Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اراک، سید« علی آقازاده » در نشست صمیمی با سالمندان استان مرکزی افزود: مناسب سازی و بهبود محیط شهری یکی از دغدغه های سالمندان برای حضور و بهره مندی از امکانات جامعه است.
وی ادامه داد: با مناسب سازی فضای محیطی شهرها زمینه حضور سالمندان جامعه فراهم و این اقشار می توانند بدون دغدغه به فعالیت های روز مره خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: تا کنون طرح های بسیاری برای بهبود فضای محیطی شهرها و رفع مشکلات سالمندان توسط مسئولان ارائه و کمتر به مرحله عمل رسیده که نیاز است برای رفاه و تحقق حقوق شهروندی این اقشار بهبود فضاهای شهری در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
آقازاده با یادآوری وجود برخی مشکلات اقتصادی در کشور افزود: بیشتر فشارهای اقتصادی که به دلیل توطئه های دشمنان در کشور ایجاد شده است و امید است با تدبیر مسئولان زمینه رفع این مشکلات فراهم شود.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: 16 درصد جمعیت جهان، 9 و سه دهم درصد از جمعیت کشور و 10 و 82 صدم جمعیت این استان را سالمندان تشکیل می دهند.
«زهرا امینی » افزود: بر اساس آمار سرشماری سال 95 جمعیت استان مرکزی یک میلیون و 429 هزار و 475 نفر است که 155 هزار و 695 نفر آنان را جمعیت سالمندان تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: تفرش و آشتیان با جمعیت سالمندی 19 و 78 صدم درصد پیرترین و ساوه با جمعیت سالمندی هفت و 73 صدم درصد جوانترین شهرستان های استان مرکزی است.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی گفت: چهار هزار و 500 نفر از جمعیت سالمندان استان مرکزی تحت پوشش اداره کل بهزیستی استان است و از خدمات مستقیم و غیر مستقیم این اداره کل بهره مند می شوند.
امینی افزود: هفت مرکز شبانه روزی، 2 مرکز روزانه و سه مرکز مراقبتی در استان مرکزی مشغول به فعالیت هستتند و 600 نفر از سالمندان این استان از خدمات این مراکز بهره مند می شوند.
وی توسعه فعالیت های مراقبت از سالمندان در منزل را یکی از برنامه های اداره کل بهزیستی استان مرکزی عنوان کرد و گفت: در این طرح سالمندان می توانند در کنار خانواده از مراقبت های ویژه دوره سالمندی و طب سالمندی بهره مند شوند.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی خاطر نشان کرد: ایجاد دهکده سلامت برای تسهیل در حضور سالمندان در جامعه، ایجاد آموزشکده زندگی سالم در دوران سالمندی، ایجاد کتابخانه و پارک سالمندان از دیگر برنامه های این اداره کل برای افزایش ارائه خدمات بیشتر است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی نیز در این نشست گفت: 10 درصد جمعیت این استان را سالمندان تشکیل می دهند.
« قنبر موسی نژاد » افزود: 26 هزار نفر معادل 20 درصد از بازنشستگان استان مرکزی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) این استان قرار دارند.
وی معیشت را یکی از دغدغه های قشر سالمند استان مرکزی عنوان کرد و ادامه داد: 375 میلیارد ریال مستمری به 26 هزار سالمند استان مرکزی پرداخت می شود که سهم هریک از این افراد رقم بسیار ناچیزی بوده و نیاز است مسئولان برای رفع مشکلات این قشر از جامعه نگاه ویژه داشته باشند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی افزود: یک هزار و 100 بیمار زمین گیر و نیازمند خدمات ویژه در این استان وجود دارد که بیشتر این افراد را سالمندان تشکیل می دهند.
موسی نژاد گفت: 43 نفر از سالمندان استان مرکزی نیازمند مراقبت پرستاری دارند که خدمات پرستاری این افراد توسط اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ارائه می شود.
وی ادامه داد: 15 نقطه در استان مرکزی مشخص شده است و خدمات مورد نیاز بازنشستگان توسط این اداره کل به آنان ارائه می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوشش جامعه حقوق سالمندان سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۱۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رستمی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان اظهار داشت: امور عشایری نمی‌تواند به تنهایی جواب گوی همه مشکلات جامعه امور عشایری در استان باشد.

مدیرکل عشایری استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس مصوبه دولت همه دستگاه‌های اجرایی کشور موظف هستند که در طرح‌ها و برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بودجه‌های سنواتی خود با اختصاص اعتبارات مناسب با جمعیت عشایر وظایف خود را در قبال جامعه عشایری انجام دهند.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که دولت مردمی سیزدهم به عشایر توجه دارد بحث آئین ساماندهی است که موجب ۱۰ برابری افزایش اعتبارات عشایری شده است.

مدیرکل عشایری استان بوشهر یاد آور شد: در تنگستان در طی ۲ سال گذشته خدمات بسیار خوبی با اعتبارات بیش از سه میلیارد تومان به عشایر شهرستان ارائه شده است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم شعار سال مقام معظم رهبری در شهرستان در خصوص جهش تولید و مشارکت مردمی محقق شود منوط به همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در کنار عشایر است.

رستمی بیان کرد: جمعیت عشایر تنگستان یک درصد جمعیت این شهرستان است که نیازاست در اعتبارات شهرستان معادل یک درصد جمعیت اعتبار برای امور عشایری شهرستان در نظر گرفته شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خاطر نشان کرد: ۲.۵ درصد جمعیت استان بوشهر را عشایر تشکیل می‌دهند ولی اعتبارات که برای امور عشایری استان در نظر گرفته می‌شود زیر نیم درصد است.

وی ادامه داد: در تسهیلات تبصره ۱۸ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان باز پرداخت هفت ساله برای اشتغال عشایر شهرستان مبلغ ۳ میلیارد تومان به ۲۵ نفر تسهیلات داده شد.

نصب پنل‌های خورشیدی

رستمی افزود: انتظار داریم در سال جاری با نصب پنل‌های خورشیدی اتفاقات خوبی در شهرستان ایجاد شود که دیگر شاهد چادر عشایر بدون برق نداشته باشیم و برای این منظور امور عشایری استان ۵۰ درصد اعتبارات این طرح از محل اعتبارات اداره کل و۵۰ درصد نیز از محل اعتبارات شهرستان اختصاص داده شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خواستار برگزاری جلسات امور عشایری تنگستان به صورت مداوم و در هر فصل حضور عشایر برگزار شود.

وی اضافه کرد: در تنگستان ۱۶ آب گرم کن خورشیدی در اختیار عشایری قرار گرفته که نیاز است مشخص شود که به کدام یک از عشایر داده شده است.

کد خبر 6089328

دیگر خبرها

  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت