Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا اسمعیل کریم زاده روز سه شنبه در جلسه کارگروه بخش پدافند غیرعامل استان افزود: این کارگروه با توجه به گستردگی بخش کشاورزی در حفظ سلامت و تثبیت وضعیت تولید پایدار محصولات نقش انکارناپذیری دارد.
وی گفت: تمامی فعالیت های جهاد کشاورزی در طول سال اعم از شناسایی آفت ها و بیماری های مشترک بین انسان و دام، پایش مزارع، درمان و آموزش و همچنین فعالیت های ترویجی به صورت مستمر انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریم زاده با اشاره به بازدیدهای فنی از اماکن و تاسیسات زیربنایی کشاورزی و بررسی میدانی وضعیت و عملکرد قرنطینه های گیاهی و دامی، گفت: رصد و پایش تهدیدهای زیستی پدافند غیرعامل و اقدامات پدافندی جهاد کشاورزی در خصوص کنترل آفت ها و بیماری های گیاهی و دامی در بخش های مختلف پیگیری می شود.
وی ادامه داد: این رصدها در 'انسکتاریوم' گیاهی، آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی، بانک ژن گیاهی، مراکز سیلوی گندم و کارخانجات آرد، کشتارگاه های دامی و طیور استان، کارخانجات قند و واحدهای تولید و عرضه کودهای شیمیایی و سموم آفت های نباتی و دامی به طور مرتب در طول یک سال اخیر انجام شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اجرای طرح تمدید مانده بدهی تا آخر آذرماه و بخشش جرائم تسهیلات کشاورزان و باغداران مناطق خسارت دیده استان، افزود: بر اساس بند خ ماده 33 قانون برنامه ششم توسعه و مصوب هیات دولت مقرر شده است تا بدهی سررسیده کشاورزان خسارت دیده از حوادث غیر مترقبه در سال زراعی 97-96 به مدت سه سال امهال و سود و جرایم ناشی از آن به حساب دولت وارد شود.
وی اضافه کرد: از مدیران عامل بانک های استان تقاضا می شود تا با توجه به محدودیت زمانی با بکارگیری تدابیری در امر رسیدگی به تعیین تکلیف بدهی های معوق بانکی کشاورزان تسریع شود.
رییس گروه طرح و اجرای پدافند غیرعامل آذربایجان‌غربی هم در این جلسه گفت: آذربایجان غربی از جمله استان هایی است که با تهدیدهای زیست محیطی زیادی مواجه است.
عبداله آقایی افزود: قرارگاه پدافند زیستی در تلاش است که با رصد تهدیدهای زیست محیطی و پایش آنها نسبت به مقابله برخیزد.
وی اضافه کرد: زیر بخش های نباتات، دام و طیور از جمله مقاصد اصلی حملات بیولوژیکی و بیوتروریستم است و این موارد به طور مستقیم با سلامتی افراد در جامعه در ارتباط است.
وی ادامه داد: در آینده نزدیک مراکز آسیب پذیر اعم از کشتارگاه ها، سیلوها، کارخانجات آرد و شیر پاستوریزه و کارگاه های تولیدی موادغذایی به منظور رصد و نظارت بیشتر به دوربین های مداربسته مجهز می شود.
آقایی افزود: مرکز انسکتاریوم گیاهی استان نیز در جهت توسعه مبارزه بیولوژیکی با آفت های زراعی و باغی در استان تجهیز و نوسازی می شود.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی دارای 6.2 میلیون تن تولیدات کشاورزی است و بخشی از این میزان در استان مصرف شده و بخشی به سایر استان ها و کشورهای ارسال می شود.
3072/7125
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز آذربایجان غربی دوربین زیست محیطی شیر قند اهواز امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها

ایسنا/گیلان مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان با اشاره به بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست استان، گفت: علاقمندان می‌توانند همزمان با روز ملی موزه‌ها و روز ملی تنوع زیستی از ۲۷ اردیبهشت ماه تا سوم خرداد ماه از این موزه بازدید کنند.

حمزه عشوری امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بازدید رایگان موزه تنوع زیستی محیط زیست گیلان در هفته ملی موزه، اظهار کرد: موزه‌های تاریخ طبیعی به عنوان یکی از متفاوت‌ترین موزه‌ها، نشان دهنده تاریخ جهان آفرینش، طبیعت و محل نگهداری بسیاری از گونه‌های جانوری و گیاهی است. 

وی با بیان اینکه موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان با ذخیره بیش از ۱۰۰۰ نمونه از اجزای مختلف تنوع زیستی برخوردار است، افزود: این گونه‌ها شامل جانوران، گیاهان، سنگ،کانی و فسیل ، گنجینه بسیار با ارزشی برای تنوع زیستی ایران و گیلان به شمار می‌رود.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست گیلان گفت: علاقمندان و مراکز آموزشی برای بازدید می‌توانند از ساعت ۸ الی ۱۴ به آدرس رشت، بلوار رسالت، جنب صدا و سیما، موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۱۳۳۳۸۲۴۶۲۶ برای هماهنگی و تعیین وقت بازدید اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • توقیف محموله خوراک دامی قاچاق در پاوه
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد