Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: برای مقاوم‌سازی و نوسازی مسکن در ‌بافت‌های فرسود تسهیلات یارانه‌ای تعیین شد. ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۴ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، هوشنگ عشایری ظهر امروز در مراسم افتتاح اولین مجتمع تخصصی برق و الکترونیک جنوب کشور در قالب طرح بازآفرینی پایدار شهری با بیان اینکه همه محلاتی که در بافت‌های میانی، تاریخی، حاشیه‌ای و روستایی الحاقی به شهر قرار دارند جامعه هدف بازآفرینی پایدار شهری هستند، اظهار داشت: در طرح بازآفرینی پایدار شهری با کمک شهرداری‌ها سالانه به 270 محله ورود خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عشایری با بیان اینکه با بیان اینکه رویکرد طرح بازآفرینی پایدار شهری بالا به پایین نیست بلکه خود ساکنان محله تعیین می‌کنند که چه پروژه‌ای در محله آنها اجرا شود بنابراین لازم است که تشکیلاتی تحت عنوان تسهیل‌گران و توسعه‌گران محله ایجاد شود، افزود: این طرح مبتنی بر یک اقدام مشترک است و همه ارگان‌هایی که در مدیریت شهری مداخله دارند باید نقش خود را در اجرای این طرح تعیین کنند و به ستاد بازآفرینی شهری استان ارائه ‌کنند.

وی با بیان اینکه برای مقاوم‌سازی و نوسازی مسکن در این بافت‌ها تسهیلات یارانه‌ای تعیین شده است و به افرادی که متقاضی ساخت و ساز در بافت‌های هدف بازآفرینی باشند 50 میلیون تومان تسهیلات با سود 9 درصد ارئه می‌شود و علاوه بر آن در هزینه انشعابات تخفیفات خوبی به آنها ارائه می‌شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بیان کرد: در این محلات به خدمات روبنایی مثل سرانه آموزشی، ورزشی و بهداشتی توجه ویژه شده و برای ساخت فرهنگ‌سرا، کتابخانه، خانه محله، زمین ورزشی و غیره در این محلات 1500 میلیارد تومان اعتبار دولتی اختصاص می‌یابد.  

وی با بیان اینکه موفقیت طرح بازآفرینی شهری به مشارکت مردم بازمی‌گردد و اگر قرار است در محله‌ای پروژه‌ای اجرا شود باید از طریق تسهیل‌گران محلات و با مشورت آنها اجرا شود، عنوان کرد: تفاوت طرح بازآفرینی پایدار شهری با طرح‌هایی که پیش از این اجرا شده در جذب مشارکت مردمی است و این برای نخستین بار است که در کشور برنامه‌ای مبتنی بر جذب مشارکت ساکنان محلات تدوین می‌شود.

عشایری عنوان کرد: برای اجرای طرح بازآفرینی پایدار شهری جدا از منابعی که از دستگاه‌های دولتی جذب می‌شود 4400 میلیارد تومان در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار داده می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41382/P1377/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۲۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شوراهای اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: 2 میلیون و 700 هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بناهای ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

وی با بیان اینکه 224 هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بناها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر 10 میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهرهای کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحدهای مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحدهای مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی 70 درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از 50 درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا 100 درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه 92 درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط 8 درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر 3 ماه برای مردم صادر شود.

شورای شهر مشهد کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شوراها در توسعه شهرها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شوراهای اسلامی شهرها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده