Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید احمد ذکریایی نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون در این استان بر اساس آخرین نتایج آمارگیری پنج هزار و 712 نفر به زنبورداری اشتغال دارند که از این تعداد یک هزار و 571 نفر دارای بیش از 40 کلنی زنبور عسل هستند و شغل اصلی آنها زنبورداری است.
وی افزود: شهرستان سقز از نظر تعداد کلنی زنبور عسل با 52 هزار و 877 کلنی رتبه اول استان و شهرستان های سنندج، مریوان، کامیاران و دیواندره در رتبه های بعدی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ذکریایی نژاد تاکید کرد: هم اکنون 197 هزار کندو زنبور عسل در استان وجود دارد که 95 درصد از این تعداد شامل 187 هزار کلنی مدرن و پنج درصد شامل 10 هزار کلنی بومی است.
وی یادآور شد: هر سال در این استان یک هزار و 322 تن عسل تولید می شود که یک هزار و 304 تن آن حاصل تولید کلنی های مدرن و 19 تن آن مربوط به کلنی های بومی است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: در بخش تولید نیز سقز بیشترین تولید عسل را دارد و شهرستان های سنندج، کامیاران، مریوان، بانه و دیواندره در رتبه های بعدی قرار دارند.
وی تولید ژله رویال را از دیگر محصولات عرصه زنبورداری کردستان اعلام کرد و گفت: تولید این محصول در سال 97 به میزان 185 کیلوگرم بود که مریوان با تولید بیش از 90 کیلوگرم دارای بیشترین میزان است.
ذکریایی نژاد اظهار داشت: در سال 97 حدود 30 نفر از مجریان بخش خصوصی پرورش ملکه زنبور عسل مشغول فعالیت بودند و میزان ملکه زنبور عسل تولیدی در این استان به بیش از 17 هزار فروند رسیده است.
به گزارش ایرنا، عسل کردستان با 97 درصد خلوص از برترین ها از نظر طبیعی بودن در کشور استبه طوریکه میانگین تولید عسل در هر کلنی هفت کیلوگرم است.
کردستان با مساحت سرزمینی بیش از سه میلیون هکتار، یک میلیون و 300 هزار هکتار مرتع، 300 هزار هکتار جنگل و یک میلیون و 200 هزار هکتار مزارع سرزمینی مناسب برای زنبورداری است.
3034/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز اشتغال بخش خصوصی جنگل جهاد کشاورزی زنبورداری اهواز امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۵۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • زنبور سرخ یا همان زنبور گاوی خودمان! (عکس)
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید