Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداو سیما از رسانه مالیاتی ایران، هادی خانی با بیان اینکه مطابق قانون، شرکت های مستقر در مناطق ویژه و آزاد تجاری، صنعتی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بابت خرید کالاها و خدمات در محدوده مناطق مذکور معاف بوده و همچنین مالیات بر درآمد در مناطق آزاد تجاری، صنعتی به استناد ماده 13 قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری، صنعتی، به مدت 20 سال از پرداخت مالیات معاف می باشند و همچنین فعالیت های تولیدی و معدنی و صادرات کالا و خدمات در مناطق ویژه اقتصادی با رعایت قوانین و مقررات مربوطه با نرخ صفر محاسبه می شود، گفت: برخی شرکت‎های مستقر در این مناطق با سوء استفاده از این معافیت ها، از طریق فعالیت در خارج از محدوده جغرافیایی مناطق مذکور و کتمان این درآمدها، مرتکب فرار مالیاتی می‎شوند که البته سازمان امور مالیاتی کشور با چتر اطلاعاتی گسترده از فعالیت این شرکت ها، برخورد قاطع ومطالبه حقوق حقه دولت را در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: معافیت شرکت های مستقر در مناطق ویژه و آزاد تجاری از پرداخت 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده به منظور حمایت از تولید و صادرات انجام گرفته، اما برخی شرکت ها با سوء استفاده از این معافیت، اقدام به خرید مواد اولیه محصولات پتروشیمی از طریق شرکت بورس کالای ایران نموده، اما این مواد اولیه را در مناطق دیگری به جز مناطق ویژه و آزاد تجاری، صنعتی، بارگیری یا به فروش رسانده اند که این امر باعث بوجود آمدن رقابت ناسالم در تولید محصولات پتروشیمی شده و علاوه بر التهاب بازار، زمینه ساز فرارهای مالیاتی گسترده مالیاتی شده است.
مدیر کل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور اظهار داشت: در این رابطه تا پایان مرداد ماه سال 1397، درخصوص سوء استفاده از معافیت های صادرات و مناطق ویژه و آزاد تجاری، صنعتی ناشی از عرضه محصولات پتروشیمی در معاملات شرکت بورس کالای ایران بابت مواد اولیه محصولات پتروشیمی و اخذ اطلاعات مالی اشخاص مشکوک از مراجع ذیربط و مطالبه حقوق حقه دولت، اطلاعات 205 شرکت فعال در این بخش، اخذ و به 23 اداره کل حسب مورد ارسال گردیده است و شناسایی سایر فعالیت های مرتبط از جمله صادرات صوری که اخیرا مستنداتی در اختیار این دفتر قرار گرفته است، با جدیت پیگیری خواهد شد و دراین راستا از تمام ظرفیت های نظارتی و اطلاعاتی، با هدف شناسایی هر چه دقیق تر فعالیت های اقتصادی استفاده می گردد و سازمان امور مالیاتی کشور به هیچ وجه ذره ای از مطالبه حقوق دولت کوتاه نخواهد آمد.
وی همچنین تصریح کرد: در بررسی تخلفات مالیاتی این نوع شرکت ها به مواردی برخورد کرده ایم که شرکت‏هایی اقدام به ثبت و تاسیس واحد اقتصادی خود در مناطق موصوف کرده اند و با ارایه گواهی مربوطه، خود را معاف از پرداخت مالیات و عوارض موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده در رابطه با معاملات مربوط به خرید مواد اولیه محصولات پتروشیمی در بورس کالای ایران اعلام نموده و بابت خرید انواع مواد اولیه محصولات پتروشیمی در بورس کالای ایران، هیچگونه وجوهی بابت مالیات و عوارض موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده پرداخت نمی کنند و متاسفانه و برخلاف تعهدات، از ورود مواد مذکور به مناطق ویژه و آزاد تجاری، صنعتی خودداری و اقدام به فروش مواد در خارج از مناطق و سرزمین اصلی نموده اند که این خود مصداق محرز وقوع جرم فرار مالیاتی است.
مدیر کل دفتر بازرسی ویژه، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: پیگیری های بعمل آمده تاکنون منجر به رسیدگی به مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده شرکت های فوق و مطالبه مبلغی در حدود چهار هزار میلیارد تومان گردیده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: شناسایی معافیت مالیاتی مناطق آزاد سواستفاده کنندگان سازمان امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری

به گزارش قدس آنلاین، وزرای بازرگانی و نفت پاکستان امروز در پایگاه هوایی نورخان در مجاورت شهر اسلام‌آباد از هیات بلندپایه تجاری سعودی استقبال کردند.

هیات سعودی به ریاست معاون وزیر سرمایه‌گذاری این کشور متشکل از ۵۰ نفر از مسوولان ارشد شرکت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری مرتبط با حوزه‌های انرژی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، پتروشیمی، بندرگاه، پالایشگاه، معاون، مخابرات و راه و ارتباطات است.

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان درحالی انجام می‌شود که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هشتم اردیبهشت امسال و برای دومین بار به عربستان رفت؛ جایی که وی علاوه بر شرکت در اجلاس ویژه مجمع جهانی اقتصاد با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

علاوه بر این، پاکستان در بیست و هشتم فروردین میزبان فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان و هیات بلندپایه اقتصادی همراه وی بود. در این بازدید، مسوولان عربستانی قول افزایش سرمایه‌گذاری در پاکستان و ترغیب شرکت‌های بزرگ تجاری سعودی برای ورود به بازار پاکستان را دادند. سفر امروز هیات دیگری از عربستان در نتیجه توافق اخیر ۲ کشور برای گسترش تعاملات تجاری و یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری عربستان در پاکستان صورت می‌گیرد.

روابط عمومی وزارت بازرگانی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هیات سعودی از سوی جام کمال خان وزیر بازرگانی و مصدق ملک وزیر نفت پاکستان مورد استقبال قرار گرفت و قرار است در طول سه روز آینده مسوولان ۳۰ شرکت پاکستانی با طرف‌های سعودی خود پیرامون سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مشترک مذاکرات کنند.

وزیر بازرگانی پاکستان در این خصوص اعلام کرد که هر ۲ کشور توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل را برای شناسایی راهکارهای سرمایه‌گذاری و اشتغال زایی تبیین خواهند کرد.

ترافیک سفر مقامات پاکستان و عربستان سعودی به کشورهای یکدیگر به ویژه از زمان آغاز به کار دولت شهباز شریف به خوبی نشانگر عمق روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری مابین اسلام‌آباد و ریاض و همچنین میل و اشتیاق پاکستان به توسعه روابط به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری با عربستان دارد.

در نقطه مقابل برخی از منتقدان در پاکستان معتقدند، عربستان چندین بار از سرمایه‌گذاری‌های مختلف در پاکستان صحبت کرده است، ولی تا به حال هیچ نتیجه ملموسی نداشته است. با این حال در آذرماه گذشته عربستان سپرده گذاری ۳ میلیارد دلاری خود در بانک مرکزی پاکستان را با هدف حمایت از بهبود معیشتی این کشور برای یکسال دیگر تمدید کرد.

سال گذشته دولت پاکستان با حمایت ارتش این کشور شورایی موسوم به «شورای ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری SIFC» را تشکیل داده که هدف اصلی آن تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان به ویژه از جانب کشورهای حوزه خلیج فارس است و نقش ارتش نیز به عنوان تضمین دهنده سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان تعریف شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید