Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار رشت گفت: اعتباری که در راستای پرداخت تسهیلات اشتغالزا در اختیار شهرستان رشت قرار داده شده است می‌تواند ۳ هزار و ۶۳۲ شغل ایجاد کند. ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، میرشمس مومنی‌زاده عصر امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان رشت در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: فلسفه وجودی مسئولان خدمت به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار رشت مردم را ولی‌نعمت مسئولان دانست و خاطرنشان کرد: همه مسئولان شهرستان رشت باید حساسیت پرداخت تسهیلات اشتغالزا را درک کرده و در این امر به‌خوبی عمل کنند.

مومنی‌زاده اولویت دولت و نظام را رفع مشکلات بیکاری دانست و تصریح کرد: امروز بیکاری و نبود شغل بزرگترین معضل اجتماعی کشور است و بسیاری از مردم با آن مواجه هستند.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت با اشاره به مشکلات داخلی کشور و همچنین فشارهای خارجی علیه نظام ابراز داشت: دولت با وجود تمام محدودیت‌ها امکان پرداخت تسهیلات اشتغالزا را فراهم کرد.

فرماندار شهرستان رشت کم‌کاری مسئولان در حوزه پرداخت تسهیلات اشتغالزا را خیانت به مردم و کشور دانست و خاطرنشان کرد: مردم ما در سالهای اخیر مشکلات بسیاری را تحمل کرده‌اند.

وی تراکم کار اداری و مشکلات شخصی مسئولان را عامل بروز برخی غفلت‌های ناخواسته دانست و افزود: اعتباری که در راستای پرداخت تسهیلات اشتغالزا در اختیار شهرستان رشت قرار داده شده می‌تواند 3 هزار و 632 شغل ایجاد کند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان رشت نیز در این جلسه اظهار داشت: سهم شهرستان رشت در حوزه تسهیلات اشتغالزای روستایی 93 میلیارد و 853 میلیون تومان است.

علی لقمانی با بیان اینکه تاکنون از 52 میلیارد و 924 میلیون تومان اعتبار روستایی به بانک‌ها تخصیص داده شده است گفت: تاکنون طرح‌هایی به ارزش بیش از 31 میلیارد تومان به مرحله عقد قرارداد رسیده است.

وی با بیان اینکه سهم تخصیصی بانک توسعه تعاون در حوزه تسهیلات اشتغالزای روستایی بیش از 7 میلیارد تومان است افزود: در حال حاضر طرح‌هایی به ارزش بیش از 2 میلیارد تومان در این حوزه به مرحله عقد قرارداد رسیده‌اند.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: یکی از قوانین ویژه که نقش مشارکتهای مردمی در آن دیده شده است نهضت ملی مسکن است.  آنچه امسال به عنوان سال مشارکتهای مردمی در جهش تولید انتطار می رود اتفاق بیفتد در  عرصه مسکن است.

وی اظهار کرد: در عرصه مسکن  هرچه به سمت خودمالکی حرکت کنیم دولت تصدی گری اش را کم کند و بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم فراهم کند زودتر می توانیم مشکل مسکن را حل کنیم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  انتظار می رود دولت در سال جاری با آزادسازی اراضی، زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد. باید بستر سازی لازم برای آزادسازی تسهیلات جهت خود مالکی مردم در بحث نهضت ملی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هرچه نقش مردم را در ساخت و ساز مسکن فراهم کنیم ‌و موانع سر راه آنها برای ساخت مسکن را برداریم اهداف قانون جهش تولید مسکن نیز محقق می شود.

گفتنی است، تقویت مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن باعث مشارکت بیشتر جامعه، همکاری و خلاقیت در فرآیند توسعه می شود. با مشارکت ساکنان در برنامه‌ریزی، طراحی و ساخت خانه‌های خود، دولت‌ها می‌توانند از دانش، مهارت‌ها و منابع جمعی جامعه بهره ببرند که منجر به راه‌حل‌های مسکن پایدارتر، مقرون به صرفه‌تر و از نظر فرهنگی مناسب‌تر می‌شود. این رویکرد مشارکتی نه تنها افراد را برای شکل دادن به محیط زندگی خود توانمند می کند، بلکه حس اتحاد، همکاری و مسئولیت مشترک را در بین اعضای جامعه تقویت می کند.

نقش دولت در ترویج مالکیت شخصی و مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن ضروری است، زیرا شامل فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، مشوق‌ها و چارچوب‌های نظارتی برای حمایت از طرح‌های مسکن فردی و اجتماعی است. با تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی برای توسعه مسکن، دولت‌ها می‌توانند به افراد کمک کنند تا وام‌ها، تأمین مالی و کمک برای ساخت یا خرید خانه‌هایشان را تأمین کنند. علاوه بر این، با تخصیص زمین یا منابع برای مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن، دولت ها می توانند فرصت هایی را برای افراد ایجاد کنند تا فعالانه در فرآیند توسعه شرکت کنند، فضاهای زندگی خود را سفارشی کنند و در عرضه کلی مسکن مشارکت کنند. مهم ترین وظیفه دولت در این راستا، ایجاد بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات بانکی ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم است. یکی از مصداق های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد در ساخت مسکن ویلایی به دست مردم اتفاق می افتد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن