Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > مازندران - سفرای کشورهای تاجیکستان ، پاکستان و قرقیزستان در راس هیاتی اقتصادی - بازرگانی به منظور آشنایی با پتانسیل ها و توانمندی های منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد از این بندر دیدن کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازبهشهر،حبیب اله طالبی معاون امور دریایی بندرامیرآباد در ابتدای این بازدید با معرفی امکانات ، ظرفیت ها و قابلیت های بندر امیرآباد به عنوان بزرگترین بندر حاشیه شمالی دریای خزر بر اهمیت افزایش مراودات تجاری و اقتصادی میان این بندر و بنادرکشورهای منطقه تاکید کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی با اشاره به قرار گرفنن بندر امیرآباد در مسیر کریدور بین المللی شمال- جنوب و اتصال آن به شبکه راه آهن سراسری کشور،خواستار افزایش همکاری بخش خصوصی کشورهای شبه قاره هند،آسیای مرکزی و جمهوری اسلامی ایران از طریق این بندر شد.سفیران پاکستان و قرقیزستان در این بازدید با اظهار شگفتی از زیرساخت های موجود در بندر امیرآباد خواستار اعلام نحوه ارتباط و تعامل کشورهای خود با بخش های سرمایه گزاری و بازاریابی بندر شدند

.سفیر قرقیزستان با اعلام اینکه تا کنون این بندر وظرفیت های آن برای بازرگانان و تجار قرقیزستانی ناشناخته بوده است اظهار داشت در آینده ای نزدیک شاهد افزایش مراودات تجاری دو کشوراز طریق این بندرخواهیم بود.

سفیر پاکستان هم بر افزایش همکاری های دو کشور از مسیر کریدور بین المللی شمال- جنوب تاکید کرد.در ادامه ،امام زاده سفیر تاجیکستان با ابراز خوشحالی از این بازدید به سرمایه گذاری صورت گرفته توسط یکی از بازرگانان این کشور در بندر امیر آباد اشاره کرد و از تسهیل و تعامل سازنده سازمان بنادر جهت سرمایه گذاری انجام شده تقدیر کرد.

این مقام سیاسی گفت،برای نشان دادن حسن نیت خود ،در سه روز آینده محموله ای جهت ارسال به بندر آکتائو قزاقستان را وارد بندر آمیرآباد خواهیم کرد و انتظار داریم با همکاری مسئولان بندر در این زمینه روند رو به رشدی را شاهد باشیم.بازدید میدانی از اسکله ها و تجهیزات دریایی و بندری منطقه ویژه اقتصادی بندر امیر آباد آخرین بخش این دیدار بود.

 

46

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۱۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد

چین از روسیه به عنوان بزرگترین شریک تجاری همه پنج کشور آسیای مرکزی، سبقت گرفته است.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد کرملین به سختی می تواند قبول کند که روسیه در تجارت با آسیای مرکزی، از چین عقب مانده است.

بی‌میلی مقامات روسی به اذعان به این واقعیت تجاری، در نمایشگاه تجاری که اواخر آوریل در تاشکند -پایتخت ازبکستان- برگزار شد، نمایان شد.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، ایگور کامینین، معاون وزیر بازرگانی روسیه، حداقل در مورد ازبکستان، مدعی شد روسیه و چین از نظر سران ازبکستان، شرکای برابر با سهم برابر در گردش تجاری هستند.

استدلال کامینین، به معنای واقعی کلمه بر پایه امید و آرزو بود. این مقام روسی برای قرار دادن روسیه و چین در سطح تجاری یکسان، به اهداف تجاری پیش بینی شده برای سال ۲۰۳۰ اشاره کرد که در آن ازبکستان امیدوار بود گردش مالی سالانه تجارت با مسکو و پکن را به ۲۰ میلیارد دلار افزایش دهد.

اما آمار تجاری رسمی ازبکستان برای سال ۲۰۲۳، شکاف گسترده مبادلات تجاری بین روسیه و چین در حال حاضر را نشان می‌دهد. گردش مالی تجاری میان ازبکستان و روسیه در سال میلادی گذشته، به ۹.۸ میلیارد دلار رسید که تقریبا ۳۰ درصد کمتر از مجموع ۱۳.۷ میلیارد دلار تجارت میان ازبکستان و چین است.

به گفته منابع رسمی ازبکستان، چین از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون، برتری خود را در گردش تجاری حفظ کرده است. حجم مبادلات تجاری دوجانبه با چین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴، بالغ بر ۳.۰۱ میلیارد دلار بود و در مقابل، این رقم برای روسیه، ۲.۵ میلیارد دلار بوده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ازبکستان در رقابت تجاری منطقه‌ای روسیه و چین یک ناهنجاری محسوب نمی‌شود. آمار رسمی برای سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهد چین از نظر حجم معاملات تجاری با هر پنج کشور منطقه آسیایی، از روسیه سبقت گرفته است.

دیگر خبرها

  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • درخشش بانوی خراسانی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی _ ازبکستان۲۰۲۴
  • درخشش بانوی کاراته کای خوشابی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی
  • درخشش کاراته کای خوشابی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود