Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در خصوص کاهش قیمت ارز روی نهاده‌های دامی گفت: این کاهش قیمت هیچ تاثیری روی قیمت نهاده‌ها نمی‌گذارد. همانطور که بارها اشاره کردیم برای این کالاها ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده شده بود و جزو ذخایر استراتژیک محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس این نوسانات روی آنها تاثیری ندارد.

حجتی ادامه داد: در برخی از محصولات وابسته به نهاده‌ها ما شاهد افزایش قیمت بودیم به طور مثال قیمت مرغ نسبت به سال گذشته افزایش داشت. زیرا پارسال نهاده‌ها را با ارز ۳۲۰۰ تومانی وارد می‌کردیم اما الان به قیمت ۴۲۰۰ تومان وارد کشور می‌کنیم. پس این افزایش طبیعی است.

وی ادامه داد: کالاهای وابسته به نهاده‌های دامی همچون برنج و لبنیات هم نباید بیش از این مقدار افزایش قیمت داشته باشد اما یکسری در مورد محصولات مانند گوجه و سیب‌زمینی قطعاً کاهش نرخ ارز روی آنها تاثیر می‌گذارد. کما اینکه ما صادرات گوجه که در عرصه طبیعی تولید می‌شود را متوقف کردیم و فقط گوجه‌هایی که به صورت گلخانه‌ای تولید می‌شود اجازه صادرات دارند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افزایش قیمت برنج سیب زمینی گوجه فرنگی لبنیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدکرم مرادی ظهر امروز افزایش قیمت کود شیمیایی را در سالجاری یکی دیگر از مشکلات بخش کشاورزی دانست و گفت: متأسفانه با افزایش ۳۰ درصدی قیمت کود علاوه بر نگرانی کشاورزان، توان خرید عوامل توزیع کود نیز کاهش می‌یابد.

وی گفت: ۷۵ درصد اراضی کشاورزی اسدآباد خرد و زیر یک هکتار است که این مهم باعث شده است کشاورزان سهمیه کمتری از کود شیمیایی داشته باشند.

رئیس جهادکشاورزی اسدآباد اظهار داشت: توزیع کود بهاره از دیماه سال گذشته در عوامل توزیع شروع و همچنان ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: سهمیه کود شهرستان ۹۵۰۰ تن است که طبق متراژ زمین بین کشاورزان توزیع می‌شود.

کد خبر 6089180

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟