که نسبت به مدل‌های تیپ V۲ از آپشن‌های بیشتری برخوردار است، صاحب عنوان گرانقیمت‌ترین سواری فعلی بازار شده و این یکی یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان قیمت خورده.

قیمت تارا اتوماتیک تیپ V۲ به یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان می‌رسد و دنا پلاس توربو اتوماتیک به‌عنوان یکی دیگر از گران‌ترین سواری‌های داخلی، یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود. قیمت روز خودرو‌های ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

29 فروردین 1403

30 فروردین 1403

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF7 مدل 1403

875 میلیون تومان

875 میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF7 مدل 1402

685 میلیون تومان

685 میلیون تومان

دنا پلاس مدل 1402

840 میلیون تومان

840 میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌‌ مدل 1402

940 میلیون تومان

940 میلیون تومان

دنا پلاس توربو اتوماتیک مدل 1402

یک میلیارد و 40 میلیون تومان

یک میلیارد و 40 میلیون تومان

پارس سال XU7p مدل 1402

690 میلیون تومان

690 میلیون تومان

207 با موتور TU3 مدل 1403

705 میلیون تومان

705 میلیون تومان

207 دنده‌ای ارتقایافته مدل 1403

835 میلیون تومان

835 میلیون تومان

207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل 1403

یک میلیارد و 110 میلیون

یک میلیارد و 110 میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل 1403

665 میلیون تومان

665 میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل 1403

720 میلیون تومان

720 میلیون تومان

تارا دنده‌ای V1 مدل 1402

835 میلیون تومان

835 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V2 مدل 1403

یک میلیارد و 35 میلیون تومان

یک میلیارد و 35 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V4 مدل 1403

یک میلیارد و 185 میلیون تومان

یک میلیارد و 185 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 3 پانوراما مدل 1402

685 میلیون تومان

685 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • چرا مونتاژکاران هر شش ماه قیمت را بالا میبرند، اما خودروسازان داخلی نه
  • جنجال‌ها بر سر افزایش قیمت پژو پارس؛ حق با چه کسی است؟
  • بازار داغ فروش حواله خودرو؛ پژو پارس ۲۹۰ میلیون تومان!
  • (عکس) تویوتا کمری محبوب ایرانیان ارزان‌تر از چینی‌های بازار ایران!
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳؛ قیمت ارزان‌ترین سواری ایرانخودرو در بازار
  • پژو پارس ۹۰۰ میلیون تومانی در راه است؟
  • خودروی پژو ۲۰۰۸ مدل ۲۰۲۴ با چه مشخصاتی عرضه می‌‎شود؟
  • تشدید وابستگی ارزی صنعت خودرو با استاندارد‌های جدید/ افزایش شاخص‌های کیفی قیمت خودرو را بالا می‌برد
  • خودرو پژو 2008 مدل 2024 با چه مشخصاتی عرضه می‌‎شود؟
  • معرفی خودروسازان متخلف به قوه قضاییه