Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی به عضویت انجمن های بین‌المللی مدارس مددکاری اجتماعی و آموزش مددکاری اجتماعی آسیا و اقیانوسیه درآمد.

به گزارش گروه دانشگاه ایرنا، مدیر گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: در حاشیه برگزاری اجلاس علمی بین ‌المللی مددکاری اجتماعی، تعلیم و تربیت و توسعه اجتماعی 2018 که با حضور استادان، صاحب‌نظرانی از کشورهای مختلف جهان در شهر دوبلین ایرلند برگزار شد، این دانشگاه به عنوان نخستین دانشگاه کشور عضو این انجمن ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنا بر اعلام رو پنجشنبه دانشگاه علامه طباطبایی، محمد زاهدی اصل خاطرنشان کرد: اجلاس علمی بین ‌المللی مددکاری اجتماعی، تعلیم و تربیت و توسعه اجتماعی به ‌عنوان بزرگ ‌ترین گردهمایی مددکاران اجتماعی از سراسر جهان به صورت دوسالانه و با هدف ارتقای سطح علمی و حرفه‌ ای مددکاران اجتماعی و شناساندن جایگاه واقعی این رشته برگزار می شود.
وی با اشاره به حضور سه عضو هیات علمی گروه آموزشی مددکاری دانشگاه علامه طباطبایی در جمع نزدیک به سه هزار شرکت کننده در این اجلاس از گفت و گو با شخصیت‌های علمی بین‌المللی حوزه مددکاری از کشورهای مختلف خبر داد و افزود: در چارچوب توسعه فعالیت ‌های علمی و پژوهشی بین ‌المللی مقدمات پیوستن دانشگاه علامه طباطبایی به انجمن‌های تخصصی فراهم شد.
زاهدی اصل گفت: انجمن بین‌ المللی مدارس مددکاری اجتماعی در سال 1928 راه‌اندازی شد و ‌اکنون نزدیک به 90 سال است که به حوزه‌های آموزش مددکاری اجتماعی و ارزش‌های حرفه در سطح جهانی توجه خاص دارد. همچنین انجمن آموزش مددکاری اجتماعی آسیا و اقیانوسیه به شبکه‌ سازی و حمایت ‌های پژوهشی و آموزشی دانشگاه کمک شایانی خواهد کرد.
وی با اشاره به‌ ضرورت برقراری ارتباط با مجامع و انجمن ‌های تخصصی علمی بین‌المللی اظهار داشت: برگزاری این اجلاس ‌ها و دیدارهای حاشیه‌ای آن در جامعه مددکاری اجتماعی جهانی از اهمیت بالایی برخوردار‌است.
به گفته زاهدی اصل، هدف اصلی فدراسیون و انجمن مدارس مددکاری اجتماعی استانداردسازی جهانی حرفه و آموزش مددکاری اجتماعی است؛ بنابراین اجلاس بستر لازم برای نزدیک شدن به این استانداردها را مهیا می کند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر ایده‌ها و تجربیات دیگر افراد حرفه‌ای در مددکاری اجتماعی که در جلسات متعدد و پانل های هم‌زمان ارایه می‌شود می‌تواند در طراحی مدل‌های کاری و آموزشی بسیار موثر باشد.
زاهدی اصل گفت: پیشنهادهای همکاری مشترکی در این دیدارها از جمله استفاده از گرنت های دانشجویی و اساتید مطرح شد که در اسرع وقت پیگیری و برای آن‌ها برنامه‌ریزی خواهد شد.
وی بر ضرورت حضور در این مجامع تاکید کرد و افزود: هدف اصلی داشتن نگاه جهانی در مددکاری اجتماعی است که بر توسعه اجتماعی جهانی و صلح تاکید دارد.
زاهدی اصل خاطرنشان کرد: اجلاس بعدی در سال 2020 در دانشگاه کلگری کانادا (Calgary) برگزار خواهد شد و امید می رود گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با برنامه‌ریزی، علاوه بر حضور بیشتر در این اجلاس تخصصی، بتواند درزمینه برگزاری کارگاه‌های آموزشی نیز نقش مؤثری ایفاء کند.
نخستین اجلاس بین ‌المللی مددکاری اجتماعی در سال 1928در پاریس برگزار شد.
پیشینه اجلاس بین ‌المللی مددکاری اجتماعی، تعلیم و تربیت و توسعه اجتماعی نیز به سال 2008 برمی‌گردد و از آن سال به بعد سه انجمن بین‌المللی شامل فدراسیون مددکاری اجتماعی، مدارس مددکاری اجتماعی و شورای رفاه اجتماعی به‌عنوان برگزارکنندگان اصلی این اجلاس محسوب می شوند.
**6984**2025

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه ها دانشگاه علامه طباطبايي مددكاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو ناگهانی همایش حمایت از فلسطین در دانشگاه فرانسه

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پاریس، لغو ناگهانی همایش حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی که قرار بود در دانشگاه لیل فرانسه برگزار شود بازتاب زیادی در محافل سیاسی رسانه‌ای این کشور داشته است.

لوفیگارو در این باره نوشت: این همایش توسط انجمن‌های دانشجویی طرفدار فلسطین سازمان یافته و قرار بود ژان لوک ملانشون رئیس حزب فرانسه تسخیر ناپذیر و ریما حسن نامزد انتخابات مجلس اروپا در آن سخنرانی کنند که به ناگهان لغو شد.

مسئولان دانشگاه شهر لیل در شمال فرانسه در بیانیه‌ای رسمی اعلام کردند: با توجه به تنش‌های بین المللی در روز‌های اخیر به ویژه عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل با برگزاری این کنفرانس با عنوان فلسطین آزاد مخالفت کرده اند!

سخنگوی حزب فرانسه تسخیر ناپذیر گفت: لغو ناگهانی همایش فلسطین یک سانسور واقعی است که هیچگونه توجیهی ندارد.

به گفته رسانه‌ها این همایش سرانجام به همت انجمن‌های دانشجویی حامی فلسطین روز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) در یکی از خیابان‌های شهر لیل فرانسه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • لغو ناگهانی همایش حمایت از فلسطین در دانشگاه فرانسه
  • برای استادی ادیب و فرزانه: پزشکی که عاشق نوزادان بود و ایران
  • برگزاری بیست و یکمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان در کرمان
  • سی و پنجمین اجلاس کنگره جهانی انجمن پیانک برگزار می شود
  • سرپرست دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد
  • کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه تیرماه 1403 در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار می‌شود
  • جزئیات سومین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در دانشگاه آزاد اصفهان
  • یافته‌های علمی و تحقیقاتی حوزه علوم شناختی تبادل می‌شود
  • همدان میزبان بزرگترین رویداد کاراته کشور است/ نمره عالی میزبانی
  • انجام عملیات «وعده صادق» مایه مباهات است