Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه مجازات در کاهش جرم اثربخشی زیادی ندارد و باید با ریشه‌های جرم مبارزه کرد، گفت: پایان‌نامه‌های دانشجویی باید به سمت کاربردی شدن پیش بروند. ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۶ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، جعفر بدری در نشست هم‌اندیشی مسئولان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه لرستان با مسئولان ارشد قضایی استان بابیان اینکه در دستگاه قضایی باید ازنظر اشخاصی که درزمینه‌های قضایی پژوهش انجام می‌دهند استفاده شود اظهار داشت: نیازمند استفاده کاربری از نظریات دانشگاهیان و پژوهشگران هستیم و همچنین باید از پژوهش‌های علمی و حساب‌شده که بر پایه نظریات اثبات‌شده اجتماعی و جامعه‌شناسی هستند استفاده شود تا وضعیت موجود جامعه را ارتقا بخشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه قوه قهریه برای جلوگیری از جرم جوابگو نیست و پیشرفت و نظم امروز در دنیا مدیون و مرهون پیشرفت فرهنگی در جوامع است افزود: شفافیت در نهادهای کشور باید در دستور کار باشد و همه باید دست‌به‌دست هم و از نظرات اساتید دانشگاه استفاده کنیم.

رئیس‌کل دادگستری استان لرستان عنوان کرد: مجازات در کاهش جرم اثربخشی زیادی ندارد و باید با ریشه‌های جرم مبارزه کرد؛ پایان‌نامه‌های دانشجویی باید به سمت کاربردی شدن پیش بروند و بیشتر به معضلات قانونی و حقوقی و نیز مسائل اجتماع بپردازند تا خلأهای موجود را جبران کند.

وی بابیان اینکه کار پژوهشی در ادارات دولتی باید با جدیت پیگیری شود تصریح کرد: نظام‌های آموزشی دنیا دائماً در حال تغییر و به‌روزرسانی است و باید مسئله قانون‌گرایی در اولویت دستگاه‌های آموزشی نظام قرار گیرد.

بدری با انتقاد از شیوه ارزیابی اساتید توسط دانشجویان گفت: ارزیابی اساتید توسط دانشجویان سبب می‌شود استاد در شیوه‌های تدریس و آموزش رضایت سلایق دانشجو را در نظر بگیرد درصورتی‌که این کار باید بر مبناهای علمی و تخصصی آموزش انجام بگیرد.

وی بابیان اینکه دوران نظریه‌پردازی گذشته است بنابراین باید با عمل‌گرایی و شیوه‌های علمی مشکلات و موانع موجود را از سر راه برداریم اظهار داشت: پیشرفت علمی و صنعتی نیازمند انقلاب فرهنگی است؛ در نظام‌هایی که فساد، رانت و سوءاستفاده از قدرت شایع است امکان پیشرفت علمی و صنعتی وجود ندارد.

رئیس‌کل دادگستری استان لرستان به موضوع حاشیه‌نشینی اشاره کرد و افزود: حاشیه‌نشینی از معضلات نگران‌کننده شهرهای ما است که برای مقابله با آن باید به‌صورت ریشه‌ای و عملی اقدام کرد.

وی بابیان اینکه باید شیوه‌هایی اتخاذ شود تا دغدغه‌های کاری و فشارهای روانی ناشی از کار مشاغل سخت برای این افراد به زندگی شخصی و خانواده‌هایشان سرایت نکند‌ عنوان کرد: پایان‌نامه‌های فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باید کاربردی بوده و نمود واقعی آن در جامعه وجود داشته باشد تا بتواند پژوهشی در جهت رشد و تعالی جامعه باشد، نه موضوعاتی که ارزش علمی و پژوهشی ندارند و صرفاً جهت رفع تکلیف ارائه می‌شوند.

انتهای پیام/ش

R41450/P1377/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۵۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است.

وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: به طور دقیق باید مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.

وی ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و به ویژه بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.

نوبخت خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتع داران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلاً در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.

‌بنا بر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.

کد خبر 6098031

دیگر خبرها

  • بخشش حکم قصاص پس از ۲۳ سال
  • برخورد جدی با هنجارشکنان مهم‌ترین اولویت دستگاه قضایی است
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود
  • مختومه شدن ۲۹۰ هزار پرونده در دادگستری چهارمحال و بختیاری
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است