Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرسول عمادی صبح چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر آموزش و پرورش بزرگترین مجموعه اجرایی دولت است.

وی، آموزش و پرورش را ثروتمندترین بخش کشور به لحاظ نیروی انسانی و منابع مالی دانست و گفت: در حال حاضر یک میلیون و ۷۰۰ هزار معلم شاغل بازنشسته و ۱۴ میلیون دانش آموز داریم که سرمایه انسانی بزرگی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این تعداد به همراه والدین دانش آموزان نشان می دهد که آموزش و پرورش در مجموع با ۴۰ میلیون نفوس ایران ارتباط مستقیم دارد.

فعالیت ۱۰۰ هزار مدرسه

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این وزارتخانه همچنین از جهت منابع و سرمایه های مادی و فیزیکی نیز آموزش و پرورش مجموعه بزرگی است، افزود: در حال حاضر بالغ بر ۱۰۰ هزار مدرسه در سطح کشور داریم علاوه بر این کانون ها و فضاهای آموزشی دیگر در اختیار داریم.

عمادی با تأکید بر اینکه مدیریت این مجموعه بزرگ و مهم تر از همه محتوایی که در آن جریان دارد از اهمیت بالایی برخوردار است، عنوان داشت: این محتوا در دهه های گذشته همان آموزش های نظری و شیوه های آموزشی قدیم بود اما امروز به سمت مهارت آموزی حرکت کرده است.

حرکت به سمت مهارت آموزی

وی با اشاره به توصیه های مقام معظم رهبری به مهارت آموزی در آموزش و پرورش، بیان داشت: آموزش و پرورش در این سال ها سعی کرده به این سمت حرکت کند به گونه ای که امسال حدود ۴۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه در شاخه های فنی و حرفه ای و کاردانش ثبت نام کردند.

 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: علاوه بر این در حال حاضر یک دوره آموزش مهارتی برای مهارت اموزی به دوره متوسطه اول برای دانش آموزان برگزار می شود.

عمادی اظهار امیدواری کرد: آموزش و پرورش ایران با بهره گیری از سیاست های کلان و توصیه های مقام معظم رهبری و به ویژه سند تحول بنیادین رشد و پیشرفت کند.

کد خبر 4419641

منبع: مهر

کلیدواژه: مهارت آموزی وزارت آموزش و پرورش بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان هفته دفاع مقدس مشهد شیراز شهرکرد حمله تروریستی اهواز رژه نیروهای مسلح اربعین حسینی دفاع مقدس جنگ تحمیلی یاسوج خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۶۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود

وزیر آموزش و پرورش از ساخت یک هزار هنرستان جدید در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آئین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، این آئین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس تا پنج سال آینده، یک هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد؛ این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح تصویب شده و در حال بررسی است و هنوز قطعی نشده است؛ ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آئین نامه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد، معادل دو درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به عنوان مشوق در اختیار شرکت‌های و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس می‌کنند.

صحرایی ادامه داد: تأسیس هنرستان وابسته به دستگاه‌ها و غیردولتی و تیزهوشان در این آئین نامه دیده شده است و وزارت صمت مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است و وزارت تعاون، نفت صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، کشور و ورزش حداقل پنج هنرستان وابسته مبتنی بر طرفیت‌های خود برای تقویت مهارت آموزی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده به دانش آموزان به دوره دوم غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی بدهد، تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است، اگر هنرستانی قابل استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش و پرورش امکان تغییر بهره برداری از آنها ممکن است؛ آئین نامه توسعه سواد خواندن کشور و برنامه ملی اوقات فراغت به زودی به دولت خواهد آمد.

کد خبر 747528

دیگر خبرها

  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است
  • آغاز به کار نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان تربیت زرین شهر
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند