Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ دکتر شهریار مصطفوی مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جمع خبرنگاران در سالن جلسات معاونت غذا و دارو کرمانشاه،  گفت: بحث غذا در دنیا بسیار مهم است، و بزرگ‌ترین مشغله مردم دنیا  غذا است و طبیعی هم می باشد، و  عوامل مهمی در این حوزه دخیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به شعار جهانی امسال(پیش به سوی گرسنگی صفر تا سال 2030 ) اشاره کرد و افزود: ما باید از یک تغذیه سالم برای جسم و روح‌مان برخوردار باشیم، و با دسترسی آسان و کافی به غذا سلامت‌مان را حفظ کنیم، که متاسفانه با چالش‌هایی مواجه هستیم که یکی از آنان تقلب در  مواد غذایی در دنیاست، که سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: هر روز ما شاهد مواردی از گزارشهای تقلبات بر روی مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی هستم، و  گزارشات مردمی در پیشگیری از بیماری‌ها بسیار می‌تواند مؤثر باشد. از قبیل استفاده از رنگ‌های غیرمجاز در مواد غذایی، بهداشتی و... نبود برچسب سلامت، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و...

مصطفوی ادامه داد: مصرف کنندگان حق دارند  که از محصولات تراریخته آگاه باشند،  در دنیا بحث محصولات تراریخته موافق‌ها و مخالفان زیادی دارد. و هیچ شاهدی در دنیا نبوده که ثابت کند محصولات تراریخته می‌تواند تهدیدی برای جامعه بشری داشته باشد.

او افزود:در کشور ما فعلاً برچسب محصولات ترا ریخته برروی مواد غذایی برای اطلاع مردم از این محصولات تاکید شده است.

مصطفوی به مشکلات مهم حوزه غذا  اشاره کرد و گفت: 76 درصد بیماری‌های غیر واگیر را از تغذیه نا مناسب به وجود می‌آورد: در کشورما نمک دو برابر استاندار جهانی مصرف می‌شود. مصرف جهانی چربی 15 گرم است در حالی که در کشور ایران اکثر مردم حدود 50 گرم چربی مصرف می‌کنند.

او افزود:  بیماری‌های غیر واگیر در کشور دو، سوم مرگ و میر را شامل می‌شود و سیاست‌های غذا و دارو کاهش چربی‌های ترانس در روغن‌های خوراکی است که در استان ما کاملاً کنترل شده است.

مصطفوی از دیگر نگرانی‌ها به بحث چاقی و اضافه وزن اشاره کرد و افزود:  فقط 30 درصد مردم وزن  مناسب دارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی سلامت مرگ مواد غذایی وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۱۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد

جیان کارلو سیری، مدیر برنامه جهانی غذا در ژنو در خصوص ادامه محاصره غزه و همه‌گیر شدن گرسنگی گفت: «ما روز به روز به وضعیت قحطی نزدیک‌تر می‌شویم. سوءتغذیه در میان کودکان در حال گسترش است. تخمین می‌زنیم که ۳۰ درصد کودکان زیر دو سال در حال حاضر به شدت دچار سوءتغذیه شده و ۷۰ درصد از جمعیت شمال غزه با گرسنگی فاجعه بار روبرو هستند». 

به گزارش وبسایت سازمان ملل، این مقام در یکی از شدیدترین هشدار‌هایی که تا کنون صادر شده گفت: «شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد هر سه مرحله قحطی یعنی ناامنی غذایی، سوء تغذیه و مرگ و میر در شش هفته آینده پشت سر گذاشته خواهد شد». 

مدیر برنامه جهانی غذا گفت که بعد از ۷ ماه بمباران رژیم صهیونیستی، مردم دیگر حتی نمی‌توانند ابتدایی‌ترین نیاز‌های غذایی خود را برآورده کنند. به گفته او «آن‌ها تمام راهبرد‌های مقابله با گرسنگی مثل خوردن علوفه حیوانات و فروختن اموال برای خرید غذا را به پایان رسانده‌اند. آنها به شدت فقیر هستند و مشخصا برخی از آنان دارند از گرسنگی می‌میرند».

به گفته این مقام سازمان ملل، تنها راه برون رفت از این وضعیت آن است که در مدت زمان بسیار کوتاهی مواد غذایی به صورت روزانه وارد غزه شود.

گزارش پیشین سازمان ملل که ماه مارس منتشر شد، نشان می‌داد احتمالا تا ماه مه غزه وارد دوره قحطی خواهد شد. گفته می‌شود احتمالا قحطی تا ماه ژوئیه در سراسر نوار غزه گسترش خواهد یافت. 

پیش از این، دفتر رسانه‌ای دولتی غزه اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی به طور گسترده‌ای مانع ورود کمک‌ها به نوار غزه می‌شود و آمار‌هایی که از ورود کامیون‌های کمکی به غزه منتشر می‌کند، «جعلی» است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه