Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رضایی مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکت های تعاونی منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص طرح همیار طبیعت و عملیاتی شدن آن اظهار کرد: برای اجرای طرح همیار طبیعت در استان‌ها و شهرستان‌ها از فارغ التحصیلان بی‌کار استفاده کرده‌ایم. این طرح یکی از اقدامات استراتژیک اتحادیه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با میزان پیشرفت این طرح خاطرنشان کرد: تمام سازمان جنگلها و مراتع، یگان ویژه جنگل‌داری، بخشداری‌ها و ده‌یاری‌ها،‌نیروی هوایی و زمینی ارتش، سازمان امور عشایری و سازمان دانش‌آموزی در مدت اجرای این طرح که 4 ماه از آن می‌گذرد همیشه حضور فعال داشته‌اند. استفاده از فارغ التحصیلان بیکار هم باعث ایجاد امید به زندگی در آنها شده و هم اشتغالزایی کرده است.

رضایی اظهار داشت: در این طرح بخش‌های مختلفی اعم از دامپروری، جنگل‌داری و محاظت از مراتع و برگزاری دوره‌های آموزشی در خصوص محیط زیست و منابع طبیعی گنجانده شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: طبیعت محیط زیست منابع طبیعی منابع طبیعی و آبخیزداری امید به زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید

به گزارش خبرآنلاین، سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۵۳ نفر در بازه زمانی ۸ فروردین تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور خبر داد و اعلام کرد ۱۴ نفر از این مسمومان همچنان بستری و تحت نظر هستند.

طبق اعلام این سازمان استان‌های فارس با ۱۶، لرستان با ۱۲ و کرمانشاه با ۱۰ نفر، بیشترین مسمونان با قارچ وحشی را در کشور داشته‌اند. هیچ یک از مسمومان، جان خود را از دست نداده است.

این سازمان با اشاره به حجم بالای بارش در فصل بهار در اکثر نقاط کشور و افزایش رویش انواع قارچ‌ها در طبیعت، اعلام کرد: برخی گروه‌های طبیعت گرد نسبت به مصرف این قارچ‌ها اقدام می‌کنند که می تواند موجب بیماری آنها شود. با توجه به گرایش جوانان و مردم به طبیعت گردی، لازم است هشدارهای لازم نسبت به پرهیز از مصرف قارچ‌ها در طبیعت داده و رسانه ها نیز در این زمینه اطلاع نقش آفرینی کنند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903103

دیگر خبرها

  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • ضرب الاجل یک ماهه به سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج برای ساماندهی قطعه هنرمندان
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • شیرجه در سرسبزی طبیعت با سفر به این مکان‌ها
  • سقوط مرگبار یک طبیعت‌گرد از ارتفاعات جنگل ابر