Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-23@08:18:13 GMT

راهکارهایی برای درمان یک سندرم زنانه

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۹۰۸۸۹

الهام السادات هاشمیان نایینی در ارتباط با سندم پیش از قاعدگی اظهارداشت: استفاده از کربوهیدرات‌هایی مانند نان های سبوس‌دار، غلات حاوی فیبر بیشتر و ماکارونی موجب بهبود نشانه‌های پیش از قاعدگی می‌شود.

وی بر کاهش مصرف قندهای مصنوعی و اجتناب ازمصرف نمک تأکید کرد و گفت: رعایت این نکات موجب کاهش تحریک پذیری و تنش، و سردرد ناشی از احتباس آب در بدن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جراح و متخصص زنان گفت: بهتر است زنان در دوران پیش از قاعدگی حتی الامکان مصرف مواد حاوی کافیین را محدود کنند همچنین انجام ورزش های هوازی، استراحت کافی و پرهیز از حوادث تنش زا به کاهش نشانه‌های این سندروم کمک می‌کند.

هاشمیان نایینی با بیان اینکه زنان بهتر است در این دوران 6 وعده غذای کم حجم را جایگزین 3 وعده غذای پرحجم کنند در خصوص مصرف ویتامین ها و موادمعدنی موثرجهت بهبود نشانه های سندروم پیش از قاعدگی گفت:مصرف روزانه 1200 میلی گرم کلسیم در رژیم غذایی، 400 میلی گرم منیزیم، 400 واحد بین المللی ویتامین E و فیتواستروژن ها به ویژه سویا به بهبود علائم سندروم پیش از قاعدگی کمک می کند. در صورت نبود این مواد در رژیم غذایی روزانه باید از مکمل ها استفاده کرد.

وی گفت: با رعایت رژیم غذایی مناسب، ورزش های هوازی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و شنا می‌توان در این دوران فعالیت‌های روزمره را به خوبی انجام داد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: زنان ویتامین رژیم غذایی دوچرخه سواری درمان دوچرخه سواری رژیم غذایی زنان ویتامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است

ترانه علیدوستی دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

اخباری مبنی بر بیماری ترانه علیدوستی در روزهای گذشته منتشر شده که موجب نگرانی جامعه سینمایی و مخاطبان شده است. بطور معمول در این مواقع واکنش‌های احساسی و معمولا تلخی منتشر می‌شود که عمده آنها هم تحت تاثیر فضای مجازی و تحلیل‌ها و تفاسیر منابع نامعتبری است که اطلاع‌رسانی دقیق در دستور کار آنها نیست.

از همین رو خبرنگار سینما اعتماد پیگیر وضعیت ترانه علیدوستی و نوع بیماری این بازیگر شد. ترانه علیدوستی حدود ۶ماه پس از آزادی خود از زندان دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

این وضعیت زمانی ایجاد می‌شود که «سیستم ایمنی» واکنش بیش از حدی به برخی داروها نشان می‌دهد. در نتیجه این امر باعث ایجاد علائم متعددی مانند تب، ناهنجاری‌های خونی و التهاب اعضاء در سراسر بدن می‌شود.

بنا بر گزارش‌های رسیده به سینما اعتماد، خوشبختانه ترانه علیدوستی به موقع متوجه وجود این سندروم شده و درمان‌ها و مراقبت‌های لازم را از ماه‌ها قبل در سکوت انجام داده و پس از پی گرفتن چندین روش درمانی و دارویی، در نهایت توانسته این سندرم را کنترل کند و به شرایط نرمال نزدیک شود و این درمان‌ها به صورت دوره‌ای و برای رسیدن به سلامتی کامل ادامه دارد.

ضمن اینکه حضور چند روزه این بازیگر در بیمارستان کسری تهران که موجب نگرانی‌ها هم شده بود، در ادامه همین مراقبت‌ها بوده که البته به دلیل کاهش اکسیژن خون چند روزی به طول انجامیده و ترانه علیدوستی در حال حاضر شرایط خوبی دارد.

دیگر خبرها

  • پیش دیابتی ها چه کارهایی انجام دهند؟ | راهکارهایی برای کاهش سطح قند خون
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • روایت مجری من و تو از پروژه‌های فریب زنانه ضدانقلاب+ عکس
  • ساختار مغز زنان در طول قاعدگی واقعا تغییر می‌کند
  • جایگاه جنسیت در الگوی سوم؛ ذیل انسانیت یا فوق انسانیت؟
  • نقش روحیات زنانه بر میزان گرایش به معنویت
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس چیست؟
  • ترک داروی مشهور لاغری چه عوارضی بر بدن دارد؟
  • سیرابی و این همه خاصیت؟
  • کاهش زمان تولد نخستین فرزند به سه سال پس از ازدواج