Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شهریار مستوفی امروز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه امنیت غذایی را از مقوله های مهم دانست و اظهار داشت: در حوزه غذا با چالش های عمده ای روبه رو هستیم یکی از آن چالش ها تقلب های گسترده ای است که در تولید مواد غذایی رخ می دهد.

وی افزود: امروز تولیدات زیر زمینی و بدون مجوز سلامت انسانها را در سراسر دنیا تهدید می کند لذا در این زمینه نظارت کافی و همراهی و همکاری مردم لازم و ضروری است

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه به محصولات تراریخته اشاره و خاطر نشان کرد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه و قانون ایمنی زیستی کشور کشور، وزارت بهداشت موظف شده در خصوص برچسب گذارب محصولات تراریخته که حق مردم است اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مستوفی بر اساس آخرین بررسی های دنیا طی ۹۰۰ پژوهشی که از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۱۶ در آمریکا و اتحادیه اروپا انجام شده هیچ مدرکی مبنی بر اینکه محصولان تراریخته می تواند تهدیدی برای سلامتی باشد گزارش نشده است.

وی ادامه داد: در کشور ایران مواد غذایی که بیشتر از ۲ درصد تراریخته باشد تولید کننده موظف است برچسب تراریخته را بر آن نصب کند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه یادآور شد: قاچاق مواد غذایی یکی دیگر از تهدیدات مطرح است که در روزهای اخیر با توجه به وضعیت اقتصادی میزان قاچاق معکوس شده عملا مواد غذایی از کشور ما به کشورهای دیگر می رود.

وی گفت: بر اساس آمار در سنوات گذشته در مواد آرایشی بهداشتی حدود ۱.۳ میلیارد دلار و در مواد غذایی تقریبا ۱.۲ میلیارد دلار قاچاق ثبت شده است که این یک تهدید و خط قرمز بود و به آنها اجازه مصرف داده نمی شد.

مستوفی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که در حوزه غذا با آن مواجه هستیم بیماریهای غیر واگیر است که در کشور حدود ۷۶ درصد مردم درگیر بیماریهای قلبی و عروقی هستند که بیشتر آنها متناسب با تغذیه متناسب است.

وی یادآور شد: در حال حاضر سرانه مصرف شکر در کشور ۴۶ گرم، نمک ۱۲.۵ گرم و چربی ۵۰ گرم است که متاسفانه این ارقام از میانگین دنیا بسیار بالاتر هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر میزان اسید چرب روغن های تولیدی در استان کرمانشاه صفر است، اذعان داشت: بابد نسبت به کاهش ۱۰ درصدی نمک و قند در هر سال تلاش کنیم تا طی سالهای آینده به ۳۰ درصد نزدیک شویم.

مستوفی خاطر نشان کرد: در سال از ۳۸۰ هزار مرگ ثبت شده تقریبا ۷۶ درصد آنها به علت بیماریهای غیر واگیر بوده است که در این زمینه روشنگری و برگزاری آموزش بسیار مشهود است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه تصریح کرد: امسال شعار روز جهانی غذا که از طرف فائو اعلام شده "پیش به سوی گرسنگی صفر تا سال ۲۰۳۰" است.

وی اظهار داشت: بر اساس آمار فائو در حال حاضر در دنیا ۸۱۵ میلیون نفر سوءتغذیه مذمن و ۲ میلیارد نفر سوء تغذیه پنهان دارند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه یادآور شد: اگر وضعیت آب و هوایی در دنیا با همین روند ادامه داشته باشد پیش بینی می شود ۱۲ درصد میزان تولید موادغذابی کم شود لذا دولت باید تلاش کند تا به شعار و هدف روز جهانی غذا که عدم گرسنگی است، نزدیک شویم.

وی از رصد محصولات غذایی خبر داد و افزود: همچنین پالایش و پایش سموم در محصولات کشاورزی از دیگر برنامه ها است که در سطح میادین میوه و تره بار از نظر فلزات و سموم باقی مانده محصولات رصد می شوند.

مستوفی خاطر نشان کرد: در استان کرمانشاه برای ۱۰۰ درصد محصولات تولیدی نشانگر رنگی نصب شده و این کار به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

وی بیان داشت: طی سال گذشته در حوزه مواد آرایشی بهداشتی توانستیم ۱۴ هزار و ۸ قلم انواع مواد آرایشی بهداشتی بدون مجوز را کشف و معدوم کنیم.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه ادامه داد: همچنین در حوزه مواد غذایی بالغ بر ۵۱ هزار و ۴۷۷ کیلو گرم مواد غذایی تاریخ انقضا گذشته کشف شد و ۱۹۱ هزار و ۴۶۳ کیلوگرم مواد غذایی نیز توقیف و برخی را به مراجع قضایی تحویل دادیم.

وی در پایان ابراز داشت: غنی سازی آرد و نظارت بر سیلوهای آرد را از دیگر اقدامات است.

کد خبر 4420071

منبع: مهر

کلیدواژه: خبرگزاری مهر لوازم آرایشی کرمانشاه بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان هفته دفاع مقدس مشهد شیراز شهرکرد حمله تروریستی اهواز رژه نیروهای مسلح اربعین حسینی یاسوج دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۱۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمرتضی قریشی گفت: گشت نظارتی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی هسته کلانشهر اهواز با حضور ارگان‌های از قبیل؛ فرمانداری، تعزیرات حکومتی، پلیس نظارت بر اماکن، بازرسی اصناف، صمت، جهاد کشاورزی شهرستان اهواز آغاز گردید.

وی افزود: در این گشت مشترک بیش از ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی شامل: قطعات گوشت تازه بدلیل تغییرات ارگانولپتیک،  گوشت قرمز حاصل از کشتار غیرمجاز و گوشت چرخ شده با سنگدان مرغ  از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

قریشی ادامه داد: در این بازدید‌های مشترک ۴ واحد متخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع معرفی و دستور پلمب ۲ واحد متخلف صادر شده است.

رئیس اداره دامپزشکی اهواز اضافه کرد: امیدواریم با تلاش‌های صورت گرفته، مواد خام دامی با سطح کیفی بهداشتی مطلوبی به دست مصرف کنندگان برسد و مردم با اطمینان خاطر نسبت به خریداری و مصرف محصولات مذکور اقدام کنند.

قریشی در پایان به شهروندان توصیه کرد: از خرید هرگونه گوشت، مرغ خام و فرآورده خام دامی در خارج از بسته بندی‌های مجاز خودداری نموده و در صورت مشاهده این اقلام مراتب را سریعا به اداره دامپزشکی اهواز اطلاع رسانی کنند.

دیگر خبرها

  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب
  • رژلب‌ها حاوی فلزات سنگین و مواد سمی هستند
  • معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در اهواز
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در البرز معدوم شد
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب