Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران با بیان اینکه در سال‌ گذشته استان تهران جزو رتبه‌های آخر در بحث بیمه روستایی و عشایری بود گفت: با همت مسئولان امسال استان تهران رتبه پنجم بیمه‌شدگان روستایی عشایری کشور را کسب کرده است. ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۵ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قرچک، معصومه پرندوار امروز در جلسه هم‌اندیشی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان قرچک با انتقاد از عدم آماده‌سازی آسایش روستانشینان به لحاظ روانی اظهار داشت: با وجود همه ظرفیت‌های روستایی نمی‌توان گفت روستا محیط مطلوبی برای زیست روستائیان است و با وجود اهمیت توسعه انسانی، روستائیان استان تهران به لحاظ روانی نیز باید این آرامش را درک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به شناسایی روستائیان و عشایر بیمه ‌شده‌ بیان کرد: با توجه به مشخص شدن جایگاه این تعداد روستائیان و عشایر استان تهران نسبت به‌ کل کشور به این نتیجه رسیدیم در تهران که مهم‌ترین بحث آن موضوع توسعه‌یافتگی است بحث توسعه انسانی مدنظر نباشد.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران با بیان اینکه معاون رئیس برنامه ‌و بودجه کل کشور سهمیه امسال استان تهران در بحث بیمه روستایی و عشایری را 24 هزار نفر اعلام کرده است افزود: این تعداد سهمیه ما را ملزم می‌کند کرد که با تهیه یک برش شهرستانی براساس جمعیت روستایی هر شهرستان شاخص محرومیت مدنظر قرار گیرد.

پرندوار با بیان اینکه سهمیه‌ شهرستان قرچک در سال 97 ، 1500 نفر تعیین شده است تصریح کرد: پایلوت این طرح که از شهرستان قدس آغاز شده است 300 نفر بود که در کمتر از 10 روز این 300 نفر جذب شدند و شاید جزو شهرستان‌های برتر ما در این زمینه باشد.

وی ادامه داد: نگاه اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران این نیست که دهیاران، روستانشینان را بیمه کنند بلکه نگاه ما این است که شما برای روستائیان این موضوع را تشریح کنید که این بیمه چه مزایایی دارد.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران اظهار داشت: 240 هزار تومان در سال مبلغ زیادی برای روستائیان نیست اما با این مبلغ می‌توانند در مدت 10 یا 15 سال بازنشسته شوند و از مستمری بازنشستگی استفاده کنند.

پرندوار با بیان اینکه شاخصه‌ محرومیت به این معناست که ما به روستا ورود پیدا ‌کنیم گفت: می‌دانیم که مردم روستاها آگاهی دارند که باید بیمه شوند اما شرایط اقتصادی مساعدی ندارند و در اینجا شورا باید مصوب کند و دهیار می‌تواند آن تعداد مشخص را از محل اعتبارات دهیاری بیمه کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استان تهران جزو رتبه‌های آخر در بحث بیمه روستایی و عشایری بود اما با همتی که فرماندارها، بخشداران، شوراهای اسلامی و دهیاران استان تهران داشتند توانستیم رتبه پنجم کشور را کسب کنیم.

انتهای پیام/ش

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۵۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش گفت: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرام عظیمی با اشاره به این موضوع که دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با تمام توان در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب و شعار سال برنامه‌ریزی خواهد کرد اظهار داشت: درحال جمع‌آوری اطلاعات به منظور مشارکت حداکثری روستاییان در رونق تولید تجهیزات و لوازم ورزشی براساس آمایش سرزمین هستیم و همچنین بدنبـال شناسایی ظرفیت روستائیان و عشایـر سراسرکشور در این حوزه‌ایم.

وی افزود: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم. براین اساس درآمد و اقتصاد روستا با تولید لوازم ورزشی پایدار و چند هدف دیگر نیز تامین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت هموطنان ساکن روستا می‌تواند به رونق تولید لوازم ورزشی کمک کرده چرا که هزینه تمام شده آن پایین‌تر است.
در نظر داریم همزمان، با برگزاری جشنواره‌های بومی، محلی در سراسر کشور، بازارچه‌های محلی جهت عرضه تولیدات ورزشی روستائیان احداث شود.

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: قطعاً برگزاری بیش از هزار جشنواره در کشور فرصتی مغتنم برای عرضه لوازم و تجهیزات ورزشی تولید شده توسط ساکنین روستا‌ها خواهد بود. درحال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در زمینه تولیدات ورزشی مشغول به کار هستند که با فراهم کردن زمینه ورود روستانشینان و عشایر این آمار توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

وزارت ورزش و جوانان

دیگر خبرها

  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • توزیع بیش از ۳۵ میلیون لیتر مواد سوختی در بین روستائیان استان قزوین
  • توزیع بیش از ۴۷ هزار تن آرد روستایی در بین روستائیان استان قزوین
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و پنج دهک درآمدی به صورت سیستمی تمدید می‌شود