Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به‌ گزارش ‌اتاق خبر، به نقل از ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی امروز (پنجشنبه‌) در حاشیه اولین ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور با بیان این که تشکیل این ستاد در جلسه سران قوا تصویب و ابلاغ شد، اظهار کرد: با کمک همه دستگاه‌های نوزده‌ گانه عضو این ستاد به دنبال تحقق این هدف هستیم که در امور اطلاع رسانی توسط مسئولان آرامش، اطمینان‌بخشی و هماهنگی ایجاد کرده و مدیریت مناسبی در عرصه خبر، اطلاع رسانی و تبلیغات داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه،‌ گفت: در این جلسه مقرر شد سیاست‌های این ستاد تدوین و کار گروه های آن تشکیل شود و با اطلاع رسانی به موقع، دقیق و درست، ارتباط منطقی و معقول با مردم ایجاد شود. خلاءهای موجود در حوزه اقتصادی توسط دستگاه‌ها پوشانده شده و انحرافاتی که در عرصه خبری و اطلاع رسانی به وسیله رسانه‌های خارجی ایجاد می‌شود، پوشش مناسبی داده شود. همچنین از تعدد و تنوع اطلاع رسانی در دستگاه‌های مختلف که بعضا با هم متفاوت هستند و مردم را در تصمیم گیری دچار اشکال می‌کنند ، جلوگیری به عمل آید.

رییس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، با اشاره به این که در حوزه خبررسانی ظرفیت‌های بزرگی در کشور وجود دارد، خاطر نشان کرد: سازمان صدا و سیما، رسانه‌ها، فضای مجازی، ائمه جمعه‌، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و روابط عمومی های کشور همه باید در این عرصه همکاری کنند. اولین موضوع  ما سیاستگذاری، ایجاد هماهنگی و دقت در اطلاع رسانی است که این اطلاع رسانی حتما باید با سرعت و صحت باشند.

رحمانی فضلی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، بیان‌ کرد: انتظار ما از همه رسانه‌ها این است که در شرایط جنگ اقتصادی و رسانه‌ای که رهبری هم به آن اشاره کردند به ما کمک کنند. رسانه‌ها فرماندهان جنگ رسانه‌ای هستند. من 10 سال در رسانه بودم و ظرفیت رسانه‌ها به ویژه‌ ظرفیت انسانی آن را به خوبی می‌شناسم. نیروهای انسانی با انگیزه دارای علم و تجربه در رسانه‌ها هستند و مطمئن هستم با همکاری رسانه‌ها در این زمینه  موفق خواهیم شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سخنگوی دولت را نیز ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات کشور بر عهده می‌گیرد، در این باره توضیح داد: قرار نیست که من در سایر دستگاه‌ها دخالتی داشته باشم و یا سخنگوی آنها باشم. ما سیاستگذاری و هماهنگی میان دستگاه‌ها ایجاد کرده و وحدت رویه را برقرار می‌کنیم و هر دستگاهی باید خودش متولی موضوعات مربوط به خود باشد. در جلسه امروز تصویب شد هر دستگاهی مسئولی داشته باشد تا حرف صحیح به موقع و دقیق را همان فرد بیان‌ کرده و به مردم اطلاع رسانی کنند. قرار شد که دستگاه‌ها این مسئول را معرفی کنند.

رحمانی فضلی در پایان با اشاره به این که جلسات این ستاد هفتگی برگزار خواهد شد، خاطر نشان کرد: در ادامه‌ کارگروه های این ستاد از جمله کار گروه اقتصادی، رسانه، رصد و پایش و کار گروه عملیات روانی فعال خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: ستاد تبلیغات اقتصادی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: رویکرد ما در استان مصداق شعار امام (ره) و رهبری یعنی اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است.

ابوطالب شفقت پنجم اردیبهشت‌ماه در جلسه با فرمانداران شهرستان‌های استان، عنوان کرد: یکی از مشکلات اساسی لرستان در عدم تحقق توسعه، بی اتحادی در دستگاه‌های اجرایی و مسئولان خدمت گذار است.

وی خطاب به فرمانداران تصریح کرد: شما مسئول به کارگیری بدنه‌ی دولت و ایجاد اتحاد به ویژه در دستگاه‌های زیر مجموعه‌ی یک وزارت هستید.

استاندار اظهار کرد: در اولین جلسه‌ای که در تهران خواهم داشت این موضوع را از طریق وزارت خانه‌ها پیگیری خواهم کرد.

شفقت بیان کرد: وزارت خانه‌ها باید یک وحدت رویه و همدلی را در بین دستگاه‌های اجرایی تحت مدیریت خود ایجاد کنند و ما هم اتحاد حاکمیتی را برقرار می‌کنیم.

وی اظهار کرد: وحدت رویه در بین نمایندگان مجلس و ائمه جمعه نیز به عنوان یک پشتیبان کننده مجموعه‌ی اجرایی، رافع مشکلات استان است.

استاندار ادامه داد: با این وحدت رویه بسیاری از مشکلات استان و انتظارات محقق خواهد شد.

شفقت گفت: لرستان امکانات خدادادی زیادی دارد که تنها با برنامه‌ریزی، اقدام و همدلی می‌توانیم آنها را بهره‌ور کنیم.

وی در ادامه بر فعال کردن و پیشرفت روستاها تاکید کرد و ادامه داد: ایجاد و ارتقا خرد اقتصادی در روستاها بر پایه‌ی داشتن برنامه‌ی جامع منطقه‌ای باعث رونق و افزایش درآمد در روستاها شده و حاشیه نشینی شهری را کمتر خواهد کرد. 

استاندار در پایان به مدیریت هزینه‌های دولت اشاره و عنوان کرد: در شهرهای کوچک منطق مجتمع اداری را پیگیری کرده و از هزینه‌های اضافه خودداری کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • شمش خم کن چیست؟
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • خلجی : افتتاح سد در سریلانکا برای کشور آورده ارزی خواهد داشت + فیلم
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است