Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-09@00:27:41 GMT

بازآفرینی بافت های فرسوده نیازمند ارائه طرح است

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۰۰۳۸۹

بازآفرینی بافت های فرسوده نیازمند ارائه طرح است

به گزارش ایرنا، اسماعیل تبادار، چهارشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان فارس در شیراز افزود: ما به عنوان مجموعه دولت نباید به دنبال متولی گری باشیم بلکه باید با تسهیل امور شرایط را برای ورود بخش خصوصی فراهم کنیم.
استاندار فارس بیان کرد: اگر امروز به بافت تاریخی شهر شیراز نگاه کنیم می بینیم که بخش خصوصی وارد شده و کارهایی در دست انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یکی از مطالب بسیار مهمی که در ستاد بازآفرینی در استان دنبال شده تعریف نقش بسیار برجسته برای بخش خصوصی است.
او اظهار داشت: در کلان شهر شهر شیراز که یک هزار و 700 هکتار بافت فرسوده و 360 هکتار بافت تاریخی وجود دارد، شهردار آن چه بخواهد و چه نخواهد باید به احیای بافت فرسوده و تاریخی فکر کند و بپردازد و در این راه از همه دستگاه ها نیز کمک بگیرد تا این کار پیش رود.
تبادار افزود: در کنار کوشش هایی که برای احیای بافت فرسوده و ناکارآمد انجام شده، مسکن نیز به عنوان اولویت در این بافت قوت می گیرد.
استاندار فارس بیان کرد: بنای ما احیای بافت های فرسوده است اما اولویتی به عنوان مسکن نیز مورد تاکید رئیس جمهوری بود که همراه با احیای دوباره زندگی در بافت، نگاه جامعی هم به مساله مسکن داشته باشیم.
او گفت: یکی از اشکالات و تنگناها برای تحقق این مهم بحث تسهیلات بوده که برای حل این مشکل با موافقت رهبر معظم انقلاب یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به این امر اختصاص یافته است.
استاندار فارس در این نشست همچنین پیشنهاد داد که هر 2 یا سه هفته مدیران راه و شهرسازی و دبیران ستاد بازآفرینی استان در تهران به ارائه گزارش بپردازند تا ضمن شناسایی نواقص، مزیت های موجود نیز به دیگر استان ها منتقل شود.
تبادار افزود: همه باید به عنوان یک باور و کارکرد مهم در بافت های ناکارآمد و بافت های تاریخی و فرسوده اقدامات بزرگی انجام دهیم.
6122 /1876
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز استان فارس دلار راه و شهرسازی رهبر معظم انقلاب صندوق توسعه ملی اهواز امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۰۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری منطقه سکونت، از بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان در صدور پروانه بهره‌مند شوند.

سیدمرتضی حسام‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از دلایل نوسازی و باز آفرینی نکردن بافت‌های فرسوده شهری نداشتن صرفه اقتصادی در نوسازی بناهای ناپایدار است به همین دلیل بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان با همت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان مصوب شده است.

وی افزود: در این بسته تشویقی امکان ارائه ظرفیت‌های ساخت‌وساز مازاد بر تراکم مجاز مصوب فراهم‌شده است که می‌توان به‌صورت کلی به مواردی همچون امکان اعطای یک یا دو طبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب، امکان تسهیل در ضوابط معماری از جمله نحوه استقرار بنا و امکان بهره‌مندی از در اضافه اشاره کرد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان تصریح کرد: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری هر منطقه از این ظرفیت تشویقی در صدور پروانه بهره‌مند شوند، معاونت شهرسازی و معماری به‌دلیل تسریع در اعطای ظرفیت‌های کالبدی تشویقی به پروانه‌های درخواست شده در بافت فرسوده اقدام به راه‌اندازی کمیته رفع موانع صدور پروانه در محدوده بافت فرسوده مصوب کرده است.

حسام‌نژاد اضافه کرد: رویکرد بسته تشویقی مصوب، ارائه ظرفیت‌های مازاد به تمام پلاک‌های واقع در بافت فرسوده بوده است، اما ظرفیت‌های بیشتری نیز برای اشخاصی که اقدام به تجمیع پلاک‌های ریزدانه کنند، در مصوبه لحاظ شده است که از جمله آن می‌توان به افزایش سطح اشغال مجاز تا ۷۰ درصد به‌شرط تجمیع بالای ۲۰۰ متر مربع اشاره کرد، همچنین امکان افزایش طبقات مجاز تا دو طبقه به‌شرط تحقق تجمیع پلاک بالای ۴۰۰ مترمربع فراهم‌شده است.

وی ادامه داد: برای پلاک‌های ریزدانه‌ای که امکان تجمیع یا رسیدن به حدنصاب استفاده از ظرفیت‌های طبقات مازاد یعنی ۱۳۰ متر مربع وجود ندارد، در قالب گروه چهارم امکان افزایش سطح اشغال احداث در اضافه و احداث واحدهای کمتر از حد مجاز فراهم‌شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: شهروندان باید به‌منظور بهره‌مندی از حداکثر ظرفیت‌های تشویقی مصوب نسبت به تجمیع اقدام کنند، همچنین ادارات شهرسازی، معماری مناطق، مدیریت بازآفرینی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان این آمادگی را در مورد ارائه مشاوره به شهروندان با هدف بازآفرینی شهری اعلام می‌کند.

کد خبر 751034

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • افتتاح رسمی خیابان ۲۳۰۰ میلیارد تومانی قم همزمان با سفر رئیس‌جمهور
  • افتتاح رسمی خیابان 2300 میلیارد تومانی قم همزمان با سفر رئیس‌جمهور
  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری