Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛فرحناز محمدی سعادت _ عضو شورای‌عالی سازمان نظام پزشکی درباره عوارض زایمان سزارین گفت: در زایمان سزارین، مادر تحت عوارض ناشی از بیهوشی و چسبندگی بعد از سزارین و گاهی خارج کردن رحم به دلیل چسبندگی جفت، در زایمان‌های بعدی و به طبع نازایی و محرومیت از مادر شدن دوباره قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوزادان حاصل از سزارین نیز از عوارض کوتاه‌ مدت و طولانی‌ مدت ناشی از سزارین بی‌نصیب نیستند. بیماری‌های تنفسی، دیابت، مشکلات گوارشی و عوارض دیگر رهاورد سزارین خصوصا سزارین‌های بدون اندیکاسیون است.

وی با بیان اینکه دردهای زایمانی پیغام تکامل کامل جنین و گذارندان کامل زندگی داخل رحمی را می‌دهند، گفت: در تاریخ تولدهای لاکچری علاوه بر عوارض سزارین، تمام عوارض نوزادان زودرس، ازجمله مشکلات رشد و تکامل را به کودکان آینده این مرز و بوم تحمیل می‌کنیم. این نوع اقدامات ناشی از عدم آگاهی مادران از عوارض و پیامدهای این نوع از زایمان است.

سعادت افزود: قطعا در صورتیکه آگاهی کامل به مادران داده شود، دست به چنین انتخاب‌هایی نخواهند زد. از طرفی تیم درمان نیز با عدم ارائه آگاهی کامل به مادران و چشم‌داشت‌های صرفا مادی در پیش‌آمدن چنین فجایعی بی‌تقصیر نیستند. تحمیل چنین هزینه‌های بدون اندیکاسیون به سازمان‌های بیمه‌گر نیز توجیه اقتصادی ندارد و سازمان‌های بیمه‌گر باید در پرداخت چنین هزینه‌هایی دقت نظر بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید:ورود زایمان به دنیای لاکچری‌ها/ بچه‌ام در این تاریخ به دنیا بیاید، کلاس دارد!

وی با بیان اینکه خوشبختانه زایمان سزارین در شرایطی که مادران از خدمات مامایی در مراکز مشاوره مامایی بهره‌مند می‌شوند، دیده نمی‌شود، گفت: در این مراکز و دفاتر کار مامایی، مادر از ابتدا برای زایمان طبیعی با ورزش‌های دوران بارداری و زایمان آماده می‌شود. تشویق پدران در همراهی کردن همسران خود در طول بارداری و لحظات زایمان نیز موجب موفقیت در ایجاد اشتیاق به زایمان طبیعی می‌شود.

سعادت در پایان گفت: امیدوارم مسئولین وزرات بهداشت و نیز سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت هزینه‌های بی‌مورد و بدون اندیکاسیون زایمان‌های سزارین دقت‌نظر بیشتری داشته باشند و در آینده شاهد چنین تاریخ‌های لاکچری نباشیم. همچنین مسئولین نظارت بیشتری بر تیم درمان و بیمارستان‌های خصوصی برای این‌گونه موارد داشته باشند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

با عوارض خطرناک سزارین انتخابی آشنا شوید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتناع تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها!

سازمان تامین اجتماعی با وجود تصویب ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده، مرخصی مادران صاحب فرزند دوقلو را به جای یک سال، ۹ ماه در نظر می‌گیرد! امتناع ۳ ساله سازمان تامین اجتماعی در اجرای قانون در حالیست که هدف این قانون، تشویق زوجین به فرزندآوری بوده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، طبق ماده 17 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب 1400/7/24 مادران دارای فرزند دوقلو و بیشتر می‌توانند از مرخصی زایمان به مدت یک‌ سال استفاده کنند‌ اما سازمان تامین اجتماعی، بدون در نظر گرفتن این قانون، کماکان مرخصی مادران صاحب دوقلو را 9 ماه و مرخصی یکساله را برای مادران صاحب سه قلو و بیشتر در نظر می‌گیرد.

عدم اجرای این قانون در حالی است که نگهداری از دوقلوها برای همه مادرانی که چنین شرایطی دارند، در کنار همه شیرینی‌هایی که یک مادر تحربه می‌کند، سخت و گاه طاقت‌فرساست. 

یکی از مادران صاحب فرزند دو قلو در گفت‌وگو با تسنیم درباره عدم اجرای این قانون توسط سازمان تامین اجتماعی گفت: سامانه سازمان تامین اجتماعی برای ثبت مدارک مرتبط با مرخصی زایمان و پرداخت مزایای این مدت، از همان ابتدا آب پاکی را روی دست ما ریخت؛ به‌طوری که تنها امکان انتخاب آیکون 6 تا 9 ماه مرخصی و دریافت حقوق برای مادران صاحب فرزند دوقلو فعال است.

افزایش مرخصی زایمان مادران دوقلوها به یک سال ابلاغ شد + عکس

وی با اشاره به پیگیری‌های بی‌نتیجه در این خصوص ادامه داد: وقتی با سامانه تلفنی تامین اجتماعی (1420) تماس گرفتیم، کارشناس تامین اجتماعی اطلاعی از این قانون نداشت و پس از پرس و جو از مدیران خود، اعلام کرد که هنوز ابلاغیه‌ای به آنها داده نشده است! بنابراین مرخصی و مزایای شما همان 9 ماه محاسبه می‌شود‌.

به گفته این مادر، برخی دیگر نیز راهکار ارائه می‌دهند مثلاً گفته‌اند پس از اتمام دوره 9 ماهه مرخصی با مراجعه به دیوان عدالت اداری، برای احقاق حق قانونی خود اقدام کنیم که در صورتی که رای دیوان به نفع ما باشد، تنها می‌توانیم از غرامت استفاده کنیم اما همچنان مرخصی همان 9 ماه خواهد بود. 

وی  ادامه داد: این رشته سر درازی دارد؛ گره کور این ماجرا گویا باید با کفش آهنین در رفت‌وآمدهای اداری حل شود؛ حال آنکه برای مادری با چنین شرایط، زمان و انرژی، طلا و کیمیاست.

بنا بر آمار مرکز رصد سازمان ثبت احوال کشور، در سال گذشته تعداد 29 هزار و 728 چندقلو در کشور متولد شده‌اند که از این تعداد، 28 هزار و 148 دو قلو بوده‌اند؛ امتناع سه ساله سازمان تامین اجتماعی در اجرای قانون، در حالی است که ماده 17 مصوبه مذکور، در راستای حمایت از خانواده‌ها به منظور جوانی جمعیت به تصویب مجلس رسیده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاد، اما خسته!
  • شاد اما خسته
  • زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!
  • امتناع تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها!
  • مهارت کارشناسان اورژانس ناجی مادر و نوزاد دوقلویش