Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@14:11:36 GMT

محله هادی آباد در اولویت بازآفرینی شهری است

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۸۵۵۹۹

محله هادی آباد در اولویت بازآفرینی شهری است

استاندار قزوین گفت: از 13 محله هدف طرح بازآفرینی شهری استان، 11 محله در شهر قزوین واقع شده که هادی آباد از اهمیت خاصی در بین آنها برخوردار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ عبدالمحمد زاهدی امروز(سه شنبه) به همراه معاون عمرانی و جمعی از مدیران استانی از محله هادی آباد قزوین بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت فعلی این منطقه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


استاندار قزوین در این بازدید بیان کرد: در راستای اجرای طرح بازآفرینی شهری بخشی از تملک‌ها در خصوص اصلاح معابر در این منطقه است که باید با همراهی دستگاه‌های ذی ربط تصمیمات کارشناسی اتخاذ و اجرایی شود.

وی ادامه داد: از 13 محله هدف طرح بازآفرینی شهری استان، 11 محله در شهر قزوین واقع شده که هادی آباد از اهمیت خاصی در بین آنها برخوردار است. 

این مسئول ادامه داد: مشارکت مردم در اجرای طرح‌های اجتماعی، عمرانی، خدمات شهری اولویت اساسی است و بدون این همراهی کارها پیش نخواهد رفت.   
زاهدی افزود: بازسازی و بازآفرینی بافت های فرسوده و تقویت زیرساخت‌ها برای اجرای خدمات رسانی به این منطقه امری است که بایستی با مشارکت دستگاه‌های ذی ربط تصمیم گیری و اجرایی شود. 

وی با اشاره به اینکه منازل موجود در این محله به لحاظ ساختار و استحکام خطر آفرین بوده و نیازمند به رسیدگی است، ابراز کرد: بازآفرینی بافت‌های فرسوده شهری از سیاست‌های مهم دولت به شمار رفته و ابتدای امسال نیز به آن تاکید شده و ما نیز به عنوان نماینده عالی استان سعی داریم از محل اعتبارات مختلف در این راه اقدام کنیم. 

زاهدی به ایجاد زیرساخت‌های لازم در این نوع مناطق اشاره کرد و ادامه داد: برای انجام این منظور ابتدا باید به توسعه فضاهای خدماتی بیاندیشیم و در این راه نیازمند تملک اراضی مورد نیاز هستیم. 

مقام عالی دولت در استان تاکید کرد: برای ایجاد ساخت و سازهای اقتصادی در مناطق مورد هدف طرح بازآفرینی در ابتدا مردم محلات هدف این طرح باید همکاری لازم را به عمل آورند. 

زاهدی بازآفرینی محلات و بافت‌های تاریخی و ناکارآمد شهری را مناسب ترین راهکار برای بهبود سطح کیفی زندگی در این مناطق دانست.

وی گفت: باید قبول کرد دستگاه‌های ذیربط برای اجرای چنین طرح‌هایی نیاز به تملک برخی اراضی هستند، اما متاسفانه همکاری‌های لازم در این زمینه وجود ندارد که در آن صورت قانون ماده 9 را پیش بینی کرده که زمین‌های مورد نیاز با قیمت کارشناسی به تصرف دولت درآید. 

گفتنی است؛ محله هادی آباد با بافت فرسوده در زمینی به مساحت 58 هکتار در شمال غربی شهر قزوین واقع شده است. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۵۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند

شهردار اصفهان با بیان اینکه بازار زرین، یک پاساژ نوساز است که از گذشته روایت گرفته و به زبان امروز ترجمه شده است، گفت: این موضوع به معنای حفظ شخصیت شهر بوده، زیرا در راستای روایت گذشته در حال احداث است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از گذر کمرزرین و ایستگاه‌های فاز نخست خط دو قطار شهری اصفهان اظهار کرد: در گذر کمر زرین به یافته‌هایی دست یافتیم که بخشی از هویت شهر است، از این‌رو تیم کاوش در این گذر حاضر شده‌اند و در حال بررسی آثار کشف شده هستند.

وی افزود: در حال حاضر برای مرحله نخست در تلاش هستیم تا این گذر به سرعت در مسیر استفاده شهروندان قرار گیرد، از این‌رو عوامل در حال رسیدگی و آماده‌سازی گذر هستند.

شهردار اصفهان تاکید کرد: پاساژ زرین واقع در این گذر یکی از درست‌ترین اتفاقات معماری در این کلان‌شهر است، زیرا معماران در طراحی این بازار با نگاه به گذشته و هویت شهر، اقداماتی انجام داده‌اند که صدمه‌ای به شخصیت شهر وارد نشود.

قاسم‌زاده با بیان اینکه بازار زرین، یک پاساژ نوساز است که از گذشته روایت گرفته و به زبان امروز ترجمه شده است، گفت: این موضوع به معنای حفظ شخصیت شهر است، زیرا در راستای روایت گذشته در حال احداث است.

وی با بیان اینکه حفظ روایت کلان یا کلان روایت شهر یکی از مصادیق درست و موفق ساخت بنا است، ادامه داد: پاساژ زرین نیز با همین موضوع شکل گرفته است.

اکتشافات گذر کمرزرین با فرضیه‌های زیادی مواجه است و باید مورد بررسی باستان‌شناسان قرار گیرد

شهردار اصفهان با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مهم درباره گذر کمر زرین خاطرنشان کرد: زندگی در این محور باید جریان پیدا کند، زیرا این میدان، شلوغ‌ترین، پویاترین و حیاتی‌ترین میدان شهر بوده، اما سال‌های زیادی است که این میدان توسط گرد غربت اذیت می‌شود، از این‌رو هرچه سریع‌تر باید زندگی در این محور جریان پیدا کند.

قاسم‌زاده گفت: اکتشافات گذر کمرزرین با فرضیه‌های زیادی مواجه است و باید مورد بررسی باستان‌شناسان قرار گیرد، همچنین با این اکتشافات، نشانه‌ای از گذشته خود را پیدا کردیم و معبر نیز با حفظ نشانه‌ها باید هرچه زودتر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

اوراق مشارکت، بخشی از این تأمین مالی این پروژه است

وی در جریان بازدید و بررسی روند پیشرفت ایستگاه‌های فاز نخست خط دو متروی این کلان‌شهر نیز گفت: در صدد هستیم بخشی از خط دو متروی اصفهان تا پایان سال جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرد و ایستگاه دارک تا قدس در اولویت نخست قرار دارد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه امروز از ایستگاه‌های فاز نخست خط دو قطار شهری بازدید شد، تاکید کرد: روند پیشرفت این ایستگاه‌ها بسیار خوب بوده و عملیات نازک‌کاری بعضی از ایستگاه‌ها از جمله عمان‌سامانی شروع شده است.

قاسم‌زاده گفت: روند پیشرفت دیگر ایستگاه‌های خط دو قطار شهری، قابل قبول است و امیدواریم تا پایان سال جاری بخشی از خط دو قطار شهری این کلان‌شهر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با اشاره به تأمین مالی قطار شهری این کلان‌شهر ادامه داد: اوراق مشارکت، بخشی از این تأمین مالی این پروژه است که سال گذشته رقم خوبی در این زمینه به این کلان‌شهر اختصاص یافت و بخش دیگر آن از طریق درآمدهای شهری تأمین می‌شود، همچنین تیم مالی شهرداری به‌صورت جدی پیگیر هستند تا با تأمین منابع مالی وقفه‌ای در اقدامات پیمانکاران ایجاد نشود.

کد خبر 750484

دیگر خبرها

  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • قیمت مسکن در یوسف آباد ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان