Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اولین فرا صندوق سرمایه‌گذاری FOF در کشور با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی، بنیاد برکت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی، بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه برای اولین بار در کشور فراصندوق سرمایه‌گذاری FOF راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: این فراصندوق با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی، بنیاد برکت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال ۲۰۱۷ در جهان حدود ۱۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای استارت آپ‌ها انجام شده، تصریح کرد: در حمایت از شرکت‌های نوپا و استارت آپ ها، اساسی‌ترین رکن، سرمایه گذاری و حمایت از آنان است. در کشور ما که بافت جمعیت جوانی دارد، به علت دسترسی بالا به فضای مجازی و اینترنت، انگیزه و تمایل برای فعالیت‌های پژوهشی و فناوری و اشتغال زایی و حرکت به سمت توسعه استارت آپ‌ها افزایش یافته و این شرکت‌ها نیاز به حمایت مالی دارند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اگر حمایت مالی درستی از استارت آپ‌ها صورت گیرد، تحقق اقتصاد مقاومتی امکان پذیر خواهد شد، تصریح کرد: راه اندازی این فراصندوق می‌تواند کمک شایانی به شرکت‌های نوپا باشد.

رنجبر با تأکید بر اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی بنا بر تقویت صندوق‌های سرمایه گذاری جسورانه است، گفت: در این زمینه جرقه اولیه ایجاد فراصندوق در بنیاد برکت اتفاق افتاد و مقرر شد فراصندوقی راه اندازی شود که در صندوق‌های سرمایه گذاری جسورانه، سرمایه گذاری انجام دهد.

وی با بیان اینکه راه اندازی این صندوق در شورای اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی تصویب شد، خاطرنشان کرد: مراحل اولیه تاسیس آن انجام و مقرر شده این فراصندوق با بودجه ۱۰ هزار میلیارد ریال در سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شود.

رنجبر در ادامه تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بنا دارد تا با راه اندازی این صندوق به تمام شرکت‌های علم و فناوری در کشور به ویژه شرکت‌های نوپا در دانشگاه آزاد اسلامی کمک کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی توانسته گام بلندی در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان بردارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی بنیاد برکت معاونت علمی و فناوری استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۰۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای