Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به ساماندهی و بررسی واحدهای تولیدی دولتی این استان که بر اساس اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده را دادند.

آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» عصر سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: دفتر نماینده ولی فقیه در استان مرکزی از زمان آغاز بحران در واحدهای تولیدی در نقاط مختلف این استان به خصوص شهر اراک با وزارتخانه ها، سازمان ها، دفتر معاونت اول و نهاد ریاست جمهوری مکاتبات متعددری انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در مکاتبات ویژه شرایط و بحران واحدهای تولیدی شهرستان اراک از قبیل هپکو، آذرآب، آونگان، شرکت صنایع و واگن پارس به مقام معظم رهبر گزارش شد و معظم له به طور کامل در جریان بحران و معضلات این واحدهای تولیدی قرار گرفت.
امام جمعه اراک اظهار داشت: بعد از اینکه فروش پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند از طرف سازمان خصوصی سازی قطعی شد و حتی کارشناسان قوه قضائیه برای قیمت گذاری به این پالایشگاه سفر کردند، مکاتبه ای ویژه با رهبر معظم انقلاب صورت گرفت و تصمیم مسئولان دولتی در این خصوص به معظم له گزارش شد.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در نامه ای ویژه به مسئولان سازمان ها و وزاری مرتبط در این خصوص دستور داده است که فروش پالایشگاه امام خمینی(ره) با نظارت مستقیم دفتر نماینده ولی فقیه انجام شود و نظر در این خصوص آن استکه به هیچ عنوانفروش این واحد پالایشگاهی به صلاح نیست.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تاکید کرد: پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند به عنوان یکی از دستاوردهای ارزشمند نظام اسلامی در استان مرکزی در بهترین وضعیت و شرایط کاری به سر می برد و با تولید روزانه بیش از 16 میلیون لیتر بنزین یورو چهار بخش عمده ای از نیاز کشور را تامین می کند و نباید اجازه داد که با خصوصی سازی و واگذاری های غیر کارشناسی این واحد تولیدی به حال و روز دیگر واحدهای تولیدی اراک درآید.
آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: بر اساس دستور رهبر معظم انقلاب دفتر نماینده ولی فقیه پیگیری و بررسی مسایل مربوط به واحدهای تولیدی استان را تا کسب نتیجه مطلوب در دستور کار خود قرار می دهد.
امام جمعه اراک یادآوری کرد: واحدهای تولیدی استان مرکزی و به خصوص شهر اراک از قبیل هپکو، آونگان و شرکت صنایع که در روزهایی نه چندان دور به عنوان غول های صنعتی خاورمیانه خودنمایی می کردند به دلیل واگذاری های غیرکارشناسی اکنون یا به کلی تعطیل شده اند و یا با ظرفیت پایین فعالیت می کنند.
وی اظهار داشت: اگر واگذاری ها بر اساس قیمت گذاری صحیح از سوی تیم های اقتصادی و صنعتی و با رعایت اصل اهلیت و ضمانت نامه های اجرایی متقاضیان همراه می شداکنون این واحدهاوضعیت بهتری داشتند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: صنعت به عنوان عامل اصلی توسعه یافتگی باید مورد توجه قرار گیرد چرا که این مهم ضمن ایجاد اشتغال پایدار توسعه و بالندگی کشور را به دنبال دارد بنابراین تمام ظرفیت های اعتباری کشور باید در این مسیر هزینه شود و در صورتی که واحدی هم قرار است به بخش خصوصی واگذار شود با بر اساس ضوابط قانونمند باشد.
وی توضیح داد: بر اساس فرمایش های مقام معظم رهبری، اصل 44 باید انقلابی در صنعت و اقتصاد ایران برپا می کرد اما تا کنون تعداد قابل توجهی از واحدهای صنعتی واگذار شده در سراشیبی ورشکستگی قرار گرفته اند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: توسعه و بالندگی صنایع به عنوان تولید کنندگان کالا و عامل اصلی صادرات، یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری است بنابراین ساماندهی واگذاری های اصل 44 برای بازگرداندن صنایع به چرخه تولید باید در دستور کار مقامات استانی و کشوری قرار گیرد.
استان مرکزی سه هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد و از نظر تنوع محصولات تولیدی در رتبه نخست و صنایع مادر تخصصی در جایگاه دوم کشور است و به عنوان قطب چهارم صنعت ایران شهرت دارد.
3017/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد خصوصي سازي دستور رهبر انقلاب استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۷۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی در جلسه ستاد عالی طرح تدوین آمایش سرزمین اظهار کرد: از همه عزیزانی که در راستای اجرای این طرح تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم. اینگونه جلسات می‌تواند در یک فضای تعاملانه ادامه داشته باشد.

او ادامه داد: تصویر مقام معظم رهبری در جمع ورزشکاران والیبالیست دانش‌آموزی، نشان دهنده نگاه ویژه‌ رهبری است که به ورزش و تربیت‌بدنی دارند و ما باید از این ظرفیت استفاده کنیم. نکات مقام معظم رهبری همیشه راهگشا بوده است و در طرح آمایش سرزمین قرار است عدالت ورزشی در همه حوزه‌ها صورت بگیرد.

هاشمی با بیان اینکه طرح آمایش سرزمین قرار است مانع تصمیمات سلیقه‌ای شود، گفت: این طرح می‌خواهد ورزش کشور را از روزمرگی دور کند و امیدوارم این روند مستمر باشد. همچنین می‌خواهیم این طرح فردمحور نباشد و از سلایق شخصی دوری کنیم و توسعه ورزش در تمام ابعاد آن انجام شود.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: ما در تمامی بخش‌ها می‌خواهیم آمایش سرزمین را داشته باشیم و این طرح می‌تواند هم‌افزایی را میان دستگاه‌ها ایجاد کند و خداراشکر این وضعیت میان دستگاه‌ها وجود دارد. امیدوارم طرح آمایش بتواند نقش نخ تسبیح را ایفا کند و اتفاقات خوبی را رقم بزند.

او با اشاره به پیگیری‌هایی که باید درخصوص فضاهای ورزشی صورت بگیرد، گفت: ما اتفاقات خوبی را پس از انقلاب در ایجاد فضاهای ورزشی داشته‌ایم. ما باید فضای قبل انقلاب را بررسی کنیم و طرح آمایش این مساله را به طور کامل شفاف و روشن می‌کند. طرح آمایش به خوبی از اقدامات صورت گرفته می‌تواند دفاع کند.

هاشمی درخصوص ضمانت اجرایی طرح آمایش سرزمین گفت: بحث ضمانت اجرایی مطرح شد و برخی قوانین بوده‌اند که ضمانت اجرایی ندارند اما اجرایی شدن این طرح بستگی به دفاع ما از این طرح است و این طرح را به عنوان یک موضوع علمی در اولویت قرار دهیم.

وزیر ورزش و جوانان افزود: افرادی که در این زمینه تحصیل کرده‌اند را باید مدافع این طرح کنیم. ما می‌خواهیم از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم تا ابعاد و چارچوب‌های مختلف این طرح روشن شود و ابهامات در سطوح مختلف برطرف شود.

هاشمی اظهار کرد: تمام افرادی که می‌توانند درگیر این موضوع شوند، می‌تواند طرح را تشریح کند تا مشکلات برطرف شود. ما هیچ نمونه‌ای مثل طرح آمایش سرزمین در سطح کشوری نداشته‌ایم اما اگر نمونه مشابهی حتی در سطح منطقه‌ای وجود داشته باشد، باید از آن بهره ببریم.

او با اشاره به توجه به استعدادهای پنهان در سطح کشور و بررسی آن توسط آموزش و پرورش گفت: ما نباید از استعدادهای پنهان غافل شویم و باید در ارزیابی‌ها این مساله مورد بررسی قرار بگیرد. در این زمینه آموزش و پرورش می‌تواند کمک قابل توجهی داشته باشد و معلمان ورزش، استعدادها را شناسایی کنند. ما بالای ۳۰ هزار معلم ورزش داریم و باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

هاشمی تاکید کرد: اگر ما بتوانیم اتصالات مختلف با آموزش و پرورش برقرار کنیم، طرح آمایش می‌تواند به نتیجه مد نظر خود برسد. این طرح توسط آموزش و پرورش می‌تواند احیا شود.

او خاطرنشان کرد: این سند تصویب شده است و به استان‌ها هم ابلاغ شده است و دستگاه‌های اجرایی باید نیروی انسانی لازم را داشته باشند. نیروی انسانی ماهر ما در حال حاضر در حال بازنشسته شدن هستند و بنای ما این است که در هفته تربیت‌بدنی جلسه شورای عالی ورزش با حضور رئیس جمهور پیگیری‌های لازم را در این خصوص صورت دهیم.

او با اشاره به اینکه باید گزارش‌های لازم درخصوص طرح آمایش به مقام‌های بالاتر صورت بگیرد، گفت: ما همچنین در بخش رصد هم از جمله طرح آمایش هم باید پیگیری‌های لازم را از طریق واحدهای مربوطه داشته باشیم و برای ریاست جمهوری و مقام معظم رهبری گزارش‌هایی درباره طرح داشته باشیم و هر چه مقام‌های بالاتر از این طرح باخبر باشند، اثربخشی‌های بهتری صورت خواهد گرفت.

وزیر ورزش و جوانان در پایان درخصوص توجه به موضوعات فرهنگی در طرح آمایش سرزمین گفت: از موضوعات فرهنگی غافل نشویم و این موضوعات دغدغه مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور است و این مسائل در طرح آمایش حتما درنظر گرفته شود تا دغدغه‌ای از این بابت وجود نداشته باشد.

کد خبر 6098119

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • تبارنامه‌ی ما دفتر شهیدان است
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • خیابان فلسطین اراک ساماندهی می‌شود
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • نشست گفتمان سازی بیانات مقام معظم رهبری