Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور، عباس خطیبی که به همراه هیئتی از خط تولید ریل در کارخانه ذوب‌آهن اصفهان بازدید کرده بود، گفت: به دنبال مذاکرات صورت گرفته برای تولید ریل ملی با کارخانه ذوب‌آهن اصفهان از خط تولید ریل UIC۶۰ بخش فولاد و نورد این کارخانه  بازدید شد تا امکان سنجی تولید این ریل بررسی و مقدمات و شرایط خرید ریل ملی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با در نظر گرفتن احداث ۳ هزار و ۴۰۰ کیلومتر خط ریلی جدید در کشور اعلام کرد: با توجه به اینکه در روسازی به غیر از تولید ریل به خودکفایی رسیده‌ایم، مدتی است با کارخانه ذوب‌آهن اصفهان به منظور فراهم کردن شرایط همکاری برای تولید ریل ملی در حال مذاکره هستیم و این بازدید نیز در راستای این رایزنی‌ها صورت گرفت.

خطیبی در خصوص این همکاری توضیح داد و گفت:‌ هم اکنون شرکت ذوب آهن در مناقصه تأمین ۱۵ هزار تن ریل در خط دوم راه‌آهن میانه ـ بستان‌آباد ـ تبریز شرکت کرده است که در حال بررسی اسناد ارایه شده هستیم و در صورت تأیید همه موارد، این شرکت به عنوان برنده این مناقصه همکاری خود را با شرکت ساخت و توسعه آغاز خواهد کرد.

سرپرست معاونت ساخت و توسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از تهیه پیش نویس همکاری دیگری با ذوب‌آهن خبر داد و اظهار داشت: به زودی پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه با کارخانه ذوب‌آهن اصفهان، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و شرکت ساخت وتوسعه برای تامین ریل راه‌آهن چابهار- زاهدان تهیه و در صورت توافق به امضای طرفین می‌رسد.

وی در پایان بیان داشت: مقرر شد موضوعات و شرایط همکاری در هر دو زمینه طی دو هفته آتی بررسی و نتیجه اعلام شود.

کد خبر 4418809

منبع: مهر

کلیدواژه: راه آهن چابهار سرخس سال حمایت از کالای ایرانی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل بانک مرکزی ایران قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک ایران تحریم اقتصادی ایران دلار تولید نفت اوپک صادرات نفت ایالات متحده آمریکا صادرات غیرنفتی بورس بازار سهام افزایش قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان