Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین عبداللهی معاون توسعه آبزی‌پروری شیلات در همایش ملی تغذیه آبزیان غذای زنده با اشاره به اینکه مجموع تولید آبزی پروری در سال گذشته به حدود ۴۸۰ هزارتن رسید، اظهار کرد: براین اساس ۲۰۰ هزارتن ماهی گرم آبی، ۱۶۰ هزارتن قزل آلا و ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن میگو تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیون قطعه ماهی زینتی در کشور تولید شد.

این مقام مسئول ادامه داد: هم اکنون ۸۶ درصد برنامه آبزی پروری در ۷ استان ساحلی انجام می‌شود که عمده آن پرورش ماهی در قفس است.

وی بحث بازارهای داخلی و صادراتی را یکی از موضوعات مهم مطرح کرد و گفت: در آینده بحث بیماری و بهداشت ممکن است به عنوان چالش پیش رو گریبانگیر صادرات شود از این رو نیاز است که در حوزه تکثیر و پرورش آبزیان به بیماری توجه کنیم چرا که بیماری vhsقزل آلا در سال های اخیر خسارت سنگینی وارد کرد.

عبداللهی تصریح کرد: با توجه به آنکه امکان ریشه کنی بیماری آبزیان در کشور وجود ندارد، ولی می‌توان آن را کنترل و مهار کرد، همانگونه که در سال گذشته به سبب هماهنگی دامپزشکی، شیلات و بخش خصوصی بیماری در بحث میگو کنترل شد.

به گفته وی، بسیاری از کشورها توسعه متراکم و نیمه متراکم میگو را در دستور کار خود قرار دادند، از این رو باید تلاش کرد تا بخش خصوصی در سیاست‌هایی که به صورت مستقل عمل می‌کند، این سیاست را دنبال کند.

معاون توسعه آبزی پروری سطح زیر کشت میگو را ۱۱ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی می‌شود که تولید به ۶۰ هزارتن برسد.

وی یکی از موضوعات اصلی میگو را غذای زنده اعلام کرد و گفت: با تلاش بخش خصوصی می‌توان تولید غذای زنده در داخل را توسعه داد چرا که با وجود افزایش قیمت دلار، واردات دشوار می‌شود.

در حال تکمیل/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  • نقشه‌برداری از ذخایر میگو در خلیج فارس با اطلاعات ماهواره‌ای
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری