Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  ،حسن ساسانی معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه درحال حاضر ذخیره سد زاینده‌رود 157 میلیون مترمکعب و ورودی به مخزن سد 5 مترمکعب بر ثانیه است، اظهار کرد: سال گذشته در این مقطع زمانی ذخیره سد زاینده رود بدون احتساب آب کشاورزی 192 مترمکعب و در درازمدت 745 میلیون مترمکعب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سایر سدهای استان نیز با وضعیت بسیار نامناسبی مواجه هستند، افزود: سد حَنا در شهرستان سمیرم تقریبا خالی از آب است و درحالی‌که ظرفیت سد 50 میلیون مترمکعب است، اکنون تنها یک‌و‌نیم ‌میلیون مترمکعب آب دارد، هم‌چنین سد خمیران در بالادست تیران و کرون حدود 600 هزار مترمکعب ذخیره دارد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان ادامه داد: درحالی‌که ظرفیت سد گلپایگان 40 میلیون مترمکعب است، درحالی‌که حاضر ذخیره آن 8 میلیون مترمکعب است. 

وی در خصوص انتقال آب گلپایگان به قم و تاثیر این انتقال در کمبود حجم ذخیره آب شرب این شهرستان، گفت: این پروژه مشکلی در تامین آب شرب شهرستان گلپایگان ایجاد نکرده و آبی که به قم منتقل می‌شود مربوط به حوضه دز است، هم‌چنین آب شرب شهرستان‌های خوانسار و گلپایگان هم‌اکنون از این منبع تامین می‌شود.

ساسانی با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی برای بارش‌های سال آبی جاری، اظهار کرد: بر اساس اعلام هواشناسی تا نیمه دوم آبان ماه بارش‌های موثری نخواهیم داشت و اگر بارش‌های فصل آبی به موقع آغاز نشود و روان آب کافی به سد ملحق نشود، برای تامین آب شرب در پاییز شرایط سختی پیش رو خواهیم داشت.

وی در خصوص برنامه‌ریزی برای تامین آب شرب اصفهان در صورت کاهش بارش باران در پاییز امسال، گفت: به‌طورقطع در سال آبی جاری همانند سال قبل برنامه کاهش سهم آب دیگر بخش‌های مصرف را خواهیم داشت هرچند امیدواریم بارش‌ها به موقع آغاز شود.  

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان درباره اعتراضات اخیر کشاورزان استان اصفهان نسبت به کم‌آبی و شکستن دوباره لوله انتقال آب یزد، اظهار کرد: مطالبه کشاورزان، آب است و ما نیز این خواسته را به رسمیت می‌شناسیم. کشاورزان خواستار اجرای مصوبه‌ای هستند که در سال 95 تصویب شد و براساس این مصوبه، در صورت بارش‌های قابل‌قبول، دی امسال آب جاری برای کشاورزان شرق جاری خواهد شد.

وی ادامه داد: در مکاتبه با شورای هماهنگی آب، شرکت آب منطقه‌ای اصفهان موافقت خود را با این طرح اعلام کرده، هم‌چنین در جلسات استانداری موضوع مطرح و مورد تایید قرار گرفته است و به زودی به شورای عالی آب زاینده‌رود اعلام خواهد شد، هم‌چنین استاندار اصفهان و رئیس صنف کشاورزان استان نیز از اعضای اصلی این شورا و موافق طرح هستند.

ساسانی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح مشروط به میزان بارش‌ها است و باید حجم سد زاینده‌رود به 350 میلیون مترمکعب برسد، گفت: اگر این حجم حدود 200 یا 250 میلیون مترمکعب باشد قادر به جاری کردن آب نخواهیم بود، چراکه ذخیره استراتژیک برای آب شرب را از دست می‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه مساله آب به خصوص در فلات مرکزی ایران فراتر یک موضوع استانی است، گفت: تشکیل شورای هماهنگی حوضه آبریز زاینده‌رود با حضور چهار وزیر، سه استاندار و نمایندگان کشاورزان نشان از اهمیت این موضوع دارد، بنابراین هر طرحی را تنها به عنوان یک پیشنهاد ارائه می‌دهیم و مخالفت و یا موافقت خود را با نگاهی مثبت اعلام می‌کنیم.

انتهای پیام /س

وضعیت ذخیره سد زاینده رود 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران آب وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۶۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت نامناسب استان یزد در زمینه مجوز الکترونیکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، نورایمانی در ارتباط زنده با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: همه مجوز‌های قدیمی باید به مجوز الکترونیکی با شناسه یکتا مبدل شده و کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا ندارند، فاقد مجوز شناخته می‌شوند.

وی افزود: با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب و کار‌هایی که این مجوز را نداشته باشند، برای دریافت خدمات از ادارات دولتی و بانک‌ها با مشکل مواجه خواهند شد بنابراین از همه مشاغل می‌خواهیم حتما این مساله را پیگیری کنند.

معاون اقتصادی اداره کل اقتصاد و دارایی استان با اشاره به آسان بودن ثبت نام به وسیله تلفن همراه تصریح کرد: به نظر می‌رسد که کسبه به اهمیت این موضوع پی نبرده اند و هنوز همراهی لازم صورت نگرفته است. 

نورایمانی ادامه داد: از ۵۱ هزار جواز کسب رسمی ثبت شده در سامانه فقط ۱۰ درصد مجوز الکترونیکی گرفته اند که یزد نسبت به سایر استان‌ها با عقب ماندگی مواجه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده در شهرها
  • ذخیره سازی بیش از ۵۲ میلیون مترمکعب آب در پشت سد‌های گرمی
  • حال خوب سد شیرین‌دره بعد از بارندگی‌های بهاری + تصویر
  • ایران بالاخره حقابه خود از افغانستان را دریافت کرد
  • وضعیت نامناسب استان یزد در زمینه مجوز الکترونیکی
  • ۴۱۲ میلیون مترمکعب آب به دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • هواشناسی ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ هشدار نارنجی بارش‌های سیل آسا در ۱۷ استان/ کشاورزان احتیاط کنند
  • هشدار نارنجی بارش‌های سیل آسا در ۱۷ استان/ کشاورزان احتیاط کنند
  • هشدار نارنجی بارش‌های سیل آسا در ۱۷ استان/ کشاورزان احتیاط کنید