Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-27@09:31:14 GMT

هدف نهایی رویداد تهران ۱۴۰۰ برند سازی تهران است

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۱۴۳۹۶

هدف نهایی رویداد تهران ۱۴۰۰ برند سازی تهران است

به گزارش «نماینده»، دیروز جلسه پیگیری مصوبه «الزام شهرداری تهران به تهیه و ارائه لایحه رویداد تهران ۱۴۰۰» با حضور اعضای کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای تهران، ریاست شورای اسلامی شهر تهران و معاونین شهردار تهران در سالن جلسات شورای اسلامی شهرتهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهرتهران اظهار کرد: کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای تهران، به پیشنهاد خانم ناهیدخداکرمی و کمیته سلامت شورای شهر طرح «رویداد تهران ۱۴۰۰» را به صحن شورا آوردند که به تصویب اعضا رسید و قرار شد تا شهرداری تهران برنامه‌ای مدون و جدی برای سال ۱۴۰۰ ارائه بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال ۱۴۰۰ دقیقا سالی است که کار شورای پنجم پایان خواهد یافت. از زمان تصویب این طرح و ارسال به شهرداری تهران ما منتظر هستیم تا توسط شهردار تهران زمینه‌ای برای این طرح درنظر گرفته شود و برنامه‌ای ارائه شود تا بدانیم شهرداری چه تصمیماتی برای اجرای این طرح دارد.  

وی افزود:‌اما به نظر می‌رسد این طرح آن‌طور که باید و شاید از طرف شهرداری تهران جدی گرفته نشده و خانم خداکرمی نگران این بودند که مبادا این طرح توسط شهرداری تهران به بوته فراموشی سپرده شده باشد. لذا ما تصمیم گرفتیم جلسه‌ای با حضور معاونان شهردار برگزار کنیم و تذکری ارائه دهیم.  

در ادامه جلسه، زهرا صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت:در ابتدا گله‌مندی خود را از معاونین شهردار که دعوت شده‌اند اما در جلسه حضور پیدا نکردند اعلام کنم. انتظار ما این است که وقتی معاونان مشخصا با امضای ریاست شورای شهر تهران دعوت می‌شوند در جلسه حضور پیدا کنند، در غیر اینصورت در دعوتنامه قید می‌شد که الزامی به حضور نیست.  

نوری در ادامه تاکید کرد:‌شهرداری و شورای شهر تهران مرتبا زیر بار هجمه‌های مختلف است و بهانه این هجمه‌ها هم شاید این است که شهرداری فعال نیست و پروژه در دست اقدام ندارد. ما باید تلاش کنیم و فعالیت‌های شهرداری تهران را به سمع و نظرمردم برسانیم.  

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست تاکید کرد:‌ما در تهران با پروژه‌هایی مواجه هستیم که پیشرفت ۷۰-۸۰ درصدی دارند و باید مشکلات این پروژه‌ها با اولویت حل شود و به بهره‌برداری برسند تا هم خسارت بیشتری وارد نشود و هم جلوی هجمه‌ها گرفته شود.  

نوری در ادامه با اشاره به طرح رویداد تهران ۱۴۰۰ تاکید کرد:‌این طرح اسفندماه به شهرداری ابلاغ شده و ۳ ماه فرصت برای شهرداری در نظر گرفته شده که برنامه خود را ارائه کند اما خبری نشده. دلیل عدم توجه به مصوبات شورای شهر از جانب شهرداری چیست؟ ‌ اگر قرار است شهرداری به مصوبات شورای شهر توجه نشان ندهد، ما هم شورا را تعطیل کنیم. طرح تهران ۱۴۰۰ هیچ بروز و ظهوری در شهر ندارد، ما انتظار فعالیت بیشتری از دوستان شهرداری داشتیم.

در ادامه این جلسه، ناهید خداکرمی، رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران تاکید کرد: ‌تصور ما این بود که دوستان در شهرداری تهران از طرح رویداد تهران ۱۴۰۰ به گرمی استقبال کنند. چرا که آقای نجفی، شهردار سابق تهران بسیار از آن استقبال کرد. روی این طرح روزهای متمادی کار شده و بالاخره پس از نهایی شدن در اسفند به شهرداری ابلاغ شد. اما هرچه می گذشت و ما پیگیری می‌کردیم و نامه می‌زدیم هیچ خبری نشد. چندین بار با وجود اینکه بسیار در تذکر دادن به شهرداری قناعت می ‌کنم، اما درباره طرح‌های مانده در شهرداری تذکر داده شد و حتی تلفنی و حضوری هم پیگیر شدم اما خبری نشد. بالاخره این طرح به معاونت فرهنگی-اجتماعی شورای شهر تهران ارجاع شد. و در ۲۱ شهریور ماه اعلام کردند یک کمیته برای این طرح تشکیل شده.

خداکرمی تاکید کرد: من دلیل اینکه انقدر با این طرح سطحی برخورد کردند را نمی‌دانم. دیگر هر راهی که به ذهنمان رسید برای برقراری ارتباط با دوستان استفاده کردیم... با اتوماسیون، واتس‌آپ، ‌نامه و تلگرام به آن‌ها پیغام دادیم... اما اصلا برداشت‌ها انگار متفاوت است. در حالی که اگر این پروژه جدی گرفته شود، می‌تواند محصول و اتفاقی ماندگار و تاریخی برای تهران باشد. مساله ما این است که شهرداری در برابر این طرح اگر نگویم اهمال ولی سکوت پیشه کرده، در حالی که می‌توانست در صورت مخالفت نیز این مخالفت را اعلام کند. ما انتظار داشتیم بر مبنای این رویداد، نه فقط ما به عنوان پیشنهاد دهنده، بلکه تمام نهادهای مرتبط فعال شوند. چون این طرح پتانسیلی دارد که همه را به حرکت وادار کند.  

نماینده شورای اسلامی شهرتهران گفت: اصل این طرح بر مبنای برندسازی تهران است و باید به آن توجه شود. کاش طرح به شهرداری می‌دادیم و شهرداری را موظف می‌کردیم، اما ما به شهرداری احترام گذاشتیم و پیش بینی شد تا بر مبنای داشته های شهر خودشان برنامه ریزی کنند ولی شهرداری واکنشی نداشت. این طرح صرفا مربوط به معاونت فرهنگی نیست و پتانسیل آن را دارد مه همه دستگاه‌ها و نهاد های دولتی و خصوصی از بازار و دانشگاه‌ها تا سینماگران و سازمان محیط زیست را در بر بگیرد، باید در سطح کلیه معاونین شهرداری یک کمیته برای آن تشکیل شود.  

در ادامه این جلسه عرفان مردانی، نماینده معاونت برنامه ریزی شهرداری تهران که در این جلسه حاضر بود عنوان کرد: بخش عمده‌ای از لایحه تهران ۱۴۰۰ حاضر شده و ما در حال پالایش کارها هستیم. درست است که دبیرخانه باید شکل می گرفت، اما ما درگیر برنامه سوم بودیم ولی تا دو هفته آینده لایحه آماده خواهد بود.  

در ادامه نیز دیگر نمایندگان شهرداری تهران به ارائه راهکار و مواضع خود پرداختند و نهایتا قرار بر این شد که ظرف دو هفته آینده لایحه رویداد تهران ۱۴۰۰ حاضر شود و همچنین کمیته آن نیز تشکیل گردد و نامه نگاری و مکاتبات با نهادهای مرتبط نیز صورت پذیرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: خداکرمی شورای شهر شهرداری نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان

آیین بهره‌برداری از پروژه تحکیم بستر، ایمن‌سازی، تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران، مهدی صداقتی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در آئین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» اظهار کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آن چنان ارقام بالایی ندارد، اما واقعیت این است که یک معضل بزرگ ترافیکی رفع شد.

وی ادامه داد: این گلوگاه ضمن ناایمن بودن باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می‌شد بنابراین اجرای این مهم یک کار اثرگذار است.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر و باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید دو کیلومتر طول دارد که با اجرای این پروژه‌ها ناایمنی که به دلیل تنگ بودن مسیر در گذشته وجود داشت حل شد، خاطرنشان کرد: این سه پروژه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران نیز تاکید کرد: ابعاد و بزرگی پروژه‌ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه این پروژه به لحاظ ابعاد جزو کوچک‌ترین پروژه‌ها است اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، اضافه کرد: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف شش ماهه نخست امسال تکمیل فاز دوم فتح- باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه این تقاطع تأثیر فوق‌العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت، تصریح کرد: پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دو گاز است که سال‌ها متوقف مانده بود، فاز نخست پروژه تا پایان امسال تحویل شهروندان خواهد شد.

دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق تکمیل می‌شود

محمدرضا پوریافر، شهردار منطقه ۲۱ تهران با اشاره به اینکه این نقطه یکی از نقاطی بود که به دلایل مختلف از جمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد، تاکید کرد: درخواست پلیس حل و فصل و ایمنی این نقطه بود که اهمیت اجرای پروژه را دوچندان کرد.

وی با بیان اینکه نیمه تمام ماندن این پروژه باعث نارضایتی مردم شده بود، اضافه کرد: با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران معارض اصلی این پروژه را مسائل ترافیکی دانست و افزود: اتمام دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق در این محدوده نیز در برنامه شهرداری منطقه ۲۱ قرار دارد.

به گزارش ایمنا؛ امروز- هشتم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳- آئین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

کد خبر 748367

دیگر خبرها

  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • تالار شهیدان فلاح نژاد کرج ایمن سازی می‌شود
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۸ تهران +جدول
  • برنامه برای انضباط بخشی بیشتر در جهت روانسازی ترافیک
  • آغاز به کار هیئت امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • ‌اجرای طرح تأمین امنیت بوستان‌ها در محلات کم برخوردار شیراز